Şimdi Ara

5.000 TL CİVARI HİDROLİK DİREKSİYONLU ARAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
6.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA. UZUN YILLARDIR HERHANGİ BİR FORUMDA BULUNMAMIŞTIM, PASLANMIŞ OLABİLİRİM :) DURUMA GÖRE DH'DE TAKILABİLİRİM.
    LAFI UZATMAK İSTEMİYORUM SİZE BİR SORUM VAR. AMA ÖNCESİNDE RİCAM, BU FİYATA BU OLUR MU BİLMEM NE GİBİ DALGA GEÇMELER OLMASIN. SADECE VE SADECE SORDUKLARIMIN CEVAPLARINI YA DA O MİNVALDE YORUMLARI İSTİYORUM.
    BENİM BÜTÇEM 5.000 TL, ÇOK ÇOK BEKLENTİ ÜSTÜ OLURSA 7.500 TL. EŞİMİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDAN KURTARMA NİYETİYLE GÜNDE ORTALAMA 20 KM YAPACAK, ANKARA'DA ENGEBELİ YOKUŞ-İNİŞLERDE KULLANDIRACAK BİR ARABA ARIYORUM.
    HİDROLİK DİREKSİYON OLMAZSA OLMAZIMDIR. LPG VE DOLAYISIYLA AZ YAKMASI GEREKİR. KONFOR ARAMIYOR DEĞİLİM AMA ÖNCELİK DEĞİLDİR.
    MERKEZİ KİLİT , OTOMATİK CAM GİBİ SEÇENEKLER TERCİH SEBEBİDİR.
    DEDİĞİM GİBİ DAHA ZİYADE ŞEHİR İÇİNDE AMA SENEDE İKİ ÜÇ DEFA 1.000 KM YOLA ÇIKABİLECEK BİR ARABA ARIYORUM. CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

• hocam 5.000 tlye hidrolik direksiyonlu, az yakan, konforlu, merkezi kilitli, otomatik camlı, yılda 3 kere 1.000 km yapabilecek araba imkansız gibi birşey.

hidrolik direksiyon var mı bilmiyorum ama lada vega'lara bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

hocam 5.000 tlye hidrolik direksiyonlu, az yakan, konforlu, merkezi kilitli, otomatik camlı, yılda 3 kere 1.000 km yapabilecek araba imkansız gibi birşey.

Öncelikle cevabın için sağ ol.Ya açıkcası hepsini bir arada bulamayacağımı ben de düşünüyorum. Ama ayrı ayrı başka başka modellerde görüyorum. Konfor şart değil. Merkezi kilit, otomatik camlar falan sonradan takılabiliyor bildiğim kadarıyla o da şart değil. Ama olmazsa olmaz, HİDROLİK DİREKSİYON ve yakıt tasarrufu. Kendim kullancak olsam hidrolik de aramam ama malum bayan kullanıcak :) Yılda toplamda 3-4 bin uzun yola çıkma ihtimali de kesin değil ama yavaş yavaş götürsün istiyorum. Yani savrulmasın yolda , virajda, tırın-kamyonun yanından geçerken falan..

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

hocam 5.000 tlye hidrolik direksiyonlu, az yakan, konforlu, merkezi kilitli, otomatik camlı, yılda 3 kere 1.000 km yapabilecek araba imkansız gibi birşey.

Buna anca taunus alabilirsiniz 2.0 motor lpg hatta klima dahi bulunabilir.Yokuşta fln fazla bayılacagını sanmıyorum ama bir bayan arabası deil o gerçek.Ön camlar otomatiktir.Ama 5000 tl bu gibi özellikler istemek yanlış anlamayın ama çok komik kaçıyor.10000 -12000 arası deseniz dediğiniz özelliklerinden daha fazla araçla var
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Buna anca taunus alabilirsiniz 2.0 motor lpg hatta klima dahi bulunabilir.Yokuşta fln fazla bayılacagını sanmıyorum ama bir bayan arabası deil o gerçek.Ön camlar otomatiktir.Ama 5000 tl bu gibi özellikler istemek yanlış anlamayın ama çok komik kaçıyor.10000 -12000 arası deseniz dediğiniz özelliklerinden daha fazla araçla var

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler. Ama maalesef şartlarım bunlar. İmkansızı zorlamak durumundayım :) Şöyle diyelim, fabrika çıkış hirdolikli en uygun fiyata ne alırız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sunguroglu06

Cevap için teşekkürler. Ama maalesef şartlarım bunlar. İmkansızı zorlamak durumundayım :) Şöyle diyelim, fabrika çıkış hirdolikli en uygun fiyata ne alırız ?

Alıntıları Göster
    R21 Manager,optima veya concorde dışında alternatifin az.Bunun dışında hyundai excel,taunus veya mazda 626 bakabilirsin.

http://www.sahibinden.com/renault-r-21?a13=true&price_min=4000&price_max=5500

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

R21 Manager,optima veya concorde dışında alternatifin az.Bunun dışında hyundai excel,taunus veya mazda 626 bakabilirsin.

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler. Peki bu dediğiniz modellerde 2. elde satış durumu , parça bulunabilirliği ve fiyatları nasıldır ?

• quote:

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-satarizzz-175216840/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmenden-acil-satilik-pazarliksiz-172801032/detay

Bu İlanlara bakılabir olmadı taunus var başkada yok.Ama elde 5000 var bide 5000 6000 kredi çekip rover 216 fln alınabilir 9000 10000 arası

• quote:

Vay be bu r21 parasına zamanında ankarada 2 tane daire alınabiliyordu, şimdi 6000tl, ankarada 2 daire 300 bin lira.
  • 2002 2003 model tek kapi otomobil ruhsatli paliolar var.

Hidrolik klima abs vs oluyor genelde ..

Ben hanima alacam 1 seneye kadar. 8 10 bin arasi fiyatlari sanırım .

Araştırın ozellikle Büyükşehirde daha ucuza bulunur belki.
  • Hocam maalesef öyle. Ben hatırlıyorum zamanında Taunus almıştık bi tanıdığa 1.000 tl ye, hatta o zamanın parası 1 milyara :) ekonomi çok değişiyor.
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Hocam , R21 leri duydum ben de. Onların parça bulunurluğu ve fiyatlarını kötülüyorlar ya. Bir de bütçe olarak gerçekten hakkını verirse 7.500 e kadar zorlayabilirim dediğim gibi. Ama benim açımdan zorlama olcak bu yani hakkını vermesi şart.
  • Paliolar iyi hoş ama işte bütçe aralığının dışında. Aksine burda daha yüksek genelde fiyatlar :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunguroglu06 -- 30 Ağustos 2014; 20:02:35 >
  • quote:

Paliolar iyi hoş ama işte bütçe aralığının dışında. Aksine burda daha yüksek genelde fiyatlar :(
    hocam işin zor gibi duruyor 5 bin liraya araba az var zaten uno,şahin falan yani veya renault eski modeller
  • İşim zor hem de çok :) O yüzden DH'den yardım istiyorum. Soruların özü; hidrolik direksiyonu olan en ucuz araba nedir ? :)
  • sunguroglu06 kullanıcısına yanıt
    Biri demiş reno 21 diye o hidrolik galiba ama o arabadan hayır gelirmi ben olsam Uno alırım
  • Yanlis anlamayin ama ben olsam esimi 5000 liralik teneke tabuta koymus gibi hissederim Allah korusun.
  • Kısa mesafe olduğundan el mecbur :( Daha fazlasına şu an bütçe müsaade etmiyor. Toplu taşımalar çok daha berbat ne yazık ki :/
  • Neden öyle dediniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunguroglu06 -- 30 Ağustos 2014; 20:55:50 >
  • quote:

Hocam , R21 leri duydum ben de. Onların parça bulunurluğu ve fiyatlarını kötülüyorlar ya. Bir de bütçe olarak gerçekten hakkını verirse 7.500 e kadar zorlayabilirim dediğim gibi. Ama benim açımdan zorlama olcak bu yani hakkını vermesi şart.

Tamam herkes parası ne kadar ise okadar alır ama 5 liraya alınan araba bide bayan kullanacak zirt birt arıza çıkartır o 9 10 liralık rover parasına yaklaşır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.