Şimdi Ara

5 Dakikanızı ayırır mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben zannettiğiniz gibi Türkçe 40 Mat 39 Sosyal 37 Fen 38 net yapanlardan değilim.
    Netlerim Tr 30.5
    Sosyal 26.5
    Mat 1 Net
    Evet maalesef sınavım berbat geçti.
    Çevremdeki çalışmayanlar bile " Türkçe, Sosyal full aga" diyorlar. Üstelik ben bu sene mezuna kalmıstım ve 1 senede sınıfta kaldım(96 doğumluyum).Bu durum beni hayli üzmekte. Dershaneye falan gitmedim, evde kendim çalıştım; ama hakkını vererek calıstım ve sonuçlar üzülerek söylüyorum bunlar. Geçen sene de 236 gibi bir puan yapmıştım, bu sene de türkçeden en az 35 yapmayı düşünüyodum ve maalesef olmadı. Sınavda ellerim titredi resmen.
    Bu arada matematiğim berbattır, meslek lisesi çıkışlı oldugum için derslere bile girdiğimi hatırlamıyorum. Yazın başında kendime hedef koymuştum, özel bir ünide hukuk kazanmak istiyordum ve okuldan sonra gerekirse gecelere kadar bir işte çalışırım, aileme okul taksidinde yardım ederim diye düşünüyordum ve olmadı. Herkes full çekmiş neredeyse ben anca 500.000 olurum, burdan da 150.000 çekmek çok zordur herhalde, yani ben öyle düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemem lazım dostlar ? Ezberim çok kuvvetlidir, edebiyattan, coğrafyadan falan korkmuyorum ama bu puanla Tm3 150.000--140.000 arasına çekebilir miyim ? Bu arada trolleyecek olan kardeşlerim sizde gelin fikrinizi söyleyin, varsın trolleyin; ama bir şeyler söyleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamsin .

Ups

• 10 mat 10 geo 50 edebiyat 15 coğrafya yapsan bile geçen sene bu netlerine göre tm3 30binlere falan geliyor.
  • Bilader 50 edebiyat yapistir anasini bile sikersin

• lys ygsye benzemez.sınava defalarca girmiş biri olarak söylüyorum.çalışmanıza bakın.250 binden 30 bine çeken arkadaşım var.moralinizi bozmayın.
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Mat ve geometriye sıfırdan başlasam 10 net çıkar mı ki ? Sayısalım hiç yok. Nasıl bir yol izlemeliyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TB96

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Mat ve geometriye sıfırdan başlasam 10 net çıkar mı ki ? Sayısalım hiç yok. Nasıl bir yol izlemeliyim ?

temel kavramlardan başlayan kitaplar var.matematiği halletmek kolay değil ama geometriye yoğunlaşabilirsin.youtubeda birkaç hoca var onları da izleyebilirsin.çalış tevekkül et inşallah olur.
  • TB96 T kullanıcısına yanıt
    Fazlası da çıkar kardeşim. Geometri için bir öneride bulunayım sana: Geometri Birey A kitabını kesinlikle bitir. Geometri için sağlam temelin olur. Başarılar.
  • 45 edebiyat yaparsan bırak 150 bini 40 bine bile çekilir üstüne bir de 10 tane mat yapsan al sana 30 bin

• Arkadaşlar kafanızı şişiriyorum kusura bakmayın ama bi arkadaş demiş matı halletmek kolay değil, geometriye çalış diye, öyle mi yapayım ?
    Bu arada yorumlarınız için tekrardan teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TB96 -- 16 Mart 2016; 4:06:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.