Şimdi Ara

50 cc motor ne kadar iyidir (help)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben kanuni pony 50 alicam bu motor kotumudur 2 kisiyi bir yokusta cikartmazmi yada motor hakkinda bilginiz varsa lutfen soyleyin yada onun yerine 2500 tl ye ne alabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 cc kullanmadım hiç ama 2 kişi yokuşta zorlar, hatta yokuşun dikiğine bağlı çıkamaz yığılır kalır.

Üstelik Kanuni'nin yedek parçaları pahalı diye biliyorum,iyi düşûnûn ben tavsiyede bulunamayacağım.Çünkü bunlar tehlikeli araçlar,ülkemizde araçtan-adamdan saymazlar.

Tekrar dûşünün.

• Yani 50cc motor yetersizmi kalir ama 4 zamanli 50cc ler yokusta 2 kisiyi rahat cikartirmis

• 50 cc bana göre düşük,ha avantajıda var vergi ödemezsiniz.
    Motorun kalitesine göre;yokuşun dikliğine ve yolcuların ağırlığı ile orantılı yokuşu çıkadabilir çıkamayadabilir ama zorlanır.
    Daha öncede dediğim gibi ben hiç kullanmadım 50 cc.Bir arkadaşımın arkadaşı ve kendisi gezmişler güçsüz demişlerdi,ikiside yapılı onunda büyük etkisi var motorun Çin malı oluşunun yanında.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/99732-50cc-tecrubelileri-bakar-misiniz.html
  • O fiyata elektrikli bisiklet alsan vergi ehliyet benzinle uğraşmassın ve bu motorla aynı görüntü ve performansı yakalarsın
  • Peki ne yapmayalim sizce 50 cc ucuz e 100 cc motorlarin hepsi tipsiz guzel deil ozaman bana guzel bir motor onerin

• onu alacağına bi CUP al derim mondial 100 mfh tavsiye ettiler bana araştırıyorum süper bi motor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aga ben motorda sekle ve guc e onem veriyorum bu motorun sekli guzel deilki

• Ya Kusura bakma ama suyunu cikarttin yeter.
    Sana ben dahil herkes 50cc alma-Kanuni Pony alma diyor sen hala tutturmusun ayni sey.

Baskalarini dinlemeyeceksen niye ayni seyleri tekrar ediyorsun?

Bildini Okuyacaksan yada Baskalarinin Tavsiye Onerilerini Dinlemeyeceksen konu acma-sorma bu 2.Konu YETER

Git Al-Konulari Kapat hatta silinsin.

• ben de dejavu mu yaşıyorum diyorum
  • Oo sakin ol adamim sadece soruyorum ama haklisin seni dinlicem ve 100 cc motor alicam bu konuda kapanicak ama onerilerin icin tesekkur ederim sizi bayagi yordum ve sinir ettim ama sizde her soruma cevap verdiniz cok tesekkur ederim kusura bakmayin bunlar hep ilk motorum olucagi icin cok heyecanliyim merakliyim MOTOR HARIKA BISEY

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.