< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ventto -- 30 Ekim 2017; 19:53:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ventto -- 30 Ekim 2017; 19:53:49 > |
Sizin aşktan gözünüz kör olmuş.
|
Konuya katkılarınız için ben teşekkür ederim.
Aracımı sevdiğim gayet açık diye düşünüyorum; fakat kimseyi yanlış yönlendirmekten keyif almam. Üçüncü kez aynı aracı almam zaten memnuniyetimdendir. Görünüş tamamen görecelidir es geçiyorum. 60 bin km'de bir ateşleme bobini arızası motorun ömründen çalmaz, ayrıca bunun problem olup olmadığına kullanıcı karar versin diye fiyatını da belirterek yazdım. Bahsettiğiniz aracınıza muhakkak senede bir buji bakımı yaptırmışsınızdır. İnsignia'da bujiler 2 veya 3 senede bir değişir. Mesela bundan da bahsetmedim. Masrafsızca aracınıza 140.000 km binmiş olmanıza sevindim. Fakat o 11 senelik B segment aracınızda muhtemelen turbo, turbo basınç sensörü, hava akışmetresi vs hiçbir sistem de yoktu diye tahmin ediyorum. Bunca teknolojinin yanında 3 aracımda da sorun yaşamamak tesadüften biraz fazlası gibi geldi bana. Ben de tecrübemi paylaştım. Aracın aklıma gelen yönlerine değindim, arka koltuklarla çok fazla işim olmadığı için dikkatimden kaçmış kusura bakmayın. Sorsaydınız; uzun boylular için baş ve diz mesafesinin arkada yeterli olmadığını, koltukların sert dolgulu olduğunu zaten söylerdim. Tabi sizin "mezar, tabut, hint fakiri" tabirlerinizi muhtemelen akıl edemezdim. "mahalledeki amcalar"dan kastım buydu. Yakıt konusuna soru işareti (?) dedim çünkü bana göre normal olan size göre fazla olabilir. 112 HP dizel araç 7,2 litre yakıyorken 180 HP benzinli aracın 11-12 litre yakması şahsım adına normal geliyor. Bundan bahsetmek istedim. Sormak istediğiniz başka bir şey varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ventto -- 31 Ekim 2017; 4:41:22 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 1 Kasım 2017; 13:52:56 > |