Şimdi Ara

5.000 TL CİVARI HİDROLİK DİREKSİYONLU ARAÇ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
6.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu iş araba almakla bitmiyor.trwfik sigorta is var en en az 500 tl tutar ilk aracınız ise bunun bakımı var hadi en kötü bakım de yağ ve Filtreler bujiler balatalar 300 tl 400 tl alacağınız araca göre.lastikler tirt ise Ankaranın meşhur havası soğuk ve yollar gizli buzlanma kar lastiği alınacak 13 14 inç olduğunu farz edelim en kötüsü 4 lastik 130 140 tl 1 tanesi.yaz lastiği diyelim 2 tane çıkma lastik 2 normal lastik aldınız diyelim.arac önden ise one yeniler arkadan çekiş ise arkaya yeniler tirt lastikler tam tersine.araba yolda kalma riskinin de göz önünde bulundurun.

7 8 bine bende araba bakıyorum bu hafta başı citroen c4 arabami 25 500 e sattım borçlardan.bu paraya en kral lada vega var 7 8 e.genis konforlu.

Siz hidrolik direksiyon demişsiniz.o zaman R21 falan bakarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunguroglu06

ARKADAŞLAR MERHABA. UZUN YILLARDIR HERHANGİ BİR FORUMDA BULUNMAMIŞTIM, PASLANMIŞ OLABİLİRİM :) DURUMA GÖRE DH'DE TAKILABİLİRİM.
    LAFI UZATMAK İSTEMİYORUM SİZE BİR SORUM VAR. AMA ÖNCESİNDE RİCAM, BU FİYATA BU OLUR MU BİLMEM NE GİBİ DALGA GEÇMELER OLMASIN. SADECE VE SADECE SORDUKLARIMIN CEVAPLARINI YA DA O MİNVALDE YORUMLARI İSTİYORUM.
    BENİM BÜTÇEM 5.000 TL, ÇOK ÇOK BEKLENTİ ÜSTÜ OLURSA 7.500 TL. EŞİMİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDAN KURTARMA NİYETİYLE GÜNDE ORTALAMA 20 KM YAPACAK, ANKARA'DA ENGEBELİ YOKUŞ-İNİŞLERDE KULLANDIRACAK BİR ARABA ARIYORUM.
    HİDROLİK DİREKSİYON OLMAZSA OLMAZIMDIR. LPG VE DOLAYISIYLA AZ YAKMASI GEREKİR. KONFOR ARAMIYOR DEĞİLİM AMA ÖNCELİK DEĞİLDİR.
    MERKEZİ KİLİT , OTOMATİK CAM GİBİ SEÇENEKLER TERCİH SEBEBİDİR.
    DEDİĞİM GİBİ DAHA ZİYADE ŞEHİR İÇİNDE AMA SENEDE İKİ ÜÇ DEFA 1.000 KM YOLA ÇIKABİLECEK BİR ARABA ARIYORUM. CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Mavi bi daewoo vardi ankaradan.yengemr diye aldik kullanmadi diyodu.otomatik vites klimali filandi sanki.bes bucuga kadar birakicak gibiydi hala duruyorsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar iki alternatif var birisi Suzuki Alto. Diğeri Mitsubishi Galant. Ne diyorsunuz önerileri alalım ?
  • quote:

Paradan haber ver. Tuvnera satıyomuş kaça satıyo mesela :D

8000 tl idi galiba klima gazı konulmuş ama musluğumu ne bozukmuş olay bişeymiş bence o bütçeye biraz daha koyup vivio almak en mantıklısı hem sorunsuz hem az yakıyor hemde klimalı.

• Kia pride klimalisi bile var.bende vardi tavsiye ederim

• Fiyatı 6.500 lere çıkartabilirseniz Mazda 323 ler var.Saydığınız özelliklerin çoğu var.Bu fiyata çok temiz bulamazsınız ama kuş serisinin her üyesinden iyidir.Uzun yolda da güzel gider motoru çok hırpalanmamış olursa.
  • Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize katılıyorum , haklısınız ama ortada bir mecburiyet ve zorunlu bütçe söz konusu. Az çok da ihtiyaca yönelik seçenekler oluşuyor araştırdıkça.
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam link vermeniz mümkün mü ?
  • Falkee27 kullanıcısına yanıt
    Subaru konusunda araştırmaya devam ediyorum, kullanan görüşlerini alıcam. Ayrıca 7-8 bine çıkamıyorum ne yazık ki.
  • kubilaymen78 K kullanıcısına yanıt
    Bu pride ların binilcek şekildekilerin fiyatları nedir ?
  • akifgungor0614 A kullanıcısına yanıt
    6.500 e temiz sorunsuz mazda 3.23 bulayım balıklama atlarım :) ama o fiyata bulamayacağımız gibi piyasadakilerin çoğunluğu kötü kullanılmış , yıpratılmış durumda.
  • quote:

Dediklerinize katılıyorum , haklısınız ama ortada bir mecburiyet ve zorunlu bütçe söz konusu. Az çok da ihtiyaca yönelik seçenekler oluşuyor araştırdıkça.

Hocam köşeye arabayi almadan önce 1000 tl yatırın.

Bakın ben yarin araç alicam söyle bi liste çıkarayim.

Adam ilana 9250 yazmış telefonda 8500 dedi.aracta rehin vardı perşembe gününde gitti basvurdu yarın gidicem bakmaya ve alicam araba 14 yıldır tek kişi üstüne.kaza yok.

8 bin araç diyelim 7700 düşerse çok güzel olur .

Sigorta annemin üstüne alicam bu sefer bende 680 tuttu onda 350 300 tutacak .

Bakım diyelim

Buji 4 tane 20 tl 30 tl

20w50 yağ 4 litre 35 30 tl arası

Yağ hava polen benzin filtre 50 tl

Antifiriz 20 tl
    .

Bu arabaların masraf çıkarma olasılığıda var mümkün olduğunca eski arabaları galeriden almayın piyasa 6 binse galeri 10 der.ama sahibi o piyasa fiyatına 1 2 bin rakam kırar.

Yaşınız 30 altı ise
    Babanızın vs tanıdık birinin üstüne alın + 45 yaşta sigorta primi az çıkıyor.

• quote:

Arkadaşlar iki alternatif var birisi Suzuki Alto. Diğeri Mitsubishi Galant. Ne diyorsunuz önerileri alalım ?

Allah korusun suzuki alto ile kazaya karismayin derim.her ihtimali dusunup oyle binip cikmali trafige.cok kucuk araba sakattir.

• 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    Herkes kaza ihtimalinden bahsediyor o arabada. Motosiklet alternatifi olarak düşünülemez mi ki :S
  • sunguroglu06 kullanıcısına yanıt
    Mercedes w123 çok mu yakar ? Km de mesela kaç gibi rakamlar olur ? Lpg için tabi
  • quote:

ARKADAŞLAR MERHABA. UZUN YILLARDIR HERHANGİ BİR FORUMDA BULUNMAMIŞTIM, PASLANMIŞ OLABİLİRİM :) DURUMA GÖRE DH'DE TAKILABİLİRİM.
    LAFI UZATMAK İSTEMİYORUM SİZE BİR SORUM VAR. AMA ÖNCESİNDE RİCAM, BU FİYATA BU OLUR MU BİLMEM NE GİBİ DALGA GEÇMELER OLMASIN. SADECE VE SADECE SORDUKLARIMIN CEVAPLARINI YA DA O MİNVALDE YORUMLARI İSTİYORUM.
    BENİM BÜTÇEM 5.000 TL, ÇOK ÇOK BEKLENTİ ÜSTÜ OLURSA 7.500 TL. EŞİMİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDAN KURTARMA NİYETİYLE GÜNDE ORTALAMA 20 KM YAPACAK, ANKARA'DA ENGEBELİ YOKUŞ-İNİŞLERDE KULLANDIRACAK BİR ARABA ARIYORUM.
    HİDROLİK DİREKSİYON OLMAZSA OLMAZIMDIR. LPG VE DOLAYISIYLA AZ YAKMASI GEREKİR. KONFOR ARAMIYOR DEĞİLİM AMA ÖNCELİK DEĞİLDİR.
    MERKEZİ KİLİT , OTOMATİK CAM GİBİ SEÇENEKLER TERCİH SEBEBİDİR.
    DEDİĞİM GİBİ DAHA ZİYADE ŞEHİR İÇİNDE AMA SENEDE İKİ ÜÇ DEFA 1.000 KM YOLA ÇIKABİLECEK BİR ARABA ARIYORUM. CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Tempra SXA

• Eğer önerilmediyse kia sephia lara bi bakabilirsiniz
  • ya bir twingo ne kadardırki, şöyle hidrolik 8-9 bin tl'ye bulsam alırım bende.. ama sonra bakım masrafı sıkıntı olur diye tırsıyorum..

Birde İstanbul trafiği aklıma geliyor, bu sefer uygun Chopper'mı alsam diye düşünüyorum
  • 123 mercedes motora göre 30 ila 50 krş arası yakar. Otomatik var 2.3 var varda var yani...

Twingo için para yetiyorsa, iyidir hocam... Sizin aracınız o.
  • Citroen ZX kesinlikle tavsiye ederim temizini bulursan omur boyu binersin

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.