Şimdi Ara

5.000 TL Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5.000 TL bütcem var kendimce forumda biraz araştırma yaparak aşşağıdaki sistemi topladım bu sistem üzerinde önerileriniz ve eleştirilerinizi alabilir miyim?

AMD Ryzen 5 1600 - 798 TL Incehesap
    Gigabyte B450M S2H - 523 TL Incehesap
    Kingston Hyperx Fury 8GB DDR4 3200Mhz Ram - 411 TL Incehesap
    Hi-Level 256GB 3300MB/1200MB/s M.2 NVMe SSD - 354 TL Incehesap
    Gigabyte Gtx 1660 Super - 2229 TL Trendyol(Adeks)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• ramı ilerde 16 yapın
    kasa ve guc kaynagı yok
  • Corsair Carbide Spec-05 CC-9011151-EU 550W Midi Kasa olarak bunu seçtim 700 TL fiyatı dahili psu ile geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlipknot -- 24 Nisan 2020; 8:40:8 >
  • 5000 Tl butce de olsa 8 Gb ram olmaz.Bir 8 daha eklemeniz lazim ayrica Ram biraz pahali geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi siparis ettim sizin mesajinizdan once, her dakika fiyat degistirdikleri icin bu sistemi yarina birakirsam butcemi asabilir korkusuyla. Ram fiyatini yanlis yazmisim 348 TL olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlipknot -- 24 Nisan 2020; 8:59:58 >
  • indirimleri takip edin. 8 gb ram için şu dolar kurunda bile 260 tl ye bulabileceğiniz yerler var.kingston olmasının bir artısı yok. seçimleriniz oldukça iyi ama paylaştığınız fiyatlar piyasaya göre fazla. daha iyi fiyatlara aynı ürünleri bulabilirsiniz. fiyatlar için incehesap gaming gecelerini takip edin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siparis verdim maalesef bir suredir fiyatlarin surekli artmasindan ve sisteme gelebilecek en erken surede ihtiyacim oldugu icin biraz acele ettim, daha cok is icin topladigim bir sistem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 Bin TL Sistem Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 348 ise iyi orada 400 kusur yaziyordu.

• 16 gb rami 650-700 liraya bulursun.
    İşlemciyi Ryzen 5 2600 almanı öneririm.
    Corsair Carbide Spec-05 kasa tavsiye ederim dahili psu var 3 hafta önce 4.5kya arkadaşa toplamıştık sistem ona bu kasayı aldık.
    Monitör de yok. Elinde yoksa 144hz için 1000 lira da ona bütçe ayırman lazım.
  • Bu fiyata gayet iyi olmuş.

Ram konusunda fikir vermiş herkes. 16 gb 3000 mhz ram tamalarsanız 550-600 wattlık bir kasa ile bir kaç yıl götürür. Ama anakarta çok dikkat edin. Upgrade düşünüyorsanız hassas olmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.