|
50 cc Öneri
-
-
.... -
-
İstanbul da günde 30 km yol yapacak ve seni üzmeyecek (öğrenci işi) bir 50cc yok malesef, Kişisel tecrübem kış mevsimi hiç bulaşma, Alırsan da sakın orjinal lastikleri ile kış şartlarında dolaşma...
-
Kuba blueberry , trendy iş yapmaz mı sizce ?
Dudulludan Yeditepe üniversitesine gidip gelicem , iş içinse dudullu-suadiye . -
Ben sana sadece bu belirttigin mesafeleri bir motorla gidip gelmeni öneririm, motoru olan birinin arkasında artçı olarak git gel , bak bakalım o yolda sen 50cc ile gidip gelebilirmisin..
Ben Küba buluberry ve arora capucino ile bazi zamanlarda günde 30 km yapiyorum ama bu hergun ve kış sezonunda yapılabilir gibi bir algıyı bende uyandirmiyor bu nedenle sana kişisel fikrimi yazdım... karar senin.
-
İzmitte sote yollardan 4-5 km işe git gelde işe yarar mı hocam kış lastiği ile? -
bütçeniz nedir aşağı yukarı
-
10 bin civarı -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih
İzmitte sote yollardan 4-5 km işe git gelde işe yarar mı hocam kış lastiği ile?Yarar tabi tam ideal kullanım şekli bu aslında kısa mesafe ANA yollara çıkmadan git gel... mis...
-
Takip -
Hocam iş değişikliği yaparsam da 15-20 km mesafeye çıkarsa ev iş arası mesafe, o zaman ne yapacağım? Şu an nasıl bir tercih yapmalıyım bu durumda da beni kurtarması için? -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih
Hocam iş değişikliği yaparsam da 15-20 km mesafeye çıkarsa ev iş arası mesafe, o zaman ne yapacağım? Şu an nasıl bir tercih yapmalıyım bu durumda da beni kurtarması için?Düzenli bakım ve dip gaz olmadan, motoru çok zorlamadan kullanmaya devam edersin inş... Daha da birşey diyemem, motorların uzun yol ve yoğun kullanım performansı ile ilgili çok fikrim yok..
-
honda today bulun bi tane modeli önemli değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X