Şimdi Ara

5 Sene sonra binaya gelen internet kutusu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimde görüldüğü gibi 2 aylık bir çalışma sonucunda önce kutuya giren beyaz kablo sonra da bu kutu binamıza takıldı. Şu an da bu şekilde duruyor kutudan evlere doğru giden bir kablo dahi yok. Bu kutu nedir fiber mi bundan sonraki işlemler nasıl olacak eğer fiber ise? Şu an da D-Smart net kullanıyoruz eğer fiber ise D Smart'i iptal edip direk TurkNet'e geçeceğim bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. 5 Sene sonra binaya gelen internet kutusu? 5 Sene sonra binaya gelen internet kutusu?

• evet fiber çok şanslısınız

• Djdy D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap yazdığınız için fakat bunu nasıl kullanmaya başlayabilirim ? Ben başvuru yaptığım zaman mı ekipler gelip kablo çekerler evime?

Beni saf görüp bakır kablo çekmelerinden korkuyorum bu sistem üzerinden bakır kablo kullanılabilir mi ki ?
  • Eren Ali E kullanıcısına yanıt
    öyle bir durum oluşmaz fiber obaneliği isterseniz ama özellikle belirtin fiber abonelliği istedinizi evinize kadar kabloyu turktelekom gelip çekiyor.
  • bakır kablo kullanılan versiyonuda var ama sizde eve kadar fiber sistemi kurulmuş eğer altyapı sorgulamadada fiber görünüyorsa sıkıntı yoktur.
    altyapisorgu.netspeed.com.tr
    Netspeed Altyapı Sorgulama | Netspeed
    https://altyapisorgu.netspeed.com.tr
  • Djdy D kullanıcısına yanıt
    Alt yapı sorgulamada Türknet ten sorgulama yapınca bu şekilde kendi altyapımız gelene kadar sizi bu pakete geçirelim diyor pek anlamadım bakarsanız sevinirim 5 Sene sonra binaya gelen internet kutusu?
  • sanırım istanbulda oturyosunuz isterseniz bir süre bekleyin türknet kendi fiberini kurana kadar çok uzun sürerse turk telekom üzerinden kullanırsınız fiberi farkları şu türknet fiberde 100 down 50 mpsl upload var en düşük tarifesinde ve ilk 6 ay 1000 mpsl download 150 upload veriyor. türktelekom fiberde ise 100 down 8 upload var. @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djdy -- 21 Aralık 2020; 21:58:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Ali

Alt yapı sorgulamada Türknet ten sorgulama yapınca bu şekilde kendi altyapımız gelene kadar sizi bu pakete geçirelim diyor pek anlamadım bakarsanız sevinirim 5 Sene sonra binaya gelen internet kutusu?

şuan kullandığın internet idare ediyorsa turknetin fiberini bekle derim.

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Annem fiber gelince d-smarta başvuru yapmış biz zaten şuan d smart net kullanıyorduk fakat kestiler 24 mbps ve TV olan pakete geçmiş kurulum yapmaya türk Telekom ekipleri gelecekmiş 110 TL aylık bir senelik tahahutt yapmış artık beklicez türknet geldiği zaman cayma Bedelini öder geçeriz
    Hangi il ilçedesiniz ? Bölgenize gigafiber altyapısı yapılıyor da, çalışmanın hangi bölgede olduğunu öğrenmek istiyorum...
  • İstanbul avcılar Cihangirde oturuyorum
  • Önceki arkadaşların dediğine göre Türk Telekomun giga altyapısı geldi şimdi de turknet çalışma yapıyormuş
  • Turknet kendi altyapısında cayma bedeli 480TL oluyor. Ttnet altyapısı 120TL
    Ayn doğru, çok şanslısınız...
    Bahçelievler de turknet gigafiber kullanan bir arkadaşımın hız testi: 5 Sene sonra binaya gelen internet kutusu?
  • 5 senelik yeni bir binamız var 5 senedir 8mbps Sürünüyorum 5 sene sonra çift fiber getiresileri tuttu demekki keşke bir tane getirip bina yapılırken koysalardi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.