Arkadaşlar 2018 c coupe den g20 320 i ye veya yeni kasa cla 200 e geçilirmi? c coupe eskidiğini düşünüyorum artık iç donanımı olsun kasa olarak olsun o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. G20 320 i çok mantıklı geliyor cla 200 yerine ama yinede bilemedim. G20 first edition sport line cla 200 ama teknoloji plus |
C coupeden g20 320i veya cla 200 ye geçilirmi?
-
-
-
CLA geçilmez ama g20 olursa ona bişey diyemem
-
C coupe deki tarz, hava, karizma hiç birinde yok hocam. Ben olsam geçmezdim ama sıkıldıysan araçtan ve yeni bir heyecan arıyosan bilemem. İlla değiştireyim dersen A5 de çok güzel bi araç bence. C coupeyi aratmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
w204 coupe var. Yolda özellikle mavi-lacivert g20 gördüğümde içimin gittiğini söyleyebilirim. Ama w205 coupe havası da bir başka yine aynı şekilde lacivert rengi çok yakışıyor. Performans yetersiz geliyorsa bir kaç ekleme ve stage 1 yapabilirsiniz. Hatta big turbo bile olabilir.
-
Hocam öyle ama iç donanım çok yetersiz gelmeye başladı ve mercedes yeni tasarıma geçince sanki eskidi gibi hissetmeye başlattı bide fl c coupeler çıkınca g20 daha donanımlı ve tok geliyor gibi yinede bilemedim hocam -
Kendim w205 coupedan g20 320i executive m sporta geçtim.Sorularınız cevaplayabilirim ancak benim kullandığım c coupe sanırım tr de sayılı araçlardan biridir.Airmaticten kızılcık derisine kadar tutun ağzına kadar doluydu.Eğer iki aracı karşılaştıracak olursak g20 net daha performanslı, konfor olarak airmaticli c coupe kullandığım için mercedes daha iyiydi ancak g20 yi de 19 jantla almama rağmen üzmüyor.Sessizlik olarak da g20 daha önde ancak malzeme kalitesi mercedesde daha iyiydi.Teknoloji g20 de çok önde kablosuz şarj gerçekten alışkanlık yapıyor.Ancak sonuca gelirsek mantık çerçevesinde bakıcaksak g20 çok daha mantıklı bir araç yakıt tüketimi, performansı, sessizliği daha başarılı.Ama bana sorsalar sahip olduğun c coupe mi daha keyifliydi bu mu diye bir saniye düşünmeden c coupe derim.Kullanırken kendimi çok daha iyi hissediyordum.İki araçta çok güzel görünüyor ancak tasarımı eskimesine rağmen c coupe bence daha güzel.
Edit:Sonradan gördüm g20 yi sportline almayı düşünüyormuşsunuz.Hocam aile babası değilseniz ve c coupeniz amg paketse kesinlikle değmeyeceğini düşünüyorum.Tabi bu cümle coupe araç kullanmak sizin için eziyet olmadığı varsayılarak kurulmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 11 Aralık 2020; 23:19:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben olsam bende degistirirdim. 1.6 156 lık eski motor pek yakışmıyor c coupeye. Imkan varsa ikinci el 5.30 bakın imkan yoksa 3.20. Cla alırsanız düşüş yapmiş olursunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam peki g20 m sport a geçilirmi? Bende memnum araçtan ancak yetersiz geliyor gibi hissettiriyor özellikle iç donanımı artık audio 20 den gına geldi bu kadar berbat bişey olamaz görünüş olarak çok iyi ancak pratikte yavaş kaldığını hissediyorum aracın. 320 i yazılımla 270 hp lere çıkıyor 320 i m sport peki sizce c coupeden geçilirmi? Coupe olarak sorunum yok araçla zaten genelde tek yada iki kişi olarak kullanıyorum aracı.
Ve hocam sizin c coupeden 320 i ye geçmenizin sebebi neydi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 12 Aralık 2020; 14:56:39 > -
Benim en büyük şikayetim performans ve yol sesiydi g20 nin bu konularda daha iyi olduğunu biliyordum.Ancak benim asıl değiştirme sebebim değer kaybını azaltmak için güncel yeni çıkan bir araba almaktı.D segmentte de güncel olan a4 ve 3 serisi vardı(a5 kara borsaydı o sıralar) ben de tabi ki tercihimi 3 serisinden yana kullandım.Ama fırsat bulabilirsem yeni 4 serisine zıplamayı düşünüyorum coupe aracın tadı damağımda kaldı.Son olarak tavsiyem eğer cla ve 3 serisi arasında seçim yapıcaksanız 3 serisini öneririm.Ama kesinlikle m sport ve live cockpit alın yoksa araç çok boş görünüyor hayal kırıklığına uğrarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 12 Aralık 2020; 17:11:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KenzoParisHocam peki g20 m sport a geçilirmi? Bende memnum araçtan ancak yetersiz geliyor gibi hissettiriyor özellikle iç donanımı artık audio 20 den gına geldi bu kadar berbat bişey olamaz görünüş olarak çok iyi ancak pratikte yavaş kaldığını hissediyorum aracın. 320 i yazılımla 270 hp lere çıkıyor 320 i m sport peki sizce c coupeden geçilirmi? Coupe olarak sorunum yok araçla zaten genelde tek yada iki kişi olarak kullanıyorum aracı.
Ve hocam sizin c coupeden 320 i ye geçmenizin sebebi neydi ?
Aracınıza neden COMAND takviyesi yaptırmıyorsunuz ? donanım olarak tüm eksikleri orijinal kalitesinde(işcilik+kodlama) temin edebilirsiniz.
-
Mavi veya füme g20 derim. Cla'da tip olarak güzel ama g20 başka.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X