Şimdi Ara

50 000 TL sedan araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model honda city aracım var.Model yükseltmek istiyorum.Yılda max 6000 km yaparım.Bagajı geniş sedan düşünüyorum.
    1.Sedan benzinli olabilir.Dediğim gibi yılda 6000 km yapıyorum.
    2.Model mümkün olduğunca yüksek olmalı.
    3. c sınıfı olmalı

Bu kriterlere uygun aile aracı almak istiyorum.

Toyota corolla 1.33 life incelediklerim arasında.Bunun dışında önerisi olan varsa paylaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanmat -- 28 Nisan 2017; 20:21:32 >

• 2015 mitsubishi attrage 45-47 arasi alinabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modelli C sınıf sedan 1.6 Edition yada E.Plus Astra Sedan bulabilirsin 2016-2015 , 2012 Dream yada Elegance Civic Manuel temiz bulunur ,

2015 Egea 1.4 Fire Urban bulunabilir C olmadığını düşünenler var ama City ye göre daha iyidir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Modelli C sınıf sedan 1.6 Edition yada E.Plus Astra Sedan bulabilirsin 2016-2015 , 2012 Dream yada Elegance Civic Manuel temiz bulunur ,

2015 Egea 1.4 Fire Urban bulunabilir C olmadığını düşünenler var ama City ye göre daha iyidir...

Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?
  • erhanmat E kullanıcısına yanıt
    İhtiyaca göre değişebilir 1 ay önce bizde ekonomik otomatik olması öncelikli donanımlı sedan veya arka diz mesafesi uzun hb-sw bakıyorduk uygun bir araç bulduk sıfır Attrage aldık seçeneklerde sıfır 2016 astra edition plus+lpg 60.000 tl , skoda rapid 1.2 tsi manuel vs vardı

Bizden 2000km az yapıyorsunuz benzinli almanız makul otomatik şartınız yoksa nerdeyse sıfır Astra 1.6 E.Plus ve üstü paket bakın lpg yoksa takın zaten sübaplar erimeden aracı değiştirirsiniz amortisini eder

Egeada hoş görünüyor kasa olarak güvenlik soru işareti sedanı hb den daha kötüdür Astra Edition dahil güvenlik paketleri eksiksiz ağır Astradan çok az daha ivmelidir kalkışı daha hafif ama güvenlikten taviz vermeye değmez...

Civic ederinden yüksek mi gidiyor talep mi çok anlamıyorum 2005 model manuel civic 40.000Tl ye satıldı güzel araç tip olarak vs ama maceraya gerek yok sıfır ayarında araçlar varken...

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

İhtiyaca göre değişebilir 1 ay önce bizde ekonomik otomatik olması öncelikli donanımlı sedan veya arka diz mesafesi uzun hb-sw bakıyorduk uygun bir araç bulduk sıfır Attrage aldık seçeneklerde sıfır 2016 astra edition plus+lpg 60.000 tl , skoda rapid 1.2 tsi manuel vs vardı

Bizden 2000km az yapıyorsunuz benzinli almanız makul otomatik şartınız yoksa nerdeyse sıfır Astra 1.6 E.Plus ve üstü paket bakın lpg yoksa takın zaten sübaplar erimeden aracı değiştirirsiniz amortisini eder

Egeada hoş görünüyor kasa olarak güvenlik soru işareti sedanı hb den daha kötüdür Astra Edition dahil güvenlik paketleri eksiksiz ağır Astradan çok az daha ivmelidir kalkışı daha hafif ama güvenlikten taviz vermeye değmez...

Civic ederinden yüksek mi gidiyor talep mi çok anlamıyorum 2005 model manuel civic 40.000Tl ye satıldı güzel araç tip olarak vs ama maceraya gerek yok sıfır ayarında araçlar varken...

Yaşı az olan araç almak daha mantıklı.Güvenlik ön planda benim için. Corolla 1.33 için hiç yorum yapmamışsınız.
    Üzerine biraz daha koyup aralık ayını beklemekte var.Aslında gözüm sıfırda.
    Opel astra ed.plus kullanma imkanım olursa deneyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erhanmat E kullanıcısına yanıt
    1.33 Motor çok espritüel 1.6 vergisi ödüyorsun 1.3 performansı alıyorsun nerden baksan elinde kalıyor benim için otomatik önemliydi araştırırken Multimode şanzıman yorumları akıllara zarar sıkıntıları vs ben tercih etmezdim corolla manuel otomatik 1.33

• Fluence diyorum bende. 1.5 touch plus veya icon bulunursa süper olur

• Flu

• quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Fluence diyorum bende. 1.5 touch plus veya icon bulunursa süper olur

Hangi yıl modellere bakabikiriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanmat

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Fluence diyorum bende. 1.5 touch plus veya icon bulunursa süper olur

Hangi yıl modellere bakabikiriz?

2013-14 touch,touch plus,icon bakın. Joy kesinlikle düşünmeyin baz pakettir.

• 1.33 almayın bence. o motor o kasayı kaldırmıyor.

temiz bulabilirseniz jetta 1.4 tsi
  • Ben astra diyorum. Tüplede uğraşmaya değmez. Dertsiz başınıza dert açmayın 6 bin km için. Fluence mantıklı evet ama dizele gerek yok bu kilometre için. Beğenirseniz o da uygun olur. Ama astra daha kaliteli. Mitsunun tutulmamış yeni arabalarını almayın. Değer kaybı size patlar. Satarkende uğraştırır. Zaten b sınıfı. Corollanın motoru işe yaramaz. Astra ve fluence dururken kalite ve performans yoksunu corolla geriye düşüyor.

• 1,33 corolla iyidir tavsiye ederim. 1,2 tsı jetta veya octavia da bakabilirsiniz. Octavianın bagajı biraz daha büyük. Hyundai elantraya da bakın fiyatı ucuz onunda bagajını bilmiorum ama 450litre üstüdür ama.

• 2008 2012 volvo s40 diyorum bu fiyat araliginda ek teki araçlardan bi kac gömlek üstündür

• Egea derim.

Sebeplerim;
    Yeni model.En az 5-6 yıl bu kasayla devam edecek.
    Dış görünüşü iyi.Hatları göze hoş geliyor.
    Donanımı gayet tatmin edici.Sunroff hariç her şey var.Dokunmatik ekran,modern gösterge paneli,cc,city mod,geniş iç mekan,bagaj hacmi vs vs.
    Döşemeleri ve iç mekan işçiliği gayet iyi(En azından benim sürdüklerim öyle idi).
    Performansı tatmin edici.1.4 Benzinli modeli ile 4 kişi Uludağ'a çıktık çekişte hiç problem yaşamadım akıcıydı.Daha önce 2013 focus sedan ile aynı yolu çıkmıştım bana Egea daha iyi geldi.
    Parçalarının %80'i Türkiye'de üretildiği için parça sıkıntısı yaşanmaz.
    Servis bakım maliyeti ucuz.
    Piyasası var.

Aklıma gelenler bunlar.Bende Astra ve Egea arasındayım şu anda.Astra eski kasaya sahip ve orjini HB bir model.Arka tarafını pek beğenmiyorum açıkçası.İç mekanda konsol çok karmaşık geliyor.Görece eski bir tasarıma da sahip.Bende büyük ihtimalle Egea'yı tercih edeceğim.
    İnternet aleminde güvenliğine dair bir karalama kampanyası var ancak en yeni eklenen kriterlerle euncap testinden 4 yıldız aldı.5 almamasının sebebi de güvenliğnie dönük teknolojik ekstra donanımın olmaması.Zaten Allah korusun tehlikeli bir kazada tüm araçlarda hayati tehlike aynı.

• HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize katılıyorum.siz sıfır mı düşünüyor sunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmat

Dediklerinize katılıyorum.siz sıfır mı düşünüyor sunuz?

Büyük ihtimalle sıfır alacağım.Ama daha iyi temiz bir üst sınıf ikinci el araç denk gelirse ona da yönelebilirim.

• ben fluence aldım forumda patladı valla herkes tavsiye eder oldu
    bizde yılda 6000 km civarında yapıyoruz ama dizel alınca büyük rahatlık oldu valla bence dizel bakın fluence rahat bulunur temizi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.