Şimdi Ara

5 buçuk yaşındaki çocuk okula mı gider ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
10.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SıR'

quote:

Orijinalden alıntı: cinci1

Sen mi gideceksin neden bu kadar içlendin.

senin gibiler yüzünden bu ülke böyle.
    "bana dokunmayan yılan bin yaşasın"

Bıktım artık bu klişe laflardan ülke sizin yüzünüzden böyle yok şöyle yok böyle biz diye tabir ettiğin topluluk olmasa nasıl olacakmış ülke tek tek söylede öğrenelim bizde

• abi şimdi düzgün yapabilseler güzel bir sistem olacak yani çocukları zorlamayacak,yormayacak şekilde hayalgüçlerini açığa çıkartan bir sistem olsa güzel;ama bizim padişahlar her konuda olduğu gibi bu konuda da sıçmışlar

yeterli derslik olmadığı için istanbul,ankara gibi şehirlerde çocuklar ya saat 5:30-6:00 gibi okula başlayacaklar ya da geç başlayıp okuldan 19:00 gibi çıkacaklar

5-6 yaşındaki çocuk sabahın köründe uyanır mı arkadaş el insaf.daha da kötüsü var istanbul trafiğini hesaba katarsak saat 19:00 da okuldan çıkmış bir çocuk 21:00 gibi eve gelir.bu çocuk ne ara yemek yiyecek,ne ara ailesiyle vakit geçirecek,ne ara ders çalışacak,ne ara oyun oynayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 27 Ağustos 2012; 19:35:01 >
  • 80 senedir 7 yaşında okula başlanıyor bir halt olmadı memleket ilerlemedi birde 5.5 yaşında gitsin bakalım ne olacak
  • Evet gider.
  • quote:

belki çocuğu gidicek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

abi şimdi düzgün yapabilseler güzel bir sistem olacak yani çocukları zorlamayacak,yormayacak şekilde hayalgüçlerini açığa çıkartan bir sistem olsa güzel;ama bizim padişahlar her konuda olduğu gibi bu konuda da sıçmışlar

yeterli derslik olmadığı için istanbul,ankara gibi şehirlerde çocuklar ya saat 5:30-6:00 gibi okula başlayacaklar ya da geç başlayıp okuldan 19:00 gibi çıkacaklar

5-6 yaşındaki çocuk sabahın köründe uyanır mı arkadaş el insaf.daha da kötüsü var istanbul trafiğini hesaba katarsak saat 19:00 da okuldan çıkmış bir çocuk 21:00 gibi eve gelir.bu çocuk ne ara yemek yiyecek,ne ara ailesiyle vakit geçirecek,ne ara ders çalışacak,ne ara oyun oynayacak

bir onceki mesajda yazdigim gibi amac tamamen okuldan sogutmak zaten cahil olan halk hepten okumayacak.amaclarida bu ne kadar bilincsiz insan o kadar oy.aslinda cok basit politika.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

belki çocuğu gidicek?

Ne çocuğundan bahsediyorsun onun amacı farklı
  • quote:

quote:

quote:

Bıktım artık bu klişe laflardan ülke sizin yüzünüzden böyle yok şöyle yok böyle biz diye tabir ettiğin topluluk olmasa nasıl olacakmış ülke tek tek söylede öğrenelim bizde

bu konuyu anlayamayan kafa onları saysam hiç anlayamaz o yüzden;

sen güzel kafanı yorma bunlara, aynştaynlığa devam et

• yav bundan 3-4 sene evvel 7 çek geç diye reklamlar yayınlanıyordu şimdiyse beş buçuk çok ergen felan filan....maksat iktidarı kötülemek

• quote:

Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD

80 senedir 7 yaşında okula başlanıyor bir halt olmadı memleket ilerlemedi birde 5.5 yaşında gitsin bakalım ne olacak

birseyin degismemesinin sebebi egitim sisteminin kalitesiz olmasi turkiyedeki kalitesiz devlet okullarindaki egitimin resmen insanlarin aklini korelttigi kanitlanmis.iq olcumleri yapilmis okula gtmeden once ve sonra. tamamen ezberci sistem ossde bile ayni seyleri soruor ki o kadar aptal bir halk ki hala binlercesi 0cekiyor. isterse 5 isterse 15 yasinda gitsin bu sistemle birsey degismez

• Ben de 5 yaşında başladım.2 sene anaokulu okudum.7 yaş çok geç değil bence.Günümüzdeki 7 yaşlı çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimi eskiden 7 yaşında olan çocuklardan çok çok geride bence.Daha bebek diye sevesim gelen çocukların 1.sınıfa başladığını öğreniyorum.
  • Eğitim ne kadar erken başlarsa o kadar iyi.Ama eğitim sistemi bozuk.
  • Bence çocuk dogar dogmaz kreşli egitim şart olmalı.Aileden Türkçe kreşlerden yabancı dil ögrenebilir.Neymiş 5,5 yaşındaki cocuk tuvalete gidemiyormuş,egitsinler 3 yaşında bile gider.0-5 zorunlu kreş,5 yaşından sonra okula başlanmalı bence.

• quote:

quote:

quote:

belki çocuğu gidicek?

Yanlış birşey söylüyorsa dile getir de tartışalım düzgün düzgün.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla bakmayın bu olaya da.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu konuyu anlayamayan kafa onları saysam hiç anlayamaz o yüzden;

sen güzel kafanı yorma bunlara, aynştaynlığa devam et

Cevabını bekliyorum hep başkalarından duyma laflar kalıplarla konuşma bana tammam

• Sen 7 yaşında gittin de ne oldu? Ne kadar erken olursa o kadar iyi yoksa üniversite askerlik falan derken yaş 25i geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

quote:

quote:

belki çocuğu gidicek?

Yanlış birşey söylüyorsa dile getir de tartışalım düzgün düzgün.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla bakmayın bu olaya da.

Bunu yazan siyasi amaçlı yazdığı belli ayrıca size genelleme yapma hakkını kim verdi bu yaşta okula başlamasını isteyenler de var at gözlüğüyle olaya bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: yahooo58

yav bundan 3-4 sene evvel 7 çek geç diye reklamlar yayınlanıyordu şimdiyse beş buçuk çok ergen felan filan....maksat iktidarı kötülemek

Onu okul öncesi eğitim için söylüyorlardı karıştırmayalım
  • Sırf AKP'ye uyuz olduğunuz için böyle bir konu açıyorsunuz, ben şahsen AKPyi sevmiyorum. Yalnız yıllar ilerledikçe DNA'mızda çeşitleniyor daha akıllı bireyler doğuyor, eğitimin erken yaşta başlaması gayet güzel olmuş. Bal gibi gider okula.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

quote:

quote:

belki çocuğu gidicek?

Bunu yazan siyasi amaçlı yazdığı belli ayrıca size genelleme yapma hakkını kim verdi bu yaşta okula başlamasını isteyenler de var at gözlüğüyle olaya bakmayın

İsteyip istememe olayı değil mantıken bakıcaksın bu olaya.Daha 6 yaşında gelişimini tamamlamaya yakın bile olmayan bir çocuğa sen ne öğretebilirsin ki?Ve bu çocuğun o eğitime gerçekten ihtiyacı var mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.