Evet arkadaşlar soruyu başlıkta sordum zaten. 5 kanal amfi için KX700.5 mi (ZX in eski serisi) yoksa H500 mü 2. el alacağım için fiyatları yaklaşık olarak aynı 2 amfininde benim için farkeden i olmaz. RMS özelliklerini aşağıda veriyorum;
H500
RMS Power at 14.4V (into 2 ohm THD+N < 1%) 130W X 4 + 500W
RMS Power at 14.4V (into 4 ohm THD+N < 1%) 90W X 4 + 300W
4 Ohm Bridged RMS Power at 14.4V (into 4 ohm THD+N < 1%) 260 X 2 + 500W 4x Channel Frequency 20Hz~50KHz
Woofer Channel Frequency 10~180Hz
4 x Channel HPF 20Hz~200Hz
Woofer Channel LPF 40~180Hz Woofer SubSonic Filter 10~50Hz THD at 4Ohm load All channel <0.1% Woofer Signal from 4 x Channel switch Yes S/N Ratio >70dB Minimum Load 2ohm for all channel Optional Woofer Remote YES High Level Input N/A DIMENSION(mm) 106 X 228 X 382
KX700.5
5-Channel KX-Series Power Amplifier Low Impedance Operation Class D Amplification in Subwoofer Channel SORT Protection Circuitry (Short circuit, Over-voltage, Reverse polarity, Thermal) SAMS (Stereo And Mono Simultaneously) MOSFET Power Supply KickBass: 0-18 dB @ 40 Hz Built-In Variable Crossover: 12 dB High or Low-Pass operation (50-200 Hz) High & Low level inputs Custom tooled gold plated connectors Remote Bass Level Control with 20' cord Cast aluminum EndKaps RMS Power Ratings: 14.4V: 70 watts x 4 chan. @ 4 ohms 85 watts x 4 chan. @ 2 ohms 165 watts x 2 chan. @ 4 ohms Sub Power: 210 watts x 1 chan. @ 4 ohms 420 watts x 1 chan. @ 2 ohms 12.5V: 40 watts x 4 chan. @ 4 ohms 70 watts x 4 chan. @ 2 ohms 140 watts x 2 chan. @ 4 ohms Sub Power: 180 watts x 1 chan. @ 4 ohms 360 watts x 1 chan. @ 2 ohms Input gain control: Low Level (170mV - 5V), High Level (340mV - 10V) Dimensions: 22.5" L x 10-1/8" W x 2.5" H
elbette sound magus h500
her 2 sinide dinledin mi ? kesin bir cevap vermişsin fakat nedeninide yazarsan sevinirim. :)
h500 rms olarak daha yuksek kendını ıspatlamıs bır urundur dıerını dınlemedım ama ınceledıgım kadarıyla rms degerı düşük h500 daha tonlamalı çalacakdır yınede sız bılırsınız ses sıstemıyle ugrasan bıyerden alıcaksanız dınleyıp almanız daha ıyı olucakdır bızı tatmın eden sıze fazla yada az gelebılır
evet konu öyle fakat çin malı olduğu için eleştiren insanlar çok olmuş o yüzden biraz uzak duruyorum bu seriye karşı ama ne olur bilemem tabiki. şu anlık kicker düşünüyorum ama sound magus u alacağım yer daha güvenli diğerine göre.
çin malı diyorlarsa kötü bence
ya arkadas bu işin usa sı japonumu kaldı sene 2012 adamlar ucuza gelıyor dıye çinde ürettiriyor malzemesını gonderıp orda toplatıyor yanı sound magus h500 klas bı amfidir sm saten çin dir ama çinin kalitelisi dandigi deil jameson gibi neyse karar senin
Merhabalar
Ben hep şu söze inanarım sizlerle paylaşmak istiyorum.
'Ucuz mal alacak kadar zengin değilim'
Ucuz derken kalite ve işçilikde söz konusu tabi. SoundMagus ilk çıktığı zamanlarda en çok Türkiye'de popülerdi. Daha sonra asya pazarında boy gösterdi. Şimdilerde ne oldu inan hiç bilmiyorum. Bu rms çıkış değerleri hep insanın aklını karıştırır. Bazı amfiler vardır 4x150 watt rms der güm güm çalar sonra yanar biter kül olur. Bazı amfiler vardır 4x75 watt rms der 4x150 gibi çalar ömür boyu çalar. Yani anlatmak istediğim rms değerlerine baktığımız gibi markanın işçiliğine köküne yaptığı çalışmalarada bakmalıyız. Benim tavsiyem Kicker almandan yana olacak.
Aklını karıştırmak istemem ama dediğim gibi kicker çaldığında sound magus daha onu dinliyordu.
Dinleme imkanın varsa her iki amfiyide dinle her insanın kulağı ayrıdır sonuçta. Dinlediğin zaman kulağına hangisi daha yatkın gelirse tercihin kesinlikle ondan yana olsun. Dinlediğin müzik türleri amfi seçiminde gerçekten önemli bir rol oynar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme