Metro market kataloğunda gördüm.Yakınında Metro olan bakabilir. En ucuz 5 litre yağ 82 TL A101 de satılıyor. kataloglar.metro-tr.com Metro Promosyonlar - 11 Kasım - 1 Aralık Genel - Sayfa 14-15 https://kataloglar.metro-tr.com/11-kasim-1-aralik-genel/page/14-15 |
5 litre yağ 75 TL (Metro Market)
-
-
çoğu markette bitmiştir..dun kasada kavgalar cıktı..sen 2 aldın tekrar gırdın aldın gıbı
inci marka
-
Bonus kampanyası var metro 750/75
Yani 10 adet alımda ücret 67,5 geliyor.
Market bonus kampanyasıyla da birleşir, maliyet 66,5 olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be ülke ne hale geldi. Yağ için marketlerde kavga çıkıyor desene.
-
Sadece siz için değil yanlış anlamayın tanede 10 lira düşecek diye gerçekten 750 liralık yağ alıyor musunuz? Evet, daha da yukarı çıkacak biliyorum ama alanlar nereye depoluyor bunları herkesin kileri mi var çok merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 16 Kasım 2021; 22:45:36 > -
Malum isim x3
2 tane sınır var, başkaları da yararlansın. Buna dikkat ediyorlar. Stok yapmayın hükümetimiz bizi düşünüyor, yağın kilosunun 1.5 tiye düşme durumu var
-
O da ne ki?...Doların 1,5 liraya düşme durumu var...
-
Ben odaya koyuyorum. Oda odalıktan çıktı zaten.
-
adamdaki beyin miktarı kuştakinin yarısı kadar yok
kuşa ne diyorlar kuşbeyinli
-
kartal imam hatipliler ekonomide tarih yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 17 Kasım 2021; 7:8:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
coğrafya kaderdir.
-
Deme böyle şeyler.Ciddiye alıp inananlar var.Durduk yere vebale girersin yok yere...
-
yağ için kuyruk :)
"Bunlaaağr benim milletime ucuz yağ fırsatları kovalatıp, per perişan ettiler!"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 17 Kasım 2021; 9:45:6 >
migros money pay 150/30 kampanya bugun son, migros yag 5lt iki adet alabilirisiniz, 67 tl oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Vay be ülke ne hale geldi. Yağ için marketlerde kavga çıkıyor desene. |
kartal imam hatipliler ekonomide tarih yazıyor
|
2 tane sınır var, başkaları da yararlansın. Buna dikkat ediyorlar. Stok yapmayın hükümetimiz bizi düşünüyor, yağın kilosunun 1.5 tiye düşme durumu var |
adamdaki beyin miktarı kuştakinin yarısı kadar yok kuşa ne diyorlar kuşbeyinli |
çoğu markette bitmiştir..dun kasada kavgalar cıktı..sen 2 aldın tekrar gırdın aldın gıbı inci marka |
Benzer içerikler
- afyon eko sucuk yorumları
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- bim çiğköfte fiyatı
- bim parfüm erkek
- telegram indirim kanalları
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X