Bildirim
5 yıldızlı otellerde şuan çalışan kimse var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3 yıldızlı otelde çalışıyorum -
Sorun neyse arkadaşım Sor yardımcı olurum -
25 yaşındayım orta derece ingilizce var ve lise mezunuyum
bellboy hakkında bilgi almak istiyorum
bılgısı olan varsa arkadaşlar -
quote:
Orjinalden alıntı: sony kamera
3 yıldızlı otelde çalışıyorum
üyeliğin bile 4 yıldız olmuş -
istanbulda otelde çalışanlar servis bölümü özellikle ne kadar alıyorlar ortalama -
quote:
Orjinalden alıntı: Coder85
istanbulda otelde çalışanlar servis bölümü özellikle ne kadar alıyorlar ortalama
750-850-900 + Tip [Bahşiş]
Otellere göre değişmetedir.Miktarın düşük olması tiplerinde olmasından dır. -
ben bi yerden başlamak istiyorum ama otellere nasıl ulaşabilirim avrupa yakasındayım özellikle turistik otelelr olursa ii olur orta derecede almanca ve ingilizcem var. -
quote:
ben bi yerden başlamak istiyorum ama otellere nasıl ulaşabilirim avrupa yakasındayım özellikle turistik otelelr olursa ii olur orta derecede almanca ve ingilizcem var.
İstanbuldaki Otellerde genellike iş adamları konaklar.Bunu ortalamaya vurursak %70iş adamı %30 turistiktir.Eğer daha önce otel deneyimi varsa alırlar servis departmanına.Ancak yoksa Mülakata girersin eğer becerebiliceğini ve kısa sürede bu işi öğrenebiliceğini görürlerse Başlarsın.
Not:Yabancı dilin olması büyük avantaj ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 23 Ekim 2008; 2:28:26 > -
ne sorarlar mülakatta -
quote:
ne sorarlar mülakatta
Mülakat genellikle dil ve senin vizyonunu sınamak içindir.Misafir ilişkini ölçerler bu işte ince olmak ve müşteri memnuniyeti ilk sırada geleceği için buna uygun bir eleman olup olmadığına bakarlar.Sen zaten dil ve vizyonunla şeklini koyarsan iş bilmen fazla önemli değil 1haftada öğretirler. -
Ben yatıyorum arkadaşlar Soru olan mail veya Pmden ulaşabilirler.
İYİ GECELER. -
turızm mezunuyum unıversıte.soruları olanlar buyrun -
?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X