Şimdi Ara

5 Ayda Ygs ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk oncelikle merhabalar. Ygsye tam 5 ay kaldi konu bakimindan mat 1 den 0 rim. Diger derslerde turkce haric asagi yukari boyle sizce baslasam adam akilli yetistirebilrmiyim ? 350 puan bana yetecektir. bide benim istedigim bolum ygsden Ygs de okul puan veriyo mu ? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazlasıyla
  • kardeş ygs yi 15 günden az bi sürede bile bitirsin ama önemli konuyu bitirmek değil bol soru çözmek. ygs nin konularını zaten orta okuldan beri görüyosun o yüzden soru çözmeye ağırlık ver. ve mutlaka bu arada lys de çalış.çünkü lys çalışman ygs nide geliştirecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer1

kardeş ygs yi 15 günden az bi sürede bile bitirsin ama önemli konuyu bitirmek değil bol soru çözmek. ygs nin konularını zaten orta okuldan beri görüyosun o yüzden soru çözmeye ağırlık ver. ve mutlaka bu arada lys de çalış.çünkü lys çalışman ygs nide geliştirecektir.

Bence ilk YGS bitirilmeli,LYS YGS nin üstüne geliyor,temel yoksa LYS çalışmanın anlamı yok zaten
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    Doğru. Coğrafya, tarih, felsefe, dil bilgisi bunlar YGS-Lys karışık konular. Bunlara çalışırken lys'yede çalışmış oluyorsun

• Ortak konuları lys den çalışmak daha mantıklı o zaman ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla ygs de çalıssam mat 2 yide ayrı bir yandan ilerletiyorum geçen yıl yapmadım pişman oldum..Lys bin kat daha önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Physiotherapist

Valla ygs de çalıssam mat 2 yide ayrı bir yandan ilerletiyorum geçen yıl yapmadım pişman oldum..Lys bin kat daha önemli.

Doğrudur hocam,ama YGS puanı LYS puanına baya etki ediyor,özellikle iyi üniversitelere gitmek için hemen hemen fule yakın çekmek lazım ikisinden,belkide kişiye göre değişir.

Aklımda şu soru var,diyelim bu sene YGS sınavına girdim diyelim 400 puan çektim,ama lys girmedim,seneye yine tekrar YGS girmek zorundamıyım ?
    Dostum dediğini bir düşünsene bak şöyle degil mi zaten ygs den barajı geçen kişiye lys ye girme hakkı veriliyor..Sen bu sene girdin 400 aldın ve sana lys ye girme izni verildi girmedin veya girdin senin seçimin.Ama seneye girmen şart harici lys ye giremezsin..Soru biraz saçma oldu sanki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Physiotherapist

Dostum dediğini bir düşünsene bak şöyle degil mi zaten ygs den barajı geçen kişiye lys ye girme hakkı veriliyor..Sen bu sene girdin 400 aldın ve sana lys ye girme izni verildi girmedin veya girdin senin seçimin.Ama seneye girmen şart harici lys ye giremezsin..Soru biraz saçma oldu sanki :)

Bu sene YGS den çok iyi alıp,LYS den kötü alıp,seneye YGS den kötü alıp LYS den iyi almak var,bu nasıl sistem
  • Peki Ben Ygsden 350 puan aldim diyelim okulda puan veriyomu ygs ye

• Abı bu ne cahıl cuhela konusu boyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben mezuna kaldım tekrar hazırlanıyorum ve şunu söyleyebilirim ki YGS'ye ayrılması gereken süre max. 2 aydır. Ben de bugün adam akıllı ders çalışmaya başlıyorum ve 1 aralığa kadar YGS konularının tamamını bitirmeyi hedefliyorum. Zaten geriye 3 buçuk 4 ay gibi bir zaman dilimi kalmış oluyor. O 4 ayda da YGS tekrar + soru çözümü + deneme şeklinde gidince YGS'den iyi bir net çıkarabileceğimi düşünüyorum. Üniversiteye hazırlıkta püf nokta kesinlikle LYS'dir. YGS'ye kadar da LYS konuları biterse al sana müthiş bir sıralama.
  • Benim de istedigim bolum sadece ygs puani istiyor biz ygsye girdikten sonra okul puani eklenmeyecek o puan ham puan olucak daha sonra girenler lysye girecek lys sonuclari da aciklandiktan sonra hem ygs+lys puanlarina yani tm1, tm2.. hem de ygs puanlarina yani ygs3, ygs4.. bunlara okul puani eklenecek sen istedigibn turden tercih yapicaksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf5870

Dostum ben mezuna kaldım tekrar hazırlanıyorum ve şunu söyleyebilirim ki YGS'ye ayrılması gereken süre max. 2 aydır. Ben de bugün adam akıllı ders çalışmaya başlıyorum ve 1 aralığa kadar YGS konularının tamamını bitirmeyi hedefliyorum. Zaten geriye 3 buçuk 4 ay gibi bir zaman dilimi kalmış oluyor. O 4 ayda da YGS tekrar + soru çözümü + deneme şeklinde gidince YGS'den iyi bir net çıkarabileceğimi düşünüyorum. Üniversiteye hazırlıkta püf nokta kesinlikle LYS'dir. YGS'ye kadar da LYS konuları biterse al sana müthiş bir sıralama.

Okuyup geçiyor musunuz anlamıyorum ki 3 yılın konusu YGS'ye kadar nasıl bitebiliyor?
  • Fasmodey kullanıcısına yanıt
    2 satırlık konuyu sana 3 seneye bölüp anlatıyorlar. Ama evde oturup kitabını açıp çalışırsan 3 saat, fazla büyütme

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

2 satırlık konuyu sana 3 seneye bölüp anlatıyorlar. Ama evde oturup kitabını açıp çalışırsan 3 saat, fazla büyütme

O zaman 2 ay neyinize yetmiyor son 2 ay diyorsunuz?
    Ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Ne?

LYS'si son 2 aya bırakmayın demiş biri, sende diyorsun LYS konuları çabuk biter.
    Ben YGS'yi diyorum. Lys ağır ve bilgi gerektirdiği için 2 ayda bitmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.