Şimdi Ara

5.7k için tıp tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sıralamam 5.7k akdeniz üniversitesini yazmayı düşünüyorum ama gelmeme ihtimaline karşı alternatif bulmam gerek bir türlü karar veremedim yardımcı olur musunuz? teşekkürler

• Uludag geliyor mu hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uludag yaz gelir zaten gerisini salla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam uludağ yeni sisteme geçicekmiş bu sene o yüzden endişeliyim yazsam kesin gelir uludağ
  • up
  • yukarı
  • 123 tıp 1 kullanıcısına yanıt
    Yeni derken ve aklında nereler var e nerelisin hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir bazında bakıyorum ben de olsa 5k

Akdeniz
    Eskişehir

Evet aynen böyle yapardım tercih listemi.

• alanya yazmayı düşünüyorum ama taşınma ihtimalinden korkuyorum taşınırsa baya sıkıntı olur onun haricinde katip çelebi olabilir izmir deyim çünkü bir de eskişehir düşünüyorum ama hangisinde daha iyi eğitim vardır hangisi daha okunabilir bi bölümdür bunun karşılaştırmasını yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • Uludağ in geçeceği yeni sistem zaten diğer tip fakültelerinde olan komite sistemi . Vize final sisteminden komiteye geçtiler bu sene.Ayrıca orda okuyanlar vize final in çok can yaktığını söylüyorlar. Belki de bu sistem daha iyi olur bilemeyiz.

• biliyorum komite sistemine geçeceğini de yeni olan her şeyden uzak durun diyorlar daha köklü üniversiteler her zaman yararınıza olacaktır dedikleri için uludağa gitmek istemiyorum
    Uludağ zaten en köklü üniversitelerden biri. Yeni sistem zaten en iyi tiplarda olan sistem hatta en iyi de değil çoğu tipta var . Tabi ilk öğrenci olmak yine de korkutuyor insanı ama sen bilirsin tabi ki

Kardeşim uludağ yeni sisteme geçince hocaların beynine reset atılmıyor ders anlatan hoca yine aynı kalitede anlatıyor sadece sizin sınav sisteminiz farklı olacal

• Belki haklısınız ama korkuyor insan. Başka fikri olan ? Siz olsanız nasıl tercih listesi yapardınız ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.