|
Bildirim
Ulan paraları cukkalıyorsunuz bir Turk Telekom ya da Vodafone gibi olamıyorsunuz.
Ailem akrabalarım arkadaşlarım ulaşamadı lanet olası turkcell yüzünden.. Allah dan Whatsapp icat edilmiş de hemen wifiden bağlanıp yaşıyorum diyebildim... En kısa zamanda Araplara ve İngilizlere paramı yedirerek Türk Telekom ya da Vodafone a geçeceğim, harbi Türkler 2 eliyle bir şeyi şey edemiyor ... |
"Yoğunluk olunca olur öyle" diyorsunuz yani. Açıklama yapılmasa daha iyiymiş zira bu açıklama değil itiraf olmuş.
|
Lan çöken TürkTelekom açıklama yapan Türkcell.
|
Türk Telekom hâlâ yok en kötüsü bu çıktı ne anlatıyorsun?
|
türk telekom halen çalışmıyor istanbul dışındayım. Mobil bankacılık doğrulama mesajı alamıyorum. Tekrardan istanbullulara geçmiş olsun..
|
444 1 444 Türk Telekom müşteri hizmetlerini ararsanız size hemen doğal afet yüzünden kesintiler yaşanmaktadır deniyor. Doğal Afet neymiş, kim ölmüş, neresi yıkılmış? Thassak geçiyorlar resmen. Yarın hattı taşıyorum, ulan enkaz altında kalsak öldük be, kimseyi arayamayacagiz.
|
bütün oparötörler aksaklığa uğradı kimse boş yapmasın hepinizin altyapısı berbat herşey ortada millet ulaşamayınca yakınına bişi oldu sandı be yazıklar olsun
|
Amk cocuklarina bak aciklama boktan. Kimseyi aramayin diyecekler. Serefsizler bizene lan fiber internetten. Bizim isimiz cep telefonuyla o an. Paralari hemen almasini biliyorlar. Telsiz kullanimi vergileri otomatik cekmeyi bilen hirsizlar.
Turk telekom basta olmak uzere hepsi yalan oldular. |
![]() Ne Oldu? Turkcell dronlari sarja takmayi mi unutmus? Boylesi bir depremde bile sinifta kaldilar, daha buyuk depremde Allaha emanetiz... |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|