Şimdi Ara

5+1 Ses Sorunu # Çıldırmak üzereyim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,p170em monster notebook kullanıyorum.Ses kartınının 5+1 desteği olduğundan şüphem yok.3 adet girişide bağlıyorum.Denetim masası v.b ayarları yapılı fakat ''SINA'' dediğimde en fazla 3 hoparlörden ses alabildim.Merak ettiğim şey bu 5 adet hoparlörün hepsinin yeri ayrı mı ? Yani soketleri.Çünkü ben kurcalayınca 3 tanesinden ses gelmeye başladı.Artık bıkmış durumdayım yardımcı olursanız sevinirim.Creative M5300 kullanıyorum.Şimdiden teşekkürler

• o 3 kablonun hepsinin yeri ayrıdır. kablo girişleri renklimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

o 3 kablonun hepsinin yeri ayrıdır. kablo girişleri renklimi?

5 adet hoparlörün hepsininde girişlerinin rengi aynı sadece kablo uzunlukları farklı.Girişlerin adlarıda RIGHT(near front)+ LEFT (near front)+center+sub

edit:Yanlış anlamışım galiba.Yanlış taksamda bilgisayar düzeltiyor zaten mikrofon mu yoksa orta hoparlör mü vs diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper_town -- 24 Ekim 2012; 12:51:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

o 3 kablonun hepsinin yeri ayrıdır. kablo girişleri renklimi?

5 adet hoparlörün hepsininde girişlerinin rengi aynı sadece kablo uzunlukları farklı.Girişlerin adlarıda RIGHT(near front)+ LEFT (near front)+center+sub

edit:Yanlış anlamışım galiba.Yanlış taksamda bilgisayar düzeltiyor zaten mikrofon mu yoksa orta hoparlör mü vs diye

resim olarak yollayabilir misin bir bakalım birde eğer sistemin kumandası var ise 3D yada ac3 tuşları var mı öyle bir dene
  • quote:

Merhabalar,p170em monster notebook kullanıyorum.Ses kartınının 5+1 desteği olduğundan şüphem yok.3 adet girişide bağlıyorum.Denetim masası v.b ayarları yapılı fakat ''SINA'' dediğimde en fazla 3 hoparlörden ses alabildim.Merak ettiğim şey bu 5 adet hoparlörün hepsinin yeri ayrı mı ? Yani soketleri.Çünkü ben kurcalayınca 3 tanesinden ses gelmeye başladı.Artık bıkmış durumdayım yardımcı olursanız sevinirim.Creative M5300 kullanıyorum.Şimdiden teşekkürler

Hocam bende de öyle bir sorun fotoğrafını koyuyorum bak bağlantımın sına deyince benden de 3 ünden ses geliyor logitech x530 kullanıyorum bende ama sürekli 5+1 ses veriyor sistem eğer sistemin normalde sürekli 5+1 ses vermiyorsa bu kablodan bularak sorunu çözebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

quote:

Merhabalar,p170em monster notebook kullanıyorum.Ses kartınının 5+1 desteği olduğundan şüphem yok.3 adet girişide bağlıyorum.Denetim masası v.b ayarları yapılı fakat ''SINA'' dediğimde en fazla 3 hoparlörden ses alabildim.Merak ettiğim şey bu 5 adet hoparlörün hepsinin yeri ayrı mı ? Yani soketleri.Çünkü ben kurcalayınca 3 tanesinden ses gelmeye başladı.Artık bıkmış durumdayım yardımcı olursanız sevinirim.Creative M5300 kullanıyorum.Şimdiden teşekkürler

Hocam bende de öyle bir sorun fotoğrafını koyuyorum bak bağlantımın sına deyince benden de 3 ünden ses geliyor logitech x530 kullanıyorum bende ama sürekli 5+1 ses veriyor sistem eğer sistemin normalde sürekli 5+1 ses vermiyorsa bu kablodan bularak sorunu çözebilirsin

Elinize sağlık hocam uğraşmışsınız vallahi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

quote:

Elinize sağlık hocam uğraşmışsınız vallahi

İşinizi görebildiysek ne mutlu bize hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.