Bildirim
50-60 bin TL arası otomatik araç tavsiyesi
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-fiyat-dustu-acil-sahibinden-orjinal-2014-astra-294479015/detay
Edit: 2014 ve üstü düşük km dizel otomatik fluence de bakabilirsiniz ama ben olsam astra alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phbfmv -- 13 Mayıs 2016; 20:27:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bakıyorum hocam -
Fluence dizel otomatik iyi bir seçenek olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Opel astra 1.4t lpg sport+still+sunroof+geri gorüs+multimedya tam bir fiyat/performans aracıdır kesinlikle bu fiyat bandında rakipsiz.
2015 C4 1.2 130 hp 270 nm EAT6 confort tekno plus veya exclusive, diğer önerilere saygım var ama bu paraya daha fazla konfor ve donanım bulamazsın. Motor-şanzıman uyumu harika ve vergi avantajı var.
Dacia Sanderos hakkında bilginiz var mı acaba önerir misiniz? -
Hocam yakıt tüketimi nasıl bu araçların -
Sakin kullanımda şehir içi 7, uzun yolda 5.5 civarı
-
Hyundai İ30 Elite donanım rahatlıkla alabilirsiniz baya bir dolu araç olur -
Hocam aracı kullandız mı yakıt tüketiminin zaten oldukça az olduğunu düşünüyorum ancak konfor vs gibi konularda bilginiz var mı? -
Konfor,güvenlik yol tutuşu ve yalıtım konusunda vasat bir araç. Öncelik yakıt ve yürütme maliyeti ise tercih edilebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X