Şimdi Ara

5.000 TL CİVARI HİDROLİK DİREKSİYONLU ARAÇ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
6.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wiki den aldım: otomobillerin boyut, hacim, fiyat, performans gibi kriterlerle değerlendirilerek oluşturuldukları sınıflandırmadır.Segmenti yükseldikçe kalitesi de artıyor diyebiliriz.ben eğer3.23 ve 6.26 arasında kalırsan bir üst sınıf segment olması açısından 6 yı tercih etmeni tavsiye ederim.
  • Falkee27 kullanıcısına yanıt
    Şu an bakıyorum vivio ya. İlk defa duydum.

Edit: Baktım da bunlar da 8 binden başlıyor aşağı yukarı. Bir de ikinci el durumu nasıl olur bu vivioların ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunguroglu06 -- 31 Ağustos 2014; 1:03:31 >
  • painkiller MD P kullanıcısına yanıt
    626 bir üst segment yani daha bi kalite. Doğru mu anladım ? Bir de hangi araba hangi segment nasıl öğreniyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunguroglu06

Twingo benim de aklımda var ama fiyat yüksek onların ya. Hyundai excel yakıt durumu nedir ve binilcek seviyede olanları kaça buluruz ?

7.000 tl - 8.000 tl arası rahatlıkla bulunur.Yedek parçaları ucuz ve rahatlıkla bulunabiliyor.Yakıt olarak bilgim yok,internette satan birisi km başına 23 kuruş lpg tüketimi olduğunu yazmış.Yakıtta baş ağrıtacağını zannetmiyorum.Accent-excel kaporta dışında birbirlerinde pek bir farkı yok.Hidrolik direksiyon + 4 cam otomatik + merkezi kilit donanımı gayet tatminkar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-memur-dan-hyundai-excel-1.5-lpg-li-176738635/detay

Fiat uno bulabiliyorsanız öncelikli tercihiniz uno olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

R21 Manager,optima veya concorde dışında alternatifin az.Bunun dışında hyundai excel,taunus veya mazda 626 bakabilirsin.

http://www.sahibinden.com/renault-r-21?a13=true&price_min=4000&price_max=5500

Vay be bu r21 parasına zamanında ankarada 2 tane daire alınabiliyordu, şimdi 6000tl, ankarada 2 daire 300 bin lira.

hocam ankara'da 2 daire nerede 300bin lira ayıptır sorması

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Baktım linke, gayet iyi. Arkada soyulmalar var sanırım ama halledilebilir. Donanım da aynen dediğiniz gibi. Bİ güzel alternatif daha ama fiyat işte :( 7 nin üzerine çıkmak beni oldukça zorlar.
  • Maniac_Turk kullanıcısına yanıt
    Akyurt taraflarında 70.000 tl den başlayan fiyatlarla diye afişler gördüm ben
  • Konuya merakın olunca belli bir süre içinde kendin de tahmin edebiliyorsun.En kestirmesi google.Şuna da açıklık getirmek isterim.Segment evet bir bakıma kaliteyi belli eder ama sizin kullanım şartlarınıza göre segment seçme de önemli.Çok param olsa sırf şehiriçi kullanmak için A sınıfı olan "smart" alırdım.
  • painkiller MD P kullanıcısına yanıt
    Anladım biraz google kullanayım madem ben de. Şimdi yatayım yarın da boşum araştırmaya devam :)
  • quote:

ARKADAŞLAR MERHABA. UZUN YILLARDIR HERHANGİ BİR FORUMDA BULUNMAMIŞTIM, PASLANMIŞ OLABİLİRİM :) DURUMA GÖRE DH'DE TAKILABİLİRİM.
    LAFI UZATMAK İSTEMİYORUM SİZE BİR SORUM VAR. AMA ÖNCESİNDE RİCAM, BU FİYATA BU OLUR MU BİLMEM NE GİBİ DALGA GEÇMELER OLMASIN. SADECE VE SADECE SORDUKLARIMIN CEVAPLARINI YA DA O MİNVALDE YORUMLARI İSTİYORUM.
    BENİM BÜTÇEM 5.000 TL, ÇOK ÇOK BEKLENTİ ÜSTÜ OLURSA 7.500 TL. EŞİMİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDAN KURTARMA NİYETİYLE GÜNDE ORTALAMA 20 KM YAPACAK, ANKARA'DA ENGEBELİ YOKUŞ-İNİŞLERDE KULLANDIRACAK BİR ARABA ARIYORUM.
    HİDROLİK DİREKSİYON OLMAZSA OLMAZIMDIR. LPG VE DOLAYISIYLA AZ YAKMASI GEREKİR. KONFOR ARAMIYOR DEĞİLİM AMA ÖNCELİK DEĞİLDİR.
    MERKEZİ KİLİT , OTOMATİK CAM GİBİ SEÇENEKLER TERCİH SEBEBİDİR.
    DEDİĞİM GİBİ DAHA ZİYADE ŞEHİR İÇİNDE AMA SENEDE İKİ ÜÇ DEFA 1.000 KM YOLA ÇIKABİLECEK BİR ARABA ARIYORUM. CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

quote:

ARKADAŞLAR MERHABA. UZUN YILLARDIR HERHANGİ BİR FORUMDA BULUNMAMIŞTIM, PASLANMIŞ OLABİLİRİM :) DURUMA GÖRE DH'DE TAKILABİLİRİM.
    LAFI UZATMAK İSTEMİYORUM SİZE BİR SORUM VAR. AMA ÖNCESİNDE RİCAM, BU FİYATA BU OLUR MU BİLMEM NE GİBİ DALGA GEÇMELER OLMASIN. SADECE VE SADECE SORDUKLARIMIN CEVAPLARINI YA DA O MİNVALDE YORUMLARI İSTİYORUM.
    BENİM BÜTÇEM 5.000 TL, ÇOK ÇOK BEKLENTİ ÜSTÜ OLURSA 7.500 TL. EŞİMİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDAN KURTARMA NİYETİYLE GÜNDE ORTALAMA 20 KM YAPACAK, ANKARA'DA ENGEBELİ YOKUŞ-İNİŞLERDE KULLANDIRACAK BİR ARABA ARIYORUM.
    HİDROLİK DİREKSİYON OLMAZSA OLMAZIMDIR. LPG VE DOLAYISIYLA AZ YAKMASI GEREKİR. KONFOR ARAMIYOR DEĞİLİM AMA ÖNCELİK DEĞİLDİR.
    MERKEZİ KİLİT , OTOMATİK CAM GİBİ SEÇENEKLER TERCİH SEBEBİDİR.
    DEDİĞİM GİBİ DAHA ZİYADE ŞEHİR İÇİNDE AMA SENEDE İKİ ÜÇ DEFA 1.000 KM YOLA ÇIKABİLECEK BİR ARABA ARIYORUM. CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

/>

Sen ne diyon la değişik. Burayı frm tr mi zannettin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avasl -- 31 Ağustos 2014; 1:34:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Twingo olabilir. Yada dacia lara bakabilirsin ama uno tavsiye ederim hidrolik yok ama inan direksiyon cok hafif bu fiata en garanti arac uno olur. :-)

• Aylık ödeme bütçenizi bilmiyorum ama 7.500 tl peşinat geri kalana da 36 ay kredi ile (son balon ödemesi olan) dacia sandero alın.

Son balon ödeme geldiğinde ya arabayı satarsınız ya balon ödemeyi yaparsınız.

Dacia nın kampanya sayfasına bir bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 31 Ağustos 2014; 1:46:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sspanzerr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2004-model-klimali-orjinal-69.000-km-174763969/detay

Trafik içi araç lazım bu araç borçluymuş arkadaşa uymaz.

O fiyata en iyisi uno gerek yakıtı gerek parçası ile.

• 1990 model Mitsubishi space wagon.

Hidrolik direksiyon, 4cam otomatik, merkezi kilit, elektrikli aynalar, elektrikli farlar, 1.8 enjeksiyonlu motor, sunroff, LPG, LPG ruhsata işli, 7 koltuk ve aklıma gelmeyen tonca özellik. Istanbuldan 4.750 ye aldım. Araç 2002 gümrük girişli. Istanbuldan Hataya doğru 1200 km yol yaptım. Tık demedi. Şuan canavar gibi. Yakıt olarak da çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafa1236 -- 31 Ağustos 2014; 2:30:16 >
  • Tuvnera viviosunu satiyordu...

• vos al kardeşim en azından hurdaya biniyor demezler
  • Bide sunu buldum
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=156140521&rnd=3977

• 5-6 bin civarına bulabileceğiniz o özelliklere en yakın aklıma gelen ilk araç skoda felicia oldu. bulabilir misiniz bilmem ama yakıt konusunda 1.3 motorlu olanları çok ekonomik.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.