Bildirim
5+1 ses sistemini lcd tv ye nasıl bağlarım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benzer sorun bizdede var. 5-1 den usb'deki bir videoyu izleyemiyoruz. -
Ama ilk önce Next&next uydu sistemine usbden video izlemeye çalıştık o da uymadı. Bir bilen varsa yardımcı olur mu? -
ardadaşım sen 5,1 i tv ye bağlamak istiyorsan artık yeni birkaç tv de analog bağlama yerine digital bağlantı şekli kullanılıyor kablo kirliliğini ortadan kaldırmak ve daha hızlı ilteişim için . filmlerden ses alamıyorum diyorsun lg tvler de dts sesleri çözememe gibi bir sorun tv den ses gelmez ise sebebi odur mp3 codecli ve standart codecleri acabiliyorlar . -
-
quote:
Orijinalden alıntı: pctechnic01
ardadaşım sen 5,1 i tv ye bağlamak istiyorsan artık yeni birkaç tv de analog bağlama yerine digital bağlantı şekli kullanılıyor kablo kirliliğini ortadan kaldırmak ve daha hızlı ilteişim için . filmlerden ses alamıyorum diyorsun lg tvler de dts sesleri çözememe gibi bir sorun tv den ses gelmez ise sebebi odur mp3 codecli ve standart codecleri acabiliyorlar .
Yani tv değiştiremem ses sistemi bağlayacam diye ama işte idare ediyoruz şimdilik.?.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikselcik -- 8 Şubat 2012; 22:51:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: pikselcik
quote:
Orijinalden alıntı: pctechnic01
ardadaşım sen 5,1 i tv ye bağlamak istiyorsan artık yeni birkaç tv de analog bağlama yerine digital bağlantı şekli kullanılıyor kablo kirliliğini ortadan kaldırmak ve daha hızlı ilteişim için . filmlerden ses alamıyorum diyorsun lg tvler de dts sesleri çözememe gibi bir sorun tv den ses gelmez ise sebebi odur mp3 codecli ve standart codecleri acabiliyorlar .
Yani tv değiştiremem ses sistemi bağlayacam diye ama işte idare ediyoruz şimdilik.
al bir tane optik çıkışlı media player bak rahatına yok ben komplike birşey istiyorum diyorsan bu cihazı taş gibi sağlam bir uydu cihazı aslında mini bir pc de dene bilir özelliklerini oku ok
http://www.hepsidijital.com/VU-Ultimo-Linux-HD-PVR_228003.html#0
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X