Merhabalar . Bugün logitech z-506 ürünü satın aldım . Bilgisayara herşeyı doğru şekilde bağladım . Fakat 2+1 olarak çalışıyor . Ne yapmam lazım . Ses kartımın resmını paylaşcam . Kuzenıme sordum ondada ilk başta aynı sorun varmış ayarlardan sonuca ulaşmış ama ben naptıysam yapamadım yardımlarınızı beklıyorum
Hic AC codecli 5.1 sese sahip bir film izlediniz mi? yoksa sadece oyunlar mp3 te falan mi denediniz?
Denemedım fakat şuan Realtek ayarlarından Pembe girişi hat girişi olarak ayarladım 3 tanesinden ses aldım . Arka 2 tane hoperlerden sadece müzigin melodisi geliyor . arka hoperlerle mavı girişe takılmış . Mavi girişi hat girisi yapamıyorum ama .
simdi arkadasim 5.1 in nereye nasil takilacagini sana gosteren bir ayari olmalı. uc giriside kullanmis gorunuyosun. bunlardan 1 tanesi ön, 1 tanesi arka hoparlorleri calistiracak. bir cikisinda subwofer yada center olarak ayarlanacak..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme