Şimdi Ara

5 gün için 69 tl geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tarifeyi %50 indirimle kullanıyorduk. her yıl taahhüt karşılığı yeniliyorlardı. bu yıl yenilemeyeceklerini söyleyince, idareten vodafona geçmeye karar verdik. numara taşıma, taahhüt bitiminden 5 gün sonra gerçekleşti.

o beş gün için tam aya ait fatura kesmişler. %50 indirim de olmayınca, 69 tl ödemek gerekiyor. tüketici hakem heyetine gitmeden önce ne yapılabillir, var mı bir çaresi?

• kamagan K kullanıcısına yanıt
    bu tarife dediğiniz hangi tarifedir...................
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamagan

bu tarifeyi %50 indirimle kullanıyorduk. her yıl taahhüt karşılığı yeniliyorlardı. bu yıl yenilemeyeceklerini söyleyince, idareten vodafona geçmeye karar verdik. numara taşıma, taahhüt bitiminden 5 gün sonra gerçekleşti.

o beş gün için tam aya ait fatura kesmişler. %50 indirim de olmayınca, 69 tl ödemek gerekiyor. tüketici hakem heyetine gitmeden önce ne yapılabillir, var mı bir çaresi?

1 günde kullansan 30 günde kullansan tam ücretin + geriye kalan telsiz kullanım ücretleri yansır
    tarifesi konuşkan 1000 :62lira
    1000dk heryöne 3000dk avea içi segmenti bronz :D bronz olduğu için indirim filan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaggag kullanıcısına yanıt
    pardon, bahsetmeyi unutmuşum:)

ilk girdiğimde adı 59 luk tarife idi. sonradan adı değişti, ama %50 indirimli kullanmaya devam ettiğim için önemsemedim. arkadşın da dediği (yada bildiği) gibi 1000 dak diğer op, 3000 dak a
  • quote:

pardon, bahsetmeyi unutmuşum:)

ilk girdiğimde adı 59 luk tarife idi. sonradan adı değişti, ama %50 indirimli kullanmaya devam ettiğim için önemsemedim. arkadşın da dediği (yada bildiği) gibi 1000 dak diğer op, 3000 dak a

Bidaha numara taşımadan önce aklınızda bulunsun sabit ücreti en düşük tarifeye geçip öyle numara taşıyın aveada aveada saniyeli tarifeye geçseydin sana en fazla 15lira gelirdi

• haklısın, geçiş dönemini iyi yönetememiş olabiliriz. ama bu, aveanın yaptığını haklı çıkarmaz. yeni müşteri kapmak için habire uğraşırken mevcut (yada eski) müşterilerini çantada keklik sanıp yolmaya çalışan bir şirket var karşımızda.

faturanın kullanmadığım kısmını, olmazsa hakem heyeti marifetiyle geri almaya çalışacağım
  • Umarım sorununuz çözülür. Taahhüt bittikten yeni dönem başladıktan sonraki 5. gün mü hat taşıdınız. Yoksa 25 gün kullanım, fatura kesimine yakın 5 gün kala mı hattı taşıdınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

haklısın, geçiş dönemini iyi yönetememiş olabiliriz. ama bu, aveanın yaptığını haklı çıkarmaz. yeni müşteri kapmak için habire uğraşırken mevcut (yada eski) müşterilerini çantada keklik sanıp yolmaya çalışan bir şirket var karşımızda.

faturanın kullanmadığım kısmını, olmazsa hakem heyeti marifetiyle geri almaya çalışacağım

Alamazsın uğraşma boşa hat taşımada iptalinde veya fesihinde o ayki aylık sabit ücretin tamamı tahsil edilir

• AERN A kullanıcısına yanıt
    hattın kaç günde taşınacağını bilemediğimden (2 ila 5 gün sürüyor çünkü) müracaat için taahhüdün bitimini bekledik. taahhüt bittikten sonra sadece 5 gün kullandık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamagan -- 9 Eylül 2013; 19:56:01 >
  • juske J kullanıcısına yanıt
    avea nın forumu izleyen mümessili gibi konuşuyorsun arkadaşım. kim bilir, belki de gerçekten öylesin:)
  • quote:

hattın kaç günde taşınacağını bilemediğimden (2 ila 5 gün sürüyor çünkü) müracaat için taahhüdün bitimini bekledik. taahhüt bittikten sonra sadece 5 gün kullandık

5 günlük ücretin alınması gerekmiyor mu ?
    avea mümessili derken seni değil, juske i kastetmemiştim. üdtüne alınma. o da uzaklaştırılmış zaten.
    adamlar emri vaki yapıyor. mahkeme vs uğraşırsan alırsın. %99 umuz uğraşmadığından bu para ceplerine kalıyor.
  • quote:

adamlar emri vaki yapıyor. mahkeme vs uğraşırsan alırsın. %99 umuz uğraşmadığından bu para ceplerine kalıyor.

Cidden şimdi farkettim :) Yanlış anlaşılma . Sikayet sitelerini kullandınız mı ?
  • bütün operatörler, kendilerinden ayrılanları, bir güzel sövüşleyip gönderiyor... sen misin ayrılan nahhh demektedir...
  • normal bu tam fatura kesiliyor ucuz tarifeye geçip taşıma yapın

• Boşuna uğraşma kardeş kurallara göre haklı onlar. Taahhüdün bittiği gün başka tarifeye geçecektin sonra hat taşıyacaktın. Burda başka arkadaşları suçlama. Çünkü doğruyu söylemişler. Hesap kesiminden 1 saat sonra bile işlem yaptırsan sana tam tarife faturası çıkarırlar. Ben mh yi arıyorum kontörlüye geçiyorum ondan sonra taşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Boşuna uğraşma kardeş kurallara göre haklı onlar. Taahhüdün bittiği gün başka tarifeye geçecektin sonra hat taşıyacaktın. Burda başka arkadaşları suçlama. Çünkü doğruyu söylemişler. Hesap kesiminden 1 saat sonra bile işlem yaptırsan sana tam tarife faturası çıkarırlar. Ben mh yi arıyorum kontörlüye geçiyorum ondan sonra taşıyorum

Fatursıza geçiş ucreti olarakta 20lira alıyorlar ama...
    En iyisi hesap kesim tarihinden 1hafta once numara taşimak...

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

Boşuna uğraşma kardeş kurallara göre haklı onlar. Taahhüdün bittiği gün başka tarifeye geçecektin sonra hat taşıyacaktın. Burda başka arkadaşları suçlama. Çünkü doğruyu söylemişler. Hesap kesiminden 1 saat sonra bile işlem yaptırsan sana tam tarife faturası çıkarırlar. Ben mh yi arıyorum kontörlüye geçiyorum ondan sonra taşıyorum

yoo ben daha yeni taşıdım öyle bir ücret yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

yoo ben daha yeni taşıdım öyle bir ücret yok

Hocam avea faturalı hattn faturasız hatta geçmek istersen 20lira; faturasız hatta geçiş ucreti alıyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.