Şimdi Ara

5 kişi tecavüz etti, Diyarbakırlı aşiret olduklarını söyleyip ailesini ve kendisini tehdit ettiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (14 Mobil) - 1 Masaüstü14 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• x (formerly twitter)
    TamgaTürk (@TamgaTurk) on X
    https://x.com/TamgaTurk/status/1872539531766808832

KKTC'de okuyan genç kızın hayatını kabusa çevirdiler: 5 kişi tecavüz etti, Diyarbakırlı aşiret olduklarını söyleyip ailesini ve kendisini tehdit ettiler

💢Polis genç kızın olay günü arkadaşlarına "Beni buradan alın çok kötüyüm" diye mesaj attığını ve faillerin iğrenç eylemlerini video kaydına aldığını tespit etti.

• Kıbrıs'lı olmayan, insanların Kıbrıs'a bakış açısı ile Kıbrıslıların çok farklı. Anlatılan ve bilinenler de farklı. 1974 öncesi kapılarımızda kilit olmazdı derdi bir arkadaşım. Güneyde malları kalan bir Türke karşılık kuzeyde 3 rumun malı vardır. Rumlar 1 Türkün malını 3 ruma paylaştırırken, biz 3 rumun malını 1 Türke paylaştıramamışız. Anadoludan giden insanlarla anlaşılamamış. Vs vs bir sürü olaylar olaylar.
    Bunu tanıdığım Kıbrıs'lı insanlar söylüyor. Gayet düzgün ve Türkler. Beni linç etmeyin, sadece aktarıyorum.
  • geçen gün konu açan stoa adlı malum zihniyettekinin konusunu hatırlayanlar var mı? gidin şunları bir kıbrıs türklerine sorun! benim konuşma sorma fırsatım oldu! sonra anlarsınız adamlar neden Türkiye devletine soğuklar!

özellikle Erbakan ve Özal! Kulaklarınızı bol bol çınlatıyorlar.
  • Kıbrıs Türkleri zaten Yunan tarafıyla birleşmek istiyor.

Gördüğüm kadarıyla KKTC'de birçok afrikalı,ortadoğu öğrencilik bahanesiyle çok kolay oturum alıyorlar.

Yerlerinde olsam ayrım yapmaksızın gönderirim kendi has Kıbrıslı insanımla Yunan tarafıyla birleşip Avrupa Birliği vatandaşı olurdum.Yunanlılar kesip biçer demenin bir anlamı yok.Eğer ki dini anlamda zorluk çıkarmazsanız Yunanlılar barışçıl bir şekilde zaten yaşamasını biliyorlar.
  • Kıbrıs'lı olmayan, insanların Kıbrıs'a bakış açısı ile Kıbrıslıların çok farklı. Anlatılan ve bilinenler de farklı. 1974 öncesi kapılarımızda kilit olmazdı derdi bir arkadaşım. Güneyde malları kalan bir Türke karşılık kuzeyde 3 rumun malı vardır. Rumlar 1 Türkün malını 3 ruma paylaştırırken, biz 3 rumun malını 1 Türke paylaştıramamışız. Anadoludan giden insanlarla anlaşılamamış. Vs vs bir sürü olaylar olaylar.
    Bunu tanıdığım Kıbrıs'lı insanlar söylüyor. Gayet düzgün ve Türkler. Beni linç etmeyin, sadece aktarıyorum.
  • Navi kullanıcısına yanıt

işin bir diğer boyutu da var. sanırım bu kürdler bir aşirete bağlılarmış. dinci bir aşiret. gerçi tarikatta zaten aşiretin dini amaçlı olanı da ... kızı susturmaya çalışıyorlarmış.

Türkiye'de tüm dini tarikatlar KÜRDlerin elinden çıkmadır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.