Şimdi Ara

5.25xd veya e250 cdi 4matic__ 5.25Xd ALINDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RouxTr -- 15 Ağustos 2019; 17:48:38 >

• Iki araçtan hangisi olursa olsun pişman olacağınızı sanmam .

Benim secimim Mercedes olur bu kadar para verip alsam yıllık vergilerini hic düşünmem . Mercedes in E serisi bana daha hoş geliyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen bmw ve mercedes varken audiye bakmazdım.Kötüdür demiyorum ancak tercihimi mercedesten yana kullanırdım konforu sorunsuzluğundan dolayı.Performans olarak her ikiside birbirine yakın araçlar ancak bmw biraz daha atik ve sportif genç yaş grubununda kullanabileği bir araba.Ayrıca 525 xDrive olan versiyonda xDrive arızası başlığı altında bir çok şikayet mevcut bu yüzden biraz temkinliyim bmw araçlarına karşı sorunsuzluk açısından.Konforda da bir mercedes olmak kolay değil.Kısacası hem makyajlı kasası ve hoş tasarımı hemde kalitesiyle e250 cdi daha alınası duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarz meselesi, ama mercedes daha mantıklı bir seçim, 5 serisinin dışarıdan heybetine aldanmayın özellikle arka taraf dar bi araç sınıfına göre...
  • bence525 xdrive

• Mercedes derim. Bmw alıcaksanız comfort+premium paket olsun kesinlikle.
  • kesinlikle BMW den yana olurdu seçimim ama mersedes alıcaksanız tam başbakan arabası onun ihtişamı bi ayrı tabi
    bide siyah takım elbiseyle havalı havalı binseniz mersoya tadından yenmez ama bir tarafta BMW duruyor be xd li BMW varken mersedese bakmam bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW Z4 2.3i sDrive alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    BMW E90 3.16i alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BMW alın daha az vergi vermiş olursunuz
  • Yani ikisinin de birbirine gore avantajlari var lakin sonuc olarak ikiside e sinifi premium araclar...
    Audiyi kafanizdan cikartabilirsiniz mercedes ve bmw ayri bir sinif bana gore...

Eger e serisi amg paket olsaydi direkt onu derdim ama arac AMG olmadiginda cok degisiyor be hocam :)
    Bmw de m paketli olmali bana gore...

Birde sizcede 5 serisinin yuzu eskimedi mi ?
    2010'dan beri ayni arac. Tamam tasarim guzel ama bu da beni dusundururdu. Birde her arabasi birbirine benziyor...

E serisi yeni makyajlandi...
    Ama tabii ki karar sizin
    Tek isteyecegim babanizi yonlendirmeyin. O kendi kalbi duygulari ile istedigi arabayi alsin

• İkisi de kasa değiştirecek yakın zamanda.

Ben olsam kişiliğe bağlı ama sürücü odaklı ise BMW daha keyifli olur ama babanız konfor isterim derse Mercedes daha akla yatar.Benim tavsiyem size babanız iki araca da binip test etsin hangisi hoşuna giderse onu alsın hiçbiri pişman etmez babanızı.

Önceden kullandığı araç ne?

Benim tavsiyem ise teklif alacaksanız bir de Audi A7 için alın fiyatı bütçeyi aşabilir gibi gözükse de Audi pazarlıkta güzel ikram yapıyor.Ama 416.000 tl fiyatı var.Ama vergisi yüksek işinize yarar mı? Bilmem sonuçta vergi zamanı yaklaştı diye yapıyorsunuz.

Audi elinde 2013 model varsa bence 350.000 tl civarına kadar inerle rahat gibi geliyor.Şu an ki liste fiyatı 416.000 TL

A7 Sportback 3.0 TDI 245 hp quattro S tronic € 50.074 143.076 ₺ 145% € 72.607 207.461 ₺ € 22.083 63.097 ₺ 2.493,50 ₺ 214 ₺ 266 ₺ € 145.805 416.607 ₺

%145 vergisi var.Vergi için size yararı olursa bu aracı düşünün derim.Ham fiyatı 143.000 tlye geliyor.Bundan da bir indirim alırsanız 130.000 tl civarına inilebilir.

• Bende mercedesin daha mantıklı bir seçim olacağını düşünüyorum. Bu arada bmw den yana sıkıntı yaşamazsınız, borusan araçlarının arkasındadır her zaman.

• TABİKİ BMV 525D 213 450 X-DRİVE DAHA PERFORMANSLI DAHA RAFİNE VE VERİMLİ MOTORA SAHİP MERCEDES DİZELDE BMV KADAR AZ YAKMIYOR ASLA PERFORMANSTADA YİNE BMV ÖNDE 2.ELDE DE YİNE BMV HEMDE MTV Sİ VE ÖTVSİ DAH AZ MERCEDESTE GÜZEL AMA BMV 525D X-DRIVE DAHA MANTIKLI
  • Performans disinda tartismasis hersey icin yeni e serisi.performansda da oyle boy boy fark yok sikinti cikarmayin.

E serisi 2.1 motor 204 hp gayet iyi performansa sahip.cok isterseniz ucundan azicik dokunursunuz 230+ hp olur.Ancak 204 hp bile cok iyi perfansa sahip emin olabilirsiniz.

not : e 250 cdi coupe amg sahibiyiz.

• İki aracıda kullanmadım hiç ama vergi avantajı mercedesden yana.
  • 3-5 yil kullanilacaksa bmw daha uzun kullanilaca mercedes.

• Bence direkt olarak Mercedes BMW hala 30 yıl önceki kırmızı kadran ışıklandırmasını kullanıyor.mercedes her zaman Mercedes dır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah hayırlı uğurlu etsin kazasız belasız sürmek nasıbıyle..

• Hayirli olsun. Resimleride bi ara gorelim

• Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürmeyi nasip etsin Allah. Şahsen ben Türkiye'de kasap sürücüler varken binmeye kıyamazdım :)

• Gerçekten çok elit bir araç. Güle güle kullanılsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.