Şimdi Ara

5 YILDIZLI OTEL HAKKINDA ALKOLLÜ İÇECEK HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
41.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5 eylülde kuşadası sürmeli efes hotele gideceğim 4 yıldır bi tatile gitmedim şimdi 16 yaşındayım ailemle gideceğim odalar ikişerli olacak ben ablamla kalacağımda anı turdan ayırttık yerimizi anı turun sitesinden bakınca 18 yaşından küçüklere alkollü içki verilmez benim orada hiç mi alkollü içki içme şansım yok veya ablam 20 yaşında o alsa bana verse nasıl olur, gece discoya girsem orda içki içebilirmiyim barmenle bi yakınlık kursam alkollü içecek içebilirmiyim. ve siz bilebilirsiniz otel herşey dahilde bazı yerli ve yabancı içkler içretsiz ve discoda bütün içecekler bedava yazıyor ben eğer içebilirsem discoda jack daniels malibu falan içebilcekmiyim veya normal gündüz bazı yerli ve yabancı içkilerin ücretsiz olduğu yerde normalde hangi içkiler ücretsiz olur hangileri ücretli olur şimdiden teşekkürler.......

• Yapay Zekanın Yanıtı

5 Yıldızlı Otellerde Alkollü İçecekler: Bilmen Gerekenler

Neden Otellerdeki İçecekler Daha Az Sarhoş Eder?

Otellerdeki içeceklerin daha az sarhoş etmelerinin birkaç nedeni vardır.

• Daha Küçük Bardaklar: Oteller genellikle içecekleri küçültülmüş bardaklarda servis eder. Bu, müşterilerin daha fazla içmeden önce içkilerinin bitmesine yol açar.
    • Seyreltilmiş İçecekler: Bazı oteller, maliyetleri düşürmek veya müşterileri daha uzun süre keyifle içirmeleri için içecekleri su veya diğer alkolsüz içeceklerle seyrelebilir.
    • Daha Yavaş Servis: Otellerdeki servis genellikle yavaştır. Bu, müşterilerin içkilerini daha yavaş tüketmelerine ve bu nedenle daha az sarhoş olmalarına olanak tanır.

Yerli Alkoller

Birçok 5 yıldızlı otel, yerli alkollü içkiler sunmaktadır. Bunlar, o bölgeye özgü benzersiz tatları ve aromalarıyla bilinir. Yerli içkiler içmek, bulunduğun yeri daha iyi tanımanın harika bir yoludur.

Otellerde İçecek Seçenekleri

5 yıldızlı oteller, genellikle çeşitli içki seçenekleri sunar, bunlar arasında şunlar yer alır:

• Yerli İçecekler: Yukarıda belirtildiği gibi, birçok otel yerli alkollü içkiler sunmaktadır.
    • Uluslararası İçecekler: Oteller ayrıca viski, rom, votka ve cin gibi uluslararası içki seçenekleri de sunar.
    • Kokteyller: Oteller, klasik kokteyllerden özel karışımlara kadar çok çeşitli kokteyller hazırlar.
    • Alkolsüz İçecekler: Oteller, meyve suları, gazlı içecekler ve mocktail'ler gibi çok çeşitli alkolsüz içecekler de sunar.

Otele Alkol Sokma

Genel olarak, 5 yıldızlı otellere dışarıdan alkol sokmak yasaktır. Bu kural, yasal nedenlerden dolayı uygulanır ve otelin güvenliğini ve itibarını korumak için tasarlanmıştır.

Bazı istisnalar olabilir, ancak herhangi bir şüphen varsa oteli önceden araman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: akotek05

arkadaşlar 5 eylülde kuşadası sürmeli efes hotele gideceğim 4 yıldır bi tatile gitmedim şimdi 16 yaşındayım ailemle gideceğim odalar ikişerli olacak ben ablamla kalacağımda anı turdan ayırttık yerimizi anı turun sitesinden bakınca 18 yaşından küçüklere alkollü içki verilmez benim orada hiç mi alkollü içki içme şansım yok veya ablam 20 yaşında o alsa bana verse nasıl olur, gece discoya girsem orda içki içebilirmiyim barmenle bi yakınlık kursam alkollü içecek içebilirmiyim. ve siz bilebilirsiniz otel herşey dahilde bazı yerli ve yabancı içkler içretsiz ve discoda bütün içecekler bedava yazıyor ben eğer içebilirsem discoda jack daniels malibu falan içebilcekmiyim veya normal gündüz bazı yerli ve yabancı içkilerin ücretsiz olduğu yerde normalde hangi içkiler ücretsiz olur hangileri ücretli olur şimdiden teşekkürler.......

nasıl bir istek :) peşpeşe sorular :)
    ben yardımcı olamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatmank -- 25 Ağustos 2011; 16:10:32 >

• bildiklerinizi cevaplarsanız iyi olur
  • hangileri ucretli olur kısmındn baslıyım , bu her otelde farklıdır bısey demek güç ama genelde zaten ücretli olanları verirken solerler . oda numarası sorarlarsa anlaki ucretlı o zaman ıstemezsın olur bıter

yaş konusuna gelirsek kimse senin 16 yasında oldugunu bılmıycek ama bu tamamen senin nasıl gorundugunle alakalı büyük gösteriyorsan sorun olmaz . ama ufak gösteriyorsan alamazsın kendin ablan alır sen içersin takip edicek halleri yok telaş yapıcak bişey yok kısaca
  • quote:

arkadaşlar 5 eylülde kuşadası sürmeli efes hotele gideceğim 4 yıldır bi tatile gitmedim şimdi 16 yaşındayım ailemle gideceğim odalar ikişerli olacak ben ablamla kalacağımda anı turdan ayırttık yerimizi anı turun sitesinden bakınca 18 yaşından küçüklere alkollü içki verilmez benim orada hiç mi alkollü içki içme şansım yok veya ablam 20 yaşında o alsa bana verse nasıl olur, gece discoya girsem orda içki içebilirmiyim barmenle bi yakınlık kursam alkollü içecek içebilirmiyim. ve siz bilebilirsiniz otel herşey dahilde bazı yerli ve yabancı içkler içretsiz ve discoda bütün içecekler bedava yazıyor ben eğer içebilirsem discoda jack daniels malibu falan içebilcekmiyim veya normal gündüz bazı yerli ve yabancı içkilerin ücretsiz olduğu yerde normalde hangi içkiler ücretsiz olur hangileri ücretli olur şimdiden teşekkürler.......

dostum pek fazla yaş konusu takma adamlar orada herkese içecek dağıtmaktan bitap şekilde ne istiyosan sana onu verir olaki sordu dersin anneme babama... alcam filandersinde yıllardır tatile giderim bana hiç rast gelmedi senin yaşın kaç diyen :P bu konuda sıkıntın olmaz bunu bil ;)

gelelim hangi içecekleri içeceksin; sana jack daniels malibu falan kimse vermez. içeceklerin; rakı:) votka cin bira belki bir iki içki daha ama tabi değişebilir mesala adam viski verir adı duyulmamış ne oldugu belli olmayan şeyler.

sen eğlenmene bak problem olmaz sıkma canını

• dış görünümde sıkıntı yokda bileklik falan olursa sıkıntı olurmu ve sizin bu dediklerinizi discoda içebilirmiyim herşey dahil kapsam gece 2 ye kadar yani 2 ye kadar içmemde sıkıntı olmaz herhalde değilmi?
  • quote:

quote:

arkadaşlar 5 eylülde kuşadası sürmeli efes hotele gideceğim 4 yıldır bi tatile gitmedim şimdi 16 yaşındayım ailemle gideceğim odalar ikişerli olacak ben ablamla kalacağımda anı turdan ayırttık yerimizi anı turun sitesinden bakınca 18 yaşından küçüklere alkollü içki verilmez benim orada hiç mi alkollü içki içme şansım yok EVET İÇEMEZSİN YASAK veya ablam 20 yaşında o alsa bana verse nasıl olur,OLABİLİR gece discoya girsem orda içki içebilirmiyim barmenle bi yakınlık kursam alkollü içecek içebilirmiyim. ve siz bilebilirsiniz otel herşey dahilde bazı yerli ve yabancı içkler içretsiz ve discoda bütün içecekler bedava yazıyor ben eğer içebilirsem discoda jack daniels malibu falan içebilcekmiyim OTELİN İÇKİ DURUMUNA DEĞİŞİR SADECE YERLİ İÇKİ ÜCRETSİZ OLUR BİRA VOTKA CİN RAKI YANİ EFES YENİ RAKI TEKEL CİN BAZOKA VOTKA GENELİ BÖYLE veya normal gündüz bazı yerli ve yabancı içkilerin ücretsiz olduğu yerde normalde hangi içkiler ücretsiz olur hangileri ücretli olur şimdiden teşekkürlerAÇIKÇASI OTELLER YABANCI İÇKİ PEK BEDAVA VERMİYOR.......

ALKOL ZARARLIDIR MEYVE SUYU İÇ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neyse artık bira ve vodka içerim aslında absoluteyi merak ediyordum ama başka zaman olur inşallah bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

Bu heyecan seni şimdiden sarhoş etmiş, içerken dikkatli ol.Bir fıçı devirecek kadar soru sormuşsun.İyi tatiller.

• teşekkür ederim
  • Öncelikle alırsın alkol çok sorun olmaz barmen ve otel yönetimiyle alakalı ama ben kendim otellerde çalışırken 15 yaşında kızlara bile veriyorduk kokteyl yada bira barmenle biraz sohbet edip alabilirsin o da olmadı ablan alır sana zaten verir dert etme bunu .. Bunun dışında hangi içkilerin ücretli oldugu hangi içkilerin olmadıgı tur pakedinizin içeriyle alakalı en çok görülen 'herşey dahiller ' de yabancı içkiler dışındaki içkiler ücretsizdir.
  • tekelden alıp sokaydın.niye bu kadar dert ettin ki
  • Gençliğin haline bak. Güleyim mi ağlayayım mı ? Nasıl bir nesil yetişiyor ?

Sanki otele gidince kıtlıkdan mı çıkacaksın kardeşim ? Bu nasıl bir açlık ? Açlık dediğinde normalde sana kanunen yasak olan Alkole karşı. Herhalde merak ve yasak olan şeylerin gizemi bu kadar heyecan yaptırıyor sana.

Normalde içki çeşitlerine bu kadar ilgin var ise hepsi dışarda satılıyor.Merakını gidermek için 5 yıldızlı otele mi gitmeyi bekledin.

Şunu da söyleyim herşey dahil otellerinde verilen ücretsiz içkilerin çok dandik markalardan oluştuğunu bilmelisin. Hatta herşey dahil otelde kaçak içki kullanımı da bilinen acı gerçeklerden.Otel sahipleri daha fazla kazanayım diye nerden kısacaklarını şaşırmış durumda zaten. Yoksa Jack Daniels veya Absolute ikram etmiyor ücretsiz. Bunları veren otelin de geceliği 400-500 tl.

• yok kuşadası sürmeli otel gemiyi andırır onu diyorsa kaliteli bir oteldir
  • quote:

son 5468494 yılın hortu olacak ama dayanamadım bunu yazmam lazım artık içebilirsin dostum afiyet olsun:)

• quote:

Orijinalden alıntı: drekt_pitt

quote:

son 5468494 yılın hortu olacak ama dayanamadım bunu yazmam lazım artık içebilirsin dostum afiyet olsun:)

Güzel hort olmuşta siz ne ararken bu konuyu buldunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne dense aklıma rahmetli Kemal sunalin '' Çay yok bok için '' repliği geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    buyuk bilgi kaynağı googleden sürmeli efes otel hakkında bilgi arıyordum bıde baktım dh de hayda okudum adamın derdı baskaymıs :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.