Şimdi Ara

5 cc mürekkep 60 sayfada biter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hp 2060 printer'ımda hp 704 siyah kartuşumu doldurarak kullanıyorum. ancak başlıkta da dediğim gibi 3. doldurmamda 60 sayfa baskıda -baskı gerçi multiple'dı (her yüze iki sayfayı küçülterek)- bitmesi normal mi sizce? (hızlı-taslak kalitede)

bir önceki doldurmamda da çünkü buna yakın bir miktarda bitmişti.

yalnız şöyle bir şey var, deliğin üstündeki etiket varken ardarda çoklu bastırtıdığımda 2-3 sayfadan sonra silik basıyordu. etiketini çıkarıp bastırdığımda ise sorunsuz şekilde onlarca baskıyı ardarda alabiliyordum. etiketi çıkarmamın sebebi, dedim heralde hava delikleri de kapanıyor ben yapıştırınca baskı kafası çekemiyor mürekkebi, çıkarayim da rahat rahat çeksin.. (etiketini tekrar yapıştırıyordum üstüne sonra süngeri kurumasın diye)

acaba etiket yokken printer kendi kendine kartuşları temizlerken içerde atık haznesine mi akıtıyor doldurduğum büyük bir miktarı? çünkü hiç bir şekilde kartuştan sızan, taşan mürekkep yok. baskıların kalitesi de çok iyi -ocp mürekkep bursa kartuş'tan getirtmiştim-

• kartuş'ta mürekkep kalmadığına eminim;

çünkü dolum yaptıktan sonra vakum aparatı yerine dolum deliklerinden üfleyerek aynı işlemi yapıyorum. doldurduktan sonra bir kaç üflemeden sonra ucundan mürekkep akmasına rağmen, 50-60 sayfadan sonra silik basıtğında çıkarıp aynı şekilde defalarca üflememe rağmen hiç mürekkep akmıyor ucundna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.