Şimdi Ara

5+1 SES PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde philips marka mms460/00 model bi 5+1 ses sistemi satın aldım. Bilgisayarımda da Asus P4P800 SE ana kart mevcut. Anakartımdaki on board ses kartı 5+1 'i destekliyor ve ona göre ses kartının programı vasıtasıyla ben de çıkışları ona göre ayarladım. Fakat winampta mp3 dinlediğim zaman veya power dvd programında dvd seyrettiğim zaman kesinlikle ses sisteminin 2 hoperlöründen ses geliyor ben nasıl bu ses sistemini çalıştırdığım tüm programlarda çalıştırabilirim yoksa sadece media playerla mı yetinmek zorunda kalacağım???
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.....

• denetim masasından ses ten ayarları yap, veya anakart cd'sindeki onboard ses programında (pc'nde yüklü) bi test olayı falan vardır; Mesela sağ ön hoperlore front right falan der... Böyle bi şey bulmaya çalış... Büyük ihtimalle hoparlörünü denetim masasındaki ses ayarlarından 5+1 olarak göstermemişsindir. (ayrıca nikin çok güzel)
  • bu akşam gene bi araştırcam bakalım halledebilcemmi o winampı neyse saolasın verdiğin bilgiler için

bu arada ubootlarla (alman denizaltıları) ilgileniyomusun
  • winamp ta sorunu çözmek için optionstan prefernces ordan outpon daha sonra direct sound configure de ordan deviden ses kartını seç allow hardware acceleration u işaretle apply e tıkla winampı yeniden başlat
    aynı uygulamayı powerdvd de de yap sorun çözülmüştür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    geçen yıl açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.