Bildirim
1.4 turbolu motor mu 2.0 atmosferik mi daha keyif verir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2.0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atmosferik tabiki de. Pek çok süperspor otomobilin hala atmosferik kullanmasını da buna örnek gösterebilirizquote:
Orijinalden alıntı: mvn_
2.0 -
2.0 arkadan çeker 2.0 daha keyifli. Diğer yürlü zaten bir keyfi yok arabanın bana göre.
1.4 TSI hiç kullanmadım ama kullanım ihtiyaçlarına cevap olarak 1.4 140 beygir bir Turbo Benzinli daha iyi cevap verecektir. Yani yokuş, yük gibi durumlarda. Ancak şehir içi klimada 1.4 motor üzebilir.quote:
Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91
2.0 arkadan çeker 2.0 daha keyifli. Diğer yürlü zaten bir keyfi yok arabanın bana göre.
2.0 Atmosferiğin zevki derseniz evet aslında güzel keyifli oluyor ama şunu da söyleyeyim çok da bir şey beklememek lazım. Sonuçta sadece %20'lik bir hacim avantajı var 1.6'lardan. Yani öyle uçmaz kaçmaz. -
2.0 tabiki
1.4 T kullanmadım ama 2.0 olacağını düşünüyorum.
Atmosferik
2.0 T
Tartışılması bile gereksiz, tabiki 2.0 motor.
Herkes atmosferik der ama gider fındık motor turbo alır.quote:
Orijinalden alıntı: Zvjezdan
Tartışılması bile gereksiz, tabiki 2.0 motor. -
Bunu Passat uzerinden mukayese edersek (1.4 tsi , 2.0 fsi) kesinlikle 2.0 motor.Ancak atmosferigin torku daha yuksek agirliklarda zevki azaltabilir.
benzer guctesye, 1.4un torku daha yuksek olacagi ve daha dusuk devirde verecegi icin 1.4 daha keyifli olur. Ayrica gunluk kullanima da daha uygun olur.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0C0967079
2.0 T
Ha keyiften kasit motor sesi ise 2.0 daha keyifli olabilir.
Bunlari tabi iyi dizayn edilmis turbo lagi minimum olan bir motor icin soyluyorum. -
2.0 atmosferik olarak manuel Toyota gt86 ya da Subaru Brz'den bahsediyorsanız tabii ki 2.0 atmosferik. Scirocco ya da Astra GTC gibi 1.4 turbo'lardan çok daha zevklidir.quote:
Orijinalden alıntı: Zvjezdan
Tartışılması bile gereksiz, tabiki 2.0 motor.
Fakat Mazda 6'dan bahsediyorsanız 1.4 turbo derdim. CC ya da Passat
Aynı karşılaştırmayı SUV/Crossover segmentinde yaparsak bu sefer SUbaru Forester 2000 atmosferik motoru Tiguan 1.4 turbo'ya tercih ederim oda off road kullanımından çok zevk aldığım için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 14 Temmuz 2016; 19:17:27 > -
nekadar çok hacim okadar iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neye göre kime göre ? Devir çevirince sürüş zevkli mi oluyor anlamadım ?quote:
Orijinalden alıntı: theblackside
Herkes atmosferik der ama gider fındık motor turbo alır.
Alıntıları Göster
"Zevk" ten kasıt "devir çevirmekse ama bir yere gitmemekse" atmosferik.
ama
"Zevk"ten kasıt sessiz sedasız uçup gitmekse en basitinden 1.4 TSİ 180 HP 250 NM bir İbiza Cupra yeterde artar.
-
bg gücü ve tork değerine göre karar verirdim.1.4 turbo yeterli ise ve yakıt tüketimine bakarak alırdım. -
2.0quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
1200 kilodan hafif bir araçsa 2.0 ağırsa 1.4.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cift sarjli 160likla klasik 2.0 motorlar basa cikamaz deli yuruyor alet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- selenia 5w-30 motor yağı nasıl
- captur 1.2 icon otomatik yorumlar
- arka cam rezistans değişimi
- kalorifer yönlendirme çalışmıyor
- yoğun trafikte dur kalk nasıl yapılır
- opel rocks e
- bmw i4 fiyat
- ami buggy
- 35 tfsi ne demek
- toyota hilux 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X