Şimdi Ara

5.000 TL CİVARI HİDROLİK DİREKSİYONLU ARAÇ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
6.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öneriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunguroglu06

Öneriniz nedir ?

97 98 rover 200 serisi 2 airbeg klima ABS vs vs... Yada hic araba almamak.bu dediğim 8500 9000 alınabilir hakkini verir parçası ankarada sıkıntı olmaz.

Bende ankaraliyimda abi sen nerde oturuosunda toplu taşıma araçları baya kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Ya Yenimahalle'deyim hocam gidiş gelişlerde özellikle iş giriş çıkışlarda metro olsun otobüs olsun çok sıkışık oluyor. Ben dahi bizzat yaşadım bi bayan olarak onun açısından daha sıkıntı. Özel ders için Mamak tarafına gidiyor bazen o zaman daha kötü.
  • O bütçe için konuşuyorum.

Az yakanı, hele hele şehir içinde az yakanı, mümkün değil.

Yakıtı devre dışı bırakırsak.

1-) Ford Taunus 2.0 GLS - GTS (o paraya klimalısı denk getirilebilir)
    2-) Ford Scorpio 2.0. Kovalanırsa temizi düşürülebilir.
    3-) Ford Granada 2.3. Teorik olarak mümkün, pratik olarak mümkün değil. En azından temizi.

2 ve 3 numaralar parça açısından sorunlu araçlardır.

Düşük bütçe ile şehir içi için en ideal araç (bana göre) Lada Samara. Uzun yol aracıda Ford Taunus tur.

Hidrolik direksiyonlu lada vega bakılabilir anca o paralara zor...
  • quote:

Ya Yenimahalle'deyim hocam gidiş gelişlerde özellikle iş giriş çıkışlarda metro olsun otobüs olsun çok sıkışık oluyor. Ben dahi bizzat yaşadım bi bayan olarak onun açısından daha sıkıntı. Özel ders için Mamak tarafına gidiyor bazen o zaman daha kötü.

Yenimahalleden mamak üfff abi sana en fazla 20 kr yakan araba lazim

• sunguroglu06 kullanıcısına yanıt
    araba omrunu tuketmiş hem uno daha mantıklı hem daha az yakıyor benim tercihim o olurdu bende toplu tasımayı hic sevmiyorum zorunlu olmadıkcada asla binmem yururum ve boş olursa binerim doluda hic binesim gelmiyor cok acilsem binerim
  • Delifisek.Tux kullanıcısına yanıt
    Denicez bakalım, öneriler için teşekkürler. Elimizden geleni yapıcaz araştırcaz özellikle eğitim-öğretim sezonu açılmadan almayı düşünüyorum.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ankara-1.0-gls-atos-1998-model-5800-tl-148381833/detay

Bu ilana yazmamış ama hidrolik direksiyon olması lazım bunlar al bunu kaportasını yaptırırsın baska da bulamadım kardeş bi 20 dkdır araba aradım sana yakınlardan.

Yani araştırmalarına göre daha ucuza da yaptırabilirsin macunlata da bilirsin arabayı.
  • Aynen az yakması lazım işte :/
  • Uno mu Tipo mu ? Ayrıca bunların fren ve yol tutuşta sorun var diyorlar her ikisi için de. Hidrolik var mıdır bunlarda ?
  • Usta öncelikle sağ ol zaman harcamışsın o kadar. Yakın şart değil gideriz başka şehirlere de bakmaya gerekirse. 4-5 saatlik yollara yani. Ayrıca bunun masrafı çok çıkar gibi duruyor ya :(
  • İkisininde iyisini o paraya bulamazsın. Tipoların hd leri var. Ancak yakıtı o kadar da düşük değil.

Bu bütçeye düşük yakıt için öncelikle Lada. Km de 30 krş tan aşağı yakan bir tipo düşünmüyorum. Uno belki. Oda çok küçük bir araba 1.000 km yaparsın da nasıl yaparsın bilemem.
  • Delifisek.Tux kullanıcısına yanıt
    Ya 7.500 e zorlayabilirim gerekirse. Ama hidrolik ve yakıt konusunda mutlaka mutlu edecek yani beklenti karşılayacak. Nedir öneriniz ?
  • Yok, bulamazsın, bulsan da illaki masraf açar başına.
  • quote:

Ya 7.500 e zorlayabilirim gerekirse. Ama hidrolik ve yakıt konusunda mutlaka mutlu edecek yani beklenti karşılayacak. Nedir öneriniz ?

tipo nun yol tutusu iyidir hocam. broadway, uno vs. gibi araçlardan daha üstündür yol tutusu konusunda. yakıta gelince iş tamamen ne kadar bastığınıza bağlı. ortalama bir kullanımla 25-30 kuruş arası yakar. tabi lpg ile... 7500 tl ye iyi bir araştırmayla ve sıkı bir pazarlıkla temiz bir tipo bulabilirsiniz. illa modeli yüksek olsun vs. diye uğraşmayın.
    99 model sorunlu bir araç alacağınıza 96 model sorunsuz bir araç alın. benden size tavsiye.

uno ya gelirsek. tam bir şehir içi arabasıdır. boyutları ufak olduğu için bayanların kullanımına daha uygun bir araç. lpg ile az da yakar.
    ancak zayıf bir arabadır. yine de sınırlarını bilerek kullanırsanız bir şey olmaz.

tipo mu uno mu derseniz tipo derim.

• 7.500 tl ye bulunur mu bilmem ama twingo yada eski kasa tek kapi corsa...bunun disinda hyundai excel rahatlikla hd li rahat bulunur

• ingeniarius kullanıcısına yanıt
    Uno ve tipo da hd var mıdır ? Neden ikisi arasından tipoyu tercih ediyorsunuz ?
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Twingo benim de aklımda var ama fiyat yüksek onların ya. Hyundai excel yakıt durumu nedir ve binilcek seviyede olanları kaça buluruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

R21 Manager,optima veya concorde dışında alternatifin az.Bunun dışında hyundai excel,taunus veya mazda 626 bakabilirsin.

http://www.sahibinden.com/renault-r-21?a13=true&price_min=4000&price_max=5500

Vay be bu r21 parasına zamanında ankarada 2 tane daire alınabiliyordu, şimdi 6000tl, ankarada 2 daire 300 bin lira.

Bu iyi bir şey mi yoksa kötü mü?

• quote:

Uno ve tipo da hd var mıdır ? Neden ikisi arasından tipoyu tercih ediyorsunuz ?

2 sinin de hidrolik direksiyonlu modeli var hocam. tipo, uno ya göre daha oturaklı ve konforlu bir araç olduğu için tercih sebebi.
    ancak bütçenize göre uno alırsanız daha iyi olur sanırım. temizini bulmanız daha kolay olur.

hidrolikten de vazgeçmeyin hocam. bayan kullanacağı için hidrolik önemli. park ederken falan kas yapıyorsunuz normal direksiyonlarda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.