Şimdi Ara

50.000 TL'ye Ne Alıcaz Arkadaşlar Piyasaya Uçmuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turkay23

Bende 50-60 arası arası araç bakıyordum en son gittim 86 ya 2019 clio 0.9 tce aldım millet saçma sapan araçlara acayip fiyatlar istiyorlar
    Şu an 86 ya var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam birincisi ben o paraya Getz ya da punto bakardım. İkinci konu ise 50 bin piyasası olan bir arabanın 30 bin liraya düşmesi çok küçük bir ihtimaldır. Bekleyeyim 30 bin liraya düşer alırım derseniz hata edersiniz
  • 2005 Megane 2 HB Dynamic otomatik vites 80k daki aracı bayramdan önce galericiye sattım 57 bin TLye oda 62 bine bir müşterisine verdi anında
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

2005 Megane 2 HB Dynamic otomatik vites 80k daki aracı bayramdan önce galericiye sattım 57 bin TLye oda 62 bine bir müşterisine verdi anında
    favorimde 40/50 araç var hergün düşürüyorlar fiyatlarını
  • Yakinda 50.000 Tl ye 30 yıllık şahin anca alabilcez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2009 benzinli sanderoya 65 yazanı gördükten sonra düşük model araçlara bakmaz oldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 50-60 aralığında ne alabiliriz? Bende merak ediyorum, tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
  • Temiz Ford Fiesta bulunup alınabilir bence. Lakin ilan açıklamalarındaki ile aracın gerçekleri arasında farklar su götürmez gerçek.

Tanıdık vasıtası ile bulmak gerek.
  • sakın eski araba almayın üzülürsünüz aldığın para kadar para harcarsın sanayi ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: runo-34

sakın eski araba almayın üzülürsünüz aldığın para kadar para harcarsın sanayi ye
    eskiden kastınız kaç model ve altı hocam ?
  • Benim sınırım 10 yaş.
  • Benzin bedava olsa bizde 5 lira olur diye bir muhabbet var ya. Araba denince de alt limit 30 oldu gibi. O yüzden 40-50 istenen araçlar 15 etmeyecek araçlar. Tavsiyem 65-70'e zorlayıp 2013-2014 bir şey alın. Şu an ederine göre en pahalı araçlar 2005-2006 model dizeller bence. 3 değişen komple boya 250.000 km'de 45-50'ye gidiyor. Hele bir de 150.000'in altında kazasızsa antika değeri görüyor. Allah akıl fikir versin bu millete.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabitkanca54

piyasa uçmuş hocam 50 olsa yine iyi 70/65/60 yazanlar dahi var 2005 model arabaya

Alıntıları Göster
    Ben de 2.el araçlara bakıyorum. 2011'de 54k km'de 25 bin tl'ye sattığım 2006 model 80 hp manuel 1.5 dci megane II expression modele 250k km'de 60 bin tl yazmışlar. Piyasa iyice ayarı kaçırmış.

• Sıfır araçlara ÖTV indirimi ile ilgili bazı yerlerde yazılar var belki o zaman düşecektir ikinci el piyasası
  • kalekale kullanıcısına yanıt
    hocam iyi günler. megane 2 ile ilgili araştırma yaparken gördüm mesajını. aracı düşünüyorum ama otomatik şanzıman düşündürüyor beni. sorunlu olduğunu yazmışlar. doğru mudur bir şey yaşadın mı?
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Yaramaz
  • Açıkcası 2007 model aracımı satayım dedim bende. 63bin yazdım, siz çok diyeceksiniz ama trink sat 57 veriyor. Düşünün yani piyasanın hali budur. 2015de sıfırı 55bin olan aracın ikinci el 100bine koyunca gidiyor..

10 tane favorinin 3ü gitti ki benim aracım da satılmazsa bende trink sat yapıp model yükseltirim bu gidişle..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.