Şimdi Ara

5.1 Ses sitemi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 5.1 ses sistemi almak istiyorum daha çok oyun ve film amaçlı kullanıcam ama arada müzikde dinlerim.bütçem 200 tl ben logitech x540 almak istiyordum ama hiçbir yerde stok yok bana bu ürünü bulabileceğim bir yer veya onun yerine başka bir 5.1 sistem önerebilirmisiniz

• x540 ı Vatan Computerde bulabilirsin.
    Ama film ve oyun ağırlıklı kullanacaksan Fc 730 tavsiyemdir.

6,5” subwoofer: 6,5” subwoofer ünitesi ikili SrMagnet sisteminden oluşur
    X-bass: microlab’ın geliştirdiği sağlam bas teknolojisi.
    AC-3 veya DTS Şifre çözücülü ses kaynaklarına bağlıyken bir mükemmel akustik efekte ulaşılır.
  • teşekkürler arkadaşım araştırıyim
  • bu fc730a ayak takılabiliyor mu acaba bana baya güzel geldi vatanda dinliyeceğim bir de bu matrix olayı benim kafamı yoruyor logitech x540 acaba o kadar güzel oluyomu ses marix modda da ben de ses kartı olarak creative sb audigy value 7.1 ses kartı var bundan 5.1 ve surround alır mıyım
  • Çok para 200Liraya ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: centro34

arkadaşlar ben 5.1 ses sistemi almak istiyorum daha çok oyun ve film amaçlı kullanıcam ama arada müzikde dinlerim.bütçem 200 tl ben logitech x540 almak istiyordum ama hiçbir yerde stok yok bana bu ürünü bulabileceğim bir yer veya onun yerine başka bir 5.1 sistem önerebilirmisiniz

hertürlü kullnabilirsin.

5.1 Ses sitemi önerisi

(Creative)

5.1 Ses sitemi önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 2 Mart 2010; 21:19:38 >

• bu modelin ismi nedir ayrıca bu matrix özelliği çok önmeli bir şey mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu modelin ismi nedir ayrıca bu matrix özelliği çok önmeli bir şey mi

google yazabilir geniş ölçüde merakını giderebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 2 Mart 2010; 21:24:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

quote:

arkadaşlar ben 5.1 ses sistemi almak istiyorum daha çok oyun ve film amaçlı kullanıcam ama arada müzikde dinlerim.bütçem 200 tl ben logitech x540 almak istiyordum ama hiçbir yerde stok yok bana bu ürünü bulabileceğim bir yer veya onun yerine başka bir 5.1 sistem önerebilirmisiniz

hertürlü kullnabilirsin.

5.1 Ses sitemi önerisi

(Creative)

5.1 Ses sitemi önerisi

Bu sistemin sıfırını bulamazsın piyasada, zaten bulmana gerek de yok.Seside çok cılız.İlk çıktığı zamanlar kullanmıştım.Bunun yerine x-540 çok daha mantıklı bir seçim.

• oyun oynamak için 5.1 mi iyidir 2.1 mi bir de yeni çıkan oyunların çoğu 5.1 desteklermi
  • quote:

oyun oynamak için 5.1 mi iyidir 2.1 mi bir de yeni çıkan oyunların çoğu 5.1 desteklermi

Oyun oynamak için 5.1 daha iyidir elbette.Ama ses sistemini doğru yerleştirmeniz ve gerekli ayarları yapmanız şart çevresel ses almak için.Onun dışında kaliteli bir 2.1 de oyun oynarken gayet iyi keyif verebilir bu biraz tercihe bağlıdır yeriniz darsa ve ses sistemini yerleştiremiyeceğinizi düşünüyorsanız 2.1 tercih edilebilir.
  • creative kesinlikle tavsiye etmem, subwooferi çabuk bozuluyo .
    Logitech en iyisi bence ..
  • cevapşarınız için teşekkürler benim bir sorum daha olucaktı benim oda biraz küçük ve 5.1 yerleştirmek için uygun değil acaba yine de 5.1 mi almalıyım yoksa 2.1 mi alıyım
  • Öyle oyun delisi değilsen, en ince ayrıntısına kadar sesleri duymam gerekir gibilerinden bir takıntın yoksa, 2.1 senin işini görür bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.