Şimdi Ara

5.1 earc sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçem 7-8 bin civarı, 1 bin farka çok daha iyisi olur diyorsanız 9'u zorlarım.
    Earc (auto lipsync destekleyen) bir avr olması şart. En uygun olarak Sony STR-DH790 düşündüm ama 7 kanal gereksiz, tavana atmos hoparlör koymak da hayal. 5 kanal alternatiflere açığım.
    Bass konusunda beklentim yok, kulelerin bası bile yeter muhtemelen ama ucuz yollu bir bass ile idare ederim.

• 7.1 sistemi, 5.1 olarak kullanmanızda bir sakınca yok. Menülerden kaç hoperlör bağlı olduğunu seçebiliyorsunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

7.1 sistemi, 5.1 olarak kullanmanızda bir sakınca yok. Menülerden kaç hoperlör bağlı olduğunu seçebiliyorsunuzdur.
    Farkındayım, sadece benzer özellikte daha uygun fiyatlı 5.1 avr bulup oradan kalan parayı hoparlöre yatırmak derdim.
  • devoker D kullanıcısına yanıt
    İşte 5 kanal olunca da daha giriş seviyesi oluyor ve illa bir kaç özellik kırpılıyor.

7 kanal olması da 5 kanal kullanıldığında kanal başına düşen güç potansiyelini arttırması demektir. Bu da iyi bir şey.

Bir de earc illaki lazım değilse, bir iki sene öncenin modellerinden de bakıp bir ihtimal daha ucuza mal edebilirsiniz. Misal Denon 2400 vs gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

İşte 5 kanal olunca da daha giriş seviyesi oluyor ve illa bir kaç özellik kırpılıyor.

7 kanal olması da 5 kanal kullanıldığında kanal başına düşen güç potansiyelini arttırması demektir. Bu da iyi bir şey.

Bir de earc illaki lazım değilse, bir iki sene öncenin modellerinden de bakıp bir ihtimal daha ucuza mal edebilirsiniz. Misal Denon 2400 vs gibi
    Earc şart hocam. 3 4 bin bandında 5.0 hoparlör seti ne önerebilirsiniz? Şeytan diyor dali oberon ama eşim şeytandan daha tehlikeli olduğu için alamıyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devoker D kullanıcısına yanıt
    Earc’yi filmleri tv üzerinden oynatmak için istiyorsanız, 300-500’e bir medya oynatıcı alıp sorunu çözebilirsiniz. Yada evde Hdmi çıkışı olan bir PC varsa o da iş görür. Ps4 vs de olur. Yani illa earc olacak diye bir şey yok 😀

Yalnız son dönemde hiç hoparlör araştırmadım. O yüzden 3-4 bine hangi hoparlör seti olur gerçekten bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdmi 1.4 vs 2.1 earch atmos?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.