Şimdi Ara

5+1 ses sistemi bağlama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zamanında Teknosa'dan aldıgım 5+1 ses sistemini kullanıyordum. Bütün hoparlörler ve subwoofer dvd player'a bağlıydı.

Fakat geçen gün 1 adet Dark Media Mania medya oynatıcı ve 1 adet Optoma HD 20 Full HD projeksiyon makinası aldım.
    Burada takıldıgım nokta şu;

Ses sistemini artık dvd player üzerinden çalıştırmak istemiyorum. Projektöre ses versin ve medya player için de kullanılsın istiyorum. Fakat bu 5+1 hoparlör ve subwooferları nasıl ve nereye bağlayacaımı bulamadım.
    Acaba ekstradan bir receiver alıp ona mı bağlamam gerekiyor? Ya da bu ucu açık speaker wire denilen kabloları kapalı uçlu yapmak mümkün olurmu?

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ToygunSenler

Merhabalar,

Zamanında Teknosa'dan aldıgım 5+1 ses sistemini kullanıyordum. Bütün hoparlörler ve subwoofer dvd player'a bağlıydı.

Fakat geçen gün 1 adet Dark Media Mania medya oynatıcı ve 1 adet Optoma HD 20 Full HD projeksiyon makinası aldım.
    Burada takıldıgım nokta şu;

Ses sistemini artık dvd player üzerinden çalıştırmak istemiyorum. Projektöre ses versin ve medya player için de kullanılsın istiyorum. Fakat bu 5+1 hoparlör ve subwooferları nasıl ve nereye bağlayacaımı bulamadım.
    Acaba ekstradan bir receiver alıp ona mı bağlamam gerekiyor? Ya da bu ucu açık speaker wire denilen kabloları kapalı uçlu yapmak mümkün olurmu?

Şimdiden teşekkürler.

Anladığım kadarıyla sen Dark Media mania nın sesini ses sisteminden almak istiyorsun. Projeksiyonu ses sistemine bağlama sadece dark media mania yı eğer optik varsa optikten yoksa diğer bağlantı yollarndan biri ile ses sistemine bağlamalısın. Projeksiyonu da hdmi ile dark media mania ya bağla.

• peki optikten bağlayınca sesi dts olarak alabiliyormuyuz elimizde dts sesleri destekleyen bir ses sistemi olduğunu düşünürsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: iclever

peki optikten bağlayınca sesi dts olarak alabiliyormuyuz elimizde dts sesleri destekleyen bir ses sistemi olduğunu düşünürsek

konuyu hortlatmışsın :) ama evet dts sesleride alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.