Bildirim
50/55 binlik araba
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tabi ki auris 7 airbag sağlam güvenlik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Focus 3 dizel
Focus 3 tavsiye ederim.
Corolla Astra Megan Cerato
190 beygir 1.6 turbo benzinli juke vereyim hocam, manuel
2005 sonrası S40. -
C sınıfı cenneti olan ülkemde hiçbir kriter olmadan 2 aydır araç bulamamak. -
İyi bir pazarlıkla şu aracı alabilirsiniz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-dosta-gidecek-bir-araba-513122609/detay
Daha yeni olsun derseniz 308'ler Fiyat/Performans aracı.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-308-510900691/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 26 Aralık 2017; 10:29:11 >
-
Hocam sizinle aynı durumdayım arabamı satalı 1 ay olucak bu aralıkta temiz araba bakıyorum ama daha bir tane denk gelmedi. İnsanlar çok kaba, düzenbaz, üçkağıtçı ve tok satıcı. 1 ocaktan sonra sıfırlara zam geleceğini bildiği için herkes 2. ellere zam yapmış daha sıfırlar zamlanmadan. Km ile oynayan mı dersin arabam tertemiz diyenin arabasının kaputunun yamuk olması mı dersin her çeşit sahtekar var. Açıkcası ümitsizliğe kapılmaya başladım temiz bi araba bulamicam diye. Birebir aynı özellikteki iki araba arasında 8 bin tl lik fark olduğunu gördüm ki pahalıya satana göre arabaya uygun bile yazmış arabada 1.6 focus otomatik 2010 model 130 bin km de 55 bin tl demiş. Dalga geçiyor heralde her türlü arabaya baktık ama insanların bu halini gördükten sonra elimizdeki 3 kuruş parayıda kaptırmamak için okadar titiz oldukki araba bulamıyoruz durum bu. Halinizi anlıyorum çok zor. Biraz daha para biriktirebilmek için artık mart ayını falan beklemeye başladık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende bekleyip biraz daha biriktirecem saga sola saldirmak istemiyorum bahtimiz sansimiz acik olsun ne deyeyim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X