Şimdi Ara

5 gündür numaram taşınmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben geçen cuma günü türkcellden vodafone'a numara taşınması için cep telefoncudan başvuruda bulundum.5 gün oldu hala sms bilgilendirmesi dahi gelmedi.şuan hattımda -5.89 tl bakiye var.eksiye düştüğü için olabilirmi? cep telefoncu benim arkadaşım kimlik fotokopimi felan varmedinmi dedim gönderdim cumartesi günü dedi.Ben öncede numara taşıma isteğinde bulunmuştum 3 gün içinde hallolmuştu.Bu kadar geç olabiliyormu bazen yoksa eksi bakiyede olduğum içinmi taşıma gerçekleşmiyor bilen varmı?

• vodafone'a geçersen daha ilk günden olacağı bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

vodafone'a geçersen daha ilk günden olacağı bu..

ne alaka kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

quote:

ne alaka kardeşim?

attan inip eşeğe binmek diye bir deyim duydun mu hiç?
  • 5-6 gün sürüyor zaten genelde. Sen vodafone shoptan mı başvurdun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

quote:

ne alaka kardeşim?

attan inip eşeğe binmek diye bir deyim duydun mu hiç?

hocam ne diyon ya?

ben bu hattımı daha öncede vodafoneye geçirtmiştim.Şimdi de aynı durumu yapmak istiyorum.önceki taşımada 3 gün sürmüştü.Şimdi ise 5 gün oldu taşınmadı sebeplerinide yukarıda yazdım olabilirmi diye.sen hala alakası olmayan şeyler yazıyorsun.Yaşım 32 merak etme,çocuk değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

5-6 gün sürüyor zaten genelde. Sen vodafone shoptan mı başvurdun

yok hocam,bulunduğum yer ilçe ve vodafoneye ait shop yok sadece bildiğimiz 3 operatör ürününü satan klasik cep telefonu dükkanı.Arkadaşım işletiyor,kimlik fotokopimi ve vodafone hattımı verdi ertesi gün kendisi malatya merkeze gönderdi yani çalıştığı vodafone shopa.
  • Vodafone cep merkezi olmadığından dolayı olabılir.diğer sebeb turkcelden kaynaklanabilir turkcel onaylaması lazım senin vodafoneye geçmeni. çünkü turkcelin işine gelmiyor senin taşınman
  • Vodafone Shop'tan geçen Cuma taşıma işlemini başlattım. Bugün sabah mesaj geldi 25 Mart günü saat 06:40'ta taşıma işleminiz gerçekleşecektir diye. 2 ile 6 gün arasında taşınır dediler tam 6 iş gününde taşındı.
  • Genelde sorun taşındığını operatörden kaynaklanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.