Şimdi Ara

5 yıldızlı otellerde şuan çalışan kimse var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • veya mesleği turizm olan bir kaç sorun olacak özellikle bellboy ,steward ve diğer meslekler hakkında

• 3 yıldızlı otelde çalışıyorum
  • Sorun neyse arkadaşım Sor yardımcı olurum
  • 25 yaşındayım orta derece ingilizce var ve lise mezunuyum

bellboy hakkında bilgi almak istiyorum

bılgısı olan varsa arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony kamera

3 yıldızlı otelde çalışıyorum

üyeliğin bile 4 yıldız olmuş
  • istanbulda otelde çalışanlar servis bölümü özellikle ne kadar alıyorlar ortalama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

istanbulda otelde çalışanlar servis bölümü özellikle ne kadar alıyorlar ortalama

750-850-900 + Tip [Bahşiş]

Otellere göre değişmetedir.Miktarın düşük olması tiplerinde olmasından dır.
  • ben bi yerden başlamak istiyorum ama otellere nasıl ulaşabilirim avrupa yakasındayım özellikle turistik otelelr olursa ii olur orta derecede almanca ve ingilizcem var.
  • quote:

ben bi yerden başlamak istiyorum ama otellere nasıl ulaşabilirim avrupa yakasındayım özellikle turistik otelelr olursa ii olur orta derecede almanca ve ingilizcem var.

İstanbuldaki Otellerde genellike iş adamları konaklar.Bunu ortalamaya vurursak %70iş adamı %30 turistiktir.Eğer daha önce otel deneyimi varsa alırlar servis departmanına.Ancak yoksa Mülakata girersin eğer becerebiliceğini ve kısa sürede bu işi öğrenebiliceğini görürlerse Başlarsın.
    Not:Yabancı dilin olması büyük avantaj ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 23 Ekim 2008; 2:28:26 >
  • ne sorarlar mülakatta
  • quote:

ne sorarlar mülakatta

Mülakat genellikle dil ve senin vizyonunu sınamak içindir.Misafir ilişkini ölçerler bu işte ince olmak ve müşteri memnuniyeti ilk sırada geleceği için buna uygun bir eleman olup olmadığına bakarlar.Sen zaten dil ve vizyonunla şeklini koyarsan iş bilmen fazla önemli değil 1haftada öğretirler.
  • Ben yatıyorum arkadaşlar Soru olan mail veya Pmden ulaşabilirler.

İYİ GECELER.
  • turızm mezunuyum unıversıte.soruları olanlar buyrun
  • ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.