Şimdi Ara

5.20i Elektirkli Arka perde arızası :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabamı alalı daha 1 hafta oldu alırken arka perdesi gayet iyi çalşıyordu aradan 3 gün geçti düğmeye basıyorum tık yok kafamı bozdu neden yapmış olabilir acaba. sigortası atmış olabilrmi bilgisi olan varsa yardım edebilirmi..

• kaç model ? kasa ?

Önce sigortaya bakın fakat eskimodel ise içinde dişli var o kırılmış olabilir.
  • Araç 5.20i 98 model.. herhangi bir zorlamada yapmadım aldıktan sonra 3 gün iyi çlşyordu durduk yere çalışmaz oldu :S :(
  • Düğmeye bastığım zaman herhangi bir seste gelmiyor.. sigortasını nerde bulabilrrim hiç bir fikrim yok ilk defa bmw kullanıyorum.
  • kendiniz mudahale etmeyin bence servis e sorabilirsiniz.

not:sigortalar torpido gözünde içinde.

bence dişli kırılmış yada sıkışmış gibi sanki.
    önce sigortaya baktırın sonra dişliye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasso331 -- 23 Ağustos 2013; 16:56:40 >
  • merhaba
    aynı aractan bende de var

bende aldıgımdan berı guneşin altında cok bıraktıgımda arac sıcaktan kavrulurken genleşım takılma yapıyor arka davlumbaza bagaj ıcınden vurunca sorun cozuluyor denemenızde fayda var takılma olabılır
  • Arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar,
    BMW 2005 model 5.20i araç aldım. Arka manuel yan perdelerde deformasyon olduğu için değiştirmek istiyorum. Nette araştırdım ama birşey bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.