Şimdi Ara

5 sene önce girmeme rağmen hala ara sıra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • foruma girip bakıyorum. seneye tusa giricem keşke şu ayt tyt forumunun tus için olanı olsa. eskilerden hala girip bakan kimse var mı ara ara merak ettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bu arada tıp fakültesi, ankara’da üniversite yaşamı vs konularda yazmak isteyen yazsın cevaplarım gördükçe ara tatildeyim. zamanında 16 bin yapıp mezuna bırakıp 4kya çekmiştim

• Raveen kullanıcısına yanıt
    hocam tıp yazdığın için pişman mısın 6 yılb boyunca ders mi çalıştın yoksa rahat mıydı üni hayatın mühendislik yazmadım diye üzülüyor musun birde ankara nasıl

• Thetris_ T kullanıcısına yanıt
    hocam valla tıp yazdığıma hiç pişman olmadım ve olmam diye düşünüyorum. üni hayatımda kulüplerde çok görev aldım gazi ve ulusal çapta. pek çok ülkeye şehire kongrelere gittim bu sayede henüz öğrenciyken. okulun sosyal imkanları aşırı önemli bu yüzden. tıp da bir şekilde sosyal hayat ile gidiyor aloşıyorsun diyebilirim burada önemli nokta çalışacağın zamanı ve çalışacağın yeri bilmek ve çalışma sistemini anlamak. bunu anlayınca gerisi pamuk ipliği gibi geliyor. ankaradan da memnunum. bahçelide yaşıyorum gaziye yakın olduğu için burası semt olarak pek çok pub vs olan bir yer kütüphaneler var zaten yaşlı ve öğrenci yeri. öyle yani

• Raveen kullanıcısına yanıt

Tebrik ederim hocam gayet güzel çekmişsiniz sonucunuzu. Ben de gazide dönem 2 türkçedeyim sizi forumda görmek sevindirdi o yüzden  Sizce şu anda ne yapılmalı/yapılmamalı? Yani birkaç sene geri gitseniz gerek dersler adına gerekse ders dışı nelere odaklanırdınız

• Ben de 2017 2018 donemindenim hocam, hala girip bakiyom arada , o zamanlar çok güzeldi forum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egehan_45 kullanıcısına yanıt
    dönem 2’yi online aldığım için ne kadar çalışman gerektiği ile ilgili tavsiye veremiyorum çünkü çok çok zor bir sene diye biliyorum. tavsiyen kulüplere takılman olur sana ne uyuyorsa töb emsa tiyatro bat futbol basketbol ne olursa artık. ilk 3 sene hatta 4 sene takıl genel çok kasma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam valla şimdikilere de şimdiki güzel gelir seneye. her zamanın tadı ayrı. mezun senemde sabahları otobüsle dersaneye giderken kulağımda kulaklık forumda takılır türkiye geneli deneme kovalardım… hey gidi günler

• https://forum.donanimhaber.com/tus--f2703
    El ele verip tus formunu canlandıralım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sımdı forum vellet kaynıyor..mılletın konularını ya da cevaplarını trollemek ıcın gelıyorlar..

• Teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.