Şimdi Ara

5 yıllık kombi bakımı kime yaptırılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 kışı kullanmaya başladığım eca confeo dijital kombi var geçen yıl sonu evden başka şehire taşınıp kiracıya verdim, 2 sene önce oda termostatı takan ustaya bakımını da yap demiştim filtrelerini kontrol etmiş içine bakmış bu kombi daha yeni tertemiz kurcalamaya gerek yok demişti, ancak kendisine ulaşamadım,

eca yetkili servisin 2019 kombi bakım kampanyası başladı gibi ilanları gördüm ancak yetkili servislere de tam güvenim yok, 2016 yılında zır zır aradılar 2 yıllık garanti uzatma için 300 lira istediler bende yaptırmadım yaptırmış olsam geçen yıl garantisi zaten bitmiş olacaktı, kombi sapasağlam çalışıyor, yetkili sservisler anladığım kadarıyla prim kasmak için durduk yere parça değiştirmeye hevesliler, zaten ecanın 2019 kombi bakım kampanyasında temizlik yapılır kablo grubu kontrol edilir gerekliyse kablolar yenilenir değiştirilir denmiş !? kablo değişimi tamamen göz boyama gereksiz maliyet arttırıcı bir unsur gibi geldi bana.

İnanın tüketici olarak kime güveneceğimizi şaşırdık yetkili servisi mi arasam yoksa anadolu yakasında iyi özel bir teknik servis mi araştırsam bulabilir miyim emin değilim.

kombi bakım ücretleri ne kadardır bilgim yok 200-300 neyse bir sefer verip yaptırayım 2 yıl sonra yine yaptırırım ancak bir tüketici olarak korktuğum, durduk yere kablo değişimi, sensör değişimi, içinde yıpranmış gibi görünen renk değişimine uğramış ancak sağlam bir parçanın durduk yere değiştirilip gereksiz masraflar çıkarılması, bakımda yapılan bir eksiklik dikkatsizlik hata yüzünden kışın başında kombinin çalışmayıp arıza çıkartıp servisin defalarca gidip gelmesi vb. bunlar çekindiğim hususlar, kimse kusura bakmasın tabiki mantıken yetkile servise yaptırmak isterim ancak ürün genel merkezlerinin şube ve servis sahiplerine baskıcı kar güdümlü yaklaşımları yüzünden hiçbir ürünün yetkili servisine güvenim kalmadı, işin içinden çıkamıyorum.

• 5 yıllık kombiye bakım yapılabilir
    youtube ta muntazam bakım videoları var fan bile sökülüp yıkanıyor genleşme tankına hava basılıyor bunun gibi yapılması gerekenler var bunları yapmayıp sadece filtreleri temizleyen ve bezle yanma odasını silen ustalar servisler var
    siz en baştan yapılmasını istediklerinizi belirtirseniz işten kaçamazlar youtube ta örnek amaçlı fatih bank usta var bakım videolarına bakabilirsiniz. kombi bakımı muntazam yapılırsa sonuç alınır
    eca yetkili servise sorun bu şekilde adam gibi bakım yapacaklarsa servis te yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 8 Haziran 2019; 12:50:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eca servisine yaptır 105 tl demişti bana yetkili servis
  • bakımı %45 indirimli bakım kampanyasından eca servisine 65 tl ye yaptırdım, kombideki tüm parçalar normal çalışıyordu değişim yapılmadı, ilaveten petek temizliği yaptırdım.
  • Sana en yakın ve en çok memnun kalınan 10 kombi servisini buradan
    biservis.com.tr
    En İyi 10 Kombi Servisi
    https://biservis.com.tr/en-iyi/kombi-servisi
    bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunoglu1903 -- 17 Temmuz 2019; 14:15:13 >
  • yetkili servis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/kombi-bakimi--87646828#160516738. link üzerinde gerekli açıklamalar mevcuttur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    periyodik bakım 12 ay mı oldu?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.