Şimdi Ara

5+1 PREMİER PHT-58 SES SİSTEMİNİ 7+1 ONBOARD ANAKARTA BAGLAMAMA YARDIMCI OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM BENİM PREMİER PHT-58 SES İSTEMİM VAR ACABA BUNU ONBOARD ANAKART CIKIŞLI 7+1 e NASIL BAGLARIM RESİMLİ BİR ŞEKİLDE ANLATIRSANIZ BİDE LAZIM OLACAK BAGLANTI EKİPMANLARINI KABLO vs. RESİM KOYACAKTIM DA ELİMDE YOK GECE BİRDE AMA İSTERSENİZ YARIN KOYARIM ÇEKİPTE ŞİMDİDEN TEŞŞEKKÜUR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_arikan_22 -- 30 Haziran 2009; 7:21:45 >

• resim koyarsan bizim için daha kolay olur ayrıca 2. kez konu açmana hiç gerek yoktu
  • SLM SES SİSTEMİNİN VE ONBOARD ANAKARTIN RESİMLERİ BUNLAR BAGLANTISI HAKKINDA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM TEŞŞEKKÜRLER HANGİ KABLOLAR LAZIM VE NERELERE TAKILIYOR BİRDE EK OLARAK HEM DVD de HEM DE PC DE BAGLAMA YÖNTEMİ VARSA ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM AMA ÖNCELİK PC YE BAGLAMAK ÖNEMLİ BENİM İÇİN DE ONCA ARAŞTIRDIM BULAMADIM İYİ GÜNLER GEREKLİ KABLOLARI RESİMLERİNİ VE KAC ADET OLDUGUNU YAZARSANIZ DA SEVİNİRİM

• 3 adet bu kablodan edinmeniz lazım.
    http://www.bimel.com.tr/yeni/urun/ak-243

Yeşil >>> FR,FL
    Turuncu >>> CEN SUB
    Siyah>>> SR,SL (sourround R ve L yani bir diğer deyişle rear R ve L))

bu bağlantı ile sorunsuz kullanırsınız.

ses kartı diğer çıkışlar:
    Pembe>>> mic in
    gri>>>(71. için side )
    mavi>>>line in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 30 Haziran 2009; 22:13:18 >
  • ses kartı diğer çıkışlar:
    Pembe>>> mic in
    gri>>>(71. için side )
    mavi>>>line in

sogollasın yardımcı oldugun icin ama digerlerini anladım da

pembe
    gri
    mavi çıkışları tam anlayamadım

2 sorum ricam daha olacak

1 : pc ye baglıyken aynı anda dvd ye de baglamam için ne yapmam gerekir koblo lazımsa gene link verbilirmisin birde eger olursa nasıl baglamam gerektiginidi yazarsan zahmet
    olmazsa

2 : birde msn felan chatlerde mikrofon kullanabılırmıyım peki pc den ayarları 5.1 alınca mikrofon girişi acab hangisi oluyor pembe mi yoks egişiyormu yani anlatabilmişimdir işallah

dvd resmi de bu

• quote:

1 : pc ye baglıyken aynı anda dvd ye de baglamam için ne yapmam gerekir koblo lazımsa gene link verbilirmisin birde eger olursa nasıl baglamam gerektiginidi yazarsan zahmet
    olmazsa

PREMİER PHT-58 nin optik yada coax digital girişi yoksa (verdiğiniz resimde yok) 5.1 olarak aynı anda bağlayamazsın. sök tak yapmak zorundasın. Varsa digital girişi o zaman bağlama şansınız var. yada ya bilgisayarı yada dvd playeri birinden birini streo tercih ederek te aynı anda bağlı tutabilirsiniz. bu çözüm ne kadar uygun olur o ayrı.

quote:

2 : birde msn felan chatlerde mikrofon kullanabılırmıyım peki pc den ayarları 5.1 alınca mikrofon girişi acab hangisi oluyor pembe mi yoks egişiyormu yani anlatabilmişimdir işallah

Pembe>>> mic in sabittir değişmez.

Tüm bunlar auto sensing azizlik yapmaz ise geçerlidir, bazen azizlik yapabiliyor. nereden icat edildiyse/çıktıysa bu auto sensing en sevmediğim özellik. bazen ses sistemi taktığınızı anlamıyor veya yanlış algılıyor o zaman yapacak hiçbir şeyiniz kalmıyor.

• --------------------------------------------------------------------------------

slm

MAVİ

GRİ

BOŞTA KALIYOR O ZAMAN ONBOARD SES KARTINDA PEKİ MAVİ İLE GRİ GİRİŞLERİN Bİ GÖREVLERİ VARMI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 5+1 SES SİSTEMİ
    10 yıl önce açıldı
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

slm

MAVİ

GRİ

BOŞTA KALIYOR O ZAMAN ONBOARD SES KARTINDA PEKİ MAVİ İLE GRİ GİRİŞLERİN Bİ GÖREVLERİ VARMI

Kendi konunuzdaki cevapları dikkatli okuyunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: keleminabi

...............
    gri>>>(71. için side )
    mavi>>>line in
  • okuyorum da zaten tam bilgim olmadıgı için bu 3 anlayamadım baglantıyı anladım ok sagoollasın mic line 71 derken anlamları ne yani acarsan

ses kartı diğer çıkışlar:
    Pembe>>> mic in
    gri>>>(71. için side )
    mavi>>>line in
  • line in: kayıt amaçlı olarak ham ses girişi (bir mp3 çaların kulaklık çıkışı yada bir pikabın ham ses çıkışı gibi)
    71.= 7+1 ses siteminin yan hoparlörleri için çıkış. (burada 7.1 olması gerek hızlı yazdığımdan 71. olmuş)
  • TAMAM O ZAMAN ANLADIM MAVİ YE O ZAMAN PC 2 UFAK HAPÖRLERİNİ BAGLARIM 5+1 DEDİGİN GİBİ BAGLARIM PEMBE YE DE MİROFAN A BAGLARIM SEN DÜN YAZMIŞTINYA DİGİTAL GİRİŞİ YOK DİYE streo BAGLARNIR DEDINYA NASIL BAGLAMM GEREKİYOR PEKİ Bİ DE BANA GÖNDERDİGİN LİNK TEKİ KABLO AŞAGIDA REMİ VAR VE BENİM KOYDUGUM İSİMLERİ NEY BANA LAZIM DA

• quote:

MAVİ YE O ZAMAN PC 2 UFAK HAPÖRLERİNİ BAGLARIM

mavi line out değil line in yani bilgisayarla ses kaydı için mikrofon değilde başka kaynaktan işlenmiş sesi direk kabul eder. yani oradan ses kartına ses girecek çıkmayacak. Ayrıca tüm jacklere bişey takılı olması gerekmiyor.

alacağın kablonun linkinide verdim orada adı model no hepsi var, istanbul bimel yakındaysa git ordan al yoksa linkte resimde var zaten al birde ben resim koyayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 1 Temmuz 2009; 19:07:01 >

• sagollasın ama bişey daha sorsam peki ben pc sökmek istedigim zaman olurya 5+1 resimde var dvd de yazıları yazdım üzerindeki sorum şu yani ben pc sökersem dvd ye nasıl baglarım tek dvd pc ögrendim sogollasın cvp yazdıgın için bu arada seni de yordum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_arikan_22 -- 1 Temmuz 2009; 19:51:27 >

• KİMSE YOK MU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.