Şimdi Ara

5.000 TL CİVARI HİDROLİK DİREKSİYONLU ARAÇ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
6.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Önerilmedi, temiz olursa olabilir ve 5 liraya olursa tabi
  • bensatanistdegilim kullanıcısına yanıt
    9 a rahatlıkla temizini cicisini bulursun ve düşünmeden almalısın. Twingo başka bi dünya hocam :)
  • Delifisek.Tux kullanıcısına yanıt
    Twiye para yetmiyor ah bi yetse bir dk düşünmem.
    Mercedes 40-45 yakıyor 2.3 motordu galiba. Yakıt yüzünden o gitti ama çok temiz araçtı 6 bine. Full artı full yani
  • İlk defa duydum, araştırıcam ;)

Edit, araştırdım. Hoş araba ama fiyat yüksek biraz. Ben 5 bine işi çözme niyetindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fujer

quote:

Orijinalden alıntı: sunguroglu06

ARKADAŞLAR MERHABA. UZUN YILLARDIR HERHANGİ BİR FORUMDA BULUNMAMIŞTIM, PASLANMIŞ OLABİLİRİM :) DURUMA GÖRE DH'DE TAKILABİLİRİM.
    LAFI UZATMAK İSTEMİYORUM SİZE BİR SORUM VAR. AMA ÖNCESİNDE RİCAM, BU FİYATA BU OLUR MU BİLMEM NE GİBİ DALGA GEÇMELER OLMASIN. SADECE VE SADECE SORDUKLARIMIN CEVAPLARINI YA DA O MİNVALDE YORUMLARI İSTİYORUM.
    BENİM BÜTÇEM 5.000 TL, ÇOK ÇOK BEKLENTİ ÜSTÜ OLURSA 7.500 TL. EŞİMİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDAN KURTARMA NİYETİYLE GÜNDE ORTALAMA 20 KM YAPACAK, ANKARA'DA ENGEBELİ YOKUŞ-İNİŞLERDE KULLANDIRACAK BİR ARABA ARIYORUM.
    HİDROLİK DİREKSİYON OLMAZSA OLMAZIMDIR. LPG VE DOLAYISIYLA AZ YAKMASI GEREKİR. KONFOR ARAMIYOR DEĞİLİM AMA ÖNCELİK DEĞİLDİR.
    MERKEZİ KİLİT , OTOMATİK CAM GİBİ SEÇENEKLER TERCİH SEBEBİDİR.
    DEDİĞİM GİBİ DAHA ZİYADE ŞEHİR İÇİNDE AMA SENEDE İKİ ÜÇ DEFA 1.000 KM YOLA ÇIKABİLECEK BİR ARABA ARIYORUM. CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Tempra SXA

5000 liraya hurda SXA bile bulamazsınız, 91-92 modelleri bile 8-9 dan başlıyor.

Kullanıyorum oradan biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

hocam alay etmek maksatlı koymadım öncelikle bunu belirteyim 5.000 tl ye hasarlı araçlara bi bakın derim tamir ettirilebilecek cinsten olanlar aradığınız özellikleri anca böyle bulabilirsiniz ilana bi bakın derim sanayide tanıdığınız varsa uygun fiyatlı belki yaptırabilirsiniz bu opel göründüğü kadrda kötü değilhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-unallar-oto-dan-hasarli-hurda-belgeli-opel-astra-174285595/detay

Ustam bu aracı satan galeri bu aracı onarabilseydi kesinlikle tamir eder ve öyle satardı emin olunuz.

5 bine alırsınız aracı en az 25 bin de masraf edersiniz. Ki onu satan adam 5 bine filan da satmıyordur en az 20-25 ister arayın sorun. İlanlarda üstte görünsün diye 5 bin yazmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar iyi geceler. Bunca zamanlık araştırmalar, görüşmeler ve danışmalar sonunda YAKIT başta olmak üzere kullanım kolaylığı ve hoşuma gitmesi, ş.içi park yeri sorununun olmaması gibi nedenlerden ötürü tercihim Suzuki ALTO oldu. 1986 model tamamen yenilenmiş ön takım(motor vs dahil komple) ve ideal düzeyde iç kozmetik var. Çok yakın tanıdıktan hatır işi yaparak 3750 tl ye aldık :) Fotoğrafları en kısa zamanda yüklerim inş.
    İlk arızamızı da yaptık bu arada. Ankara'da işinin ehli , güvenilir ve uygun fiyatlı oto-elektrikçi var mı ? Ricam kendi reklamınızı yapmayın, kimse yoğurdum ekşi demez di mi :) Bizzat gidenler görüş bildirirse sevinirim :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.