Şimdi Ara

WW CC 2.0 TDİ ın DSG si Kuru tip mi Yağlı tip mi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kuzenim bu aracı düşünüyor ancak kafamıza takıldı CC 2.0 tdi ların dsg leri 1.4 dekilerle aynı mı yani su sıkıntılı olan dsg lerden mi bazılarında yağlı tip varmış onlar daha iyi deniliyor nedir bu durum ?

• Yok hocam 2.0 tdi de sıkıntı yok

6 ileri dsg yani sorunsuz olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modeli ilk defa gördüm. Aracın sitesine girdim de gördüm. gerçekten CC imiş. Acaba birşeyin kısaltmasımı dedim, QQ gibi. Ne kadar bi habermişim oto dünyasından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeerus

Bu modeli ilk defa gördüm. Aracın sitesine girdim de gördüm. gerçekten CC imiş. Acaba birşeyin kısaltmasımı dedim, QQ gibi. Ne kadar bi habermişim oto dünyasından.

Yanılmıyorsam daha önceden passat cc idi model adı, son birkaç seride sadece cc olarak geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

quote:

Bu modeli ilk defa gördüm. Aracın sitesine girdim de gördüm. gerçekten CC imiş. Acaba birşeyin kısaltmasımı dedim, QQ gibi. Ne kadar bi habermişim oto dünyasından.

Yanılmıyorsam daha önceden passat cc idi model adı, son birkaç seride sadece cc olarak geçiyor.

Dikkatimi çeken bir başka konuda passata amma varyasyon yapmışlar. 5-6 çeşit passat var. Demek ki araç çok tutuluyor.
  • quote:

quote:

quote:

Dikkatimi çeken bir başka konuda passata amma varyasyon yapmışlar. 5-6 çeşit passat var. Demek ki araç çok tutuluyor.

saydın mı?

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Yok hocam 2.0 tdi de sıkıntı yok

6 ileri dsg yani sorunsuz olan.

eyv hocam o zaman gönül rahatlığıyla alınabilir çok hız tutkunu değil şekline hasta hem oturaklı hem spor havası nedeniyle ort yıllık 18- 20 bin yapıyor dizel bu yüzden tercih nedeni bi 5-6 sene çok rahat binecek..

bu 2.0 tdi larda dikkat edilmesi gereken bi nokta varmı dır arıza sorun vs bişeyler..
  • quote:

quote:

doğrudur ilk çıkan modeli passat cc adıyla çıktı bu güncel kasada tamamen cc yaptılar.. Comfort Coupe manasıdır..
  • 2.0 tdi'ler sorunsuz.

• eyv. teşekkürler...
  • 6 ileri dsg. Sorunuz olursa cevaplarım

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

6 ileri dsg. Sorunuz olursa cevaplarım

hocam kronik başka bi sıkıntısı yada dikkat edilmesi gereken özel bi durum var mı 2,0 larda bi de tüketimde fabrika verileri yakalanabilir mi yer bursa çok dur kalk lı bi trafikte kullanmıycak genelde hafif çevre yoluyla karışık ş içi akan bi trafik genlede..

tabi ş dışı çıkışlarıda oluyrda genel ş içi bu durumlarda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvınus

quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

6 ileri dsg. Sorunuz olursa cevaplarım

hocam kronik başka bi sıkıntısı yada dikkat edilmesi gereken özel bi durum var mı 2,0 larda bi de tüketimde fabrika verileri yakalanabilir mi yer bursa çok dur kalk lı bi trafikte kullanmıycak genelde hafif çevre yoluyla karışık ş içi akan bi trafik genlede..

tabi ş dışı çıkışlarıda oluyrda genel ş içi bu durumlarda..

Aracın kronik herhangi bir sıkıntısıyla karşılaşmadım. 177 lik versiyonu söylüyorum bu arada. Tüketim 7-7.5 arası fakat aracı genel olarak asabi kullanırım. Ses sistemi güzeldir. Şehir dışı 5-6 lt ile yolculuğu tamamlamak mümkün. Her dizelde olduğu gibi motor sesi içeride fakat cc biraz fazla alıyor gibi. Boyum 1.80 arka kısımda diz mesafesinde sıkıntı yok fakat baş mesafesi tam sınırda. Aracı highline paketli alın derim. Yani alakantra koltuk,koltuk ısıtma,ledli adaptif zenon. Sunroofu almanızı kesinlikle tavsiye ederim ayrı bir ferahlık katıyor.

• 6 ileri dsg kullanılıyor yağlı kavramalı ve 550 nm tork kapasiteli
    ilk olarak golf 4 r32 modelinde kullanıldı bu şanzıman

genel olarak sorunsuz bir şanzıman
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

6 ileri dsg kullanılıyor yağlı kavramalı ve 550 nm tork kapasiteli
    ilk olarak golf 4 r32 modelinde kullanıldı bu şanzıman

genel olarak sorunsuz bir şanzıman

Sağol Sami abi

• Yağlı kavramalı sorunsuzdur...
  • 6 ileri yagli iyi bir sanzimam ama teknik veride 7 ileri kadar basarili degil dogal olarak ama powershiftten iyi yani basarili.

2.0 tdi passatta kullanmistik 1000 km kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: mhim12345

6 ileri yagli iyi bir sanzimam ama teknik veride 7 ileri kadar basarili degil dogal olarak ama powershiftten iyi yani basarili.

2.0 tdi passatta kullanmistik 1000 km kadar

2.0 tdi passat kaç modeldi hocam ?
    bide yakıt ve performans durumu nasıldı belki ilerde düşünebilirizde o yüzden soruyorum
  • ahmetnavruz kullanıcısına yanıt
    B6 kasa 2.0 tdi 140 hp.

Teknik verisini bilmemde dogak olarak iyi performansi vardi ortalama. Yakit 1.2 depoyla istanbul tokat. Sanki biraz fazlaydi ama o zaman basmis olabiliriz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.