Şimdi Ara

50 de nasıl oluyo bılen eklesın ss lerı pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 50 de değişiceğini nerden biliyonki bence son hali bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _H@DES_

50 de değişiceğini nerden biliyonki bence son hali bu

hadı beaa sen kac lvl sın kı belkı bu son halı dıyebılıosun kac tane char bıraktın vs eskıttın. Allah bılır sen zırhlı at ta gormemıssındır 60 lık oluyo stable da var mıllet gezıo bı bak anlarsın ayrıca sılkroadonlıne gr orda da zırhlı kurt var bı bak ıstersen vede bılmeden yorum yapma ben sadce o zırhı hangı lvl de kazandıgnı soruom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YalanDünya^^ -- 26 Haziran 2006; 20:28:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: YalanDünya^^

quote:

hadı beaa sen kac lvl sın kı belkı bu son halı dıyebılıosun kac tane char bıraktın vs eskıttın. Allah bılır sen zırhlı at ta gormemıssındır 60 lık oluyo stable da var mıllet gezıo bı bak anlarsın ayrıca sılkroadonlıne gr orda da zırhlı kurt var bı bak ıstersen vede bılmeden yorum yapma ben sadce o zırhı hangı lvl de kazandıgnı soruom

Yavaşşşş.Orda dur.Adam güzelce söylemiş ne tersliyon.Pek fazla bilmişlik yapma!

• Kardeş lvl 50 da Resim Vardi ama bulamadım bulursam mutlaka korum buraya sAdece ismini biliyorum lvl 50 de Barbar Tribe Adlı hayvan olcak
  • lv60da değişiyor olması lazım benim bildiğiöm ama inşallah 50 dedir
    birde bazıları bu lvde üzerine binilebiliyor filan diyor ama tam olarak emin değilim bundan

http://img137.imageshack.us/img137/8017/atlkurt6tw.jpg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Areste 60gb var ne yapmalıyım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lvl 50de barbar tribe oluor kafasına zırh giyior lvl 60da jaguar mıydı panter miydi öle bişi oluor 70de de white tiger oluor 70 yapta görem
  • quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

quote:

Orjinalden alıntı: YalanDünya^^

quote:

Yavaşşşş.Orda dur.Adam güzelce söylemiş ne tersliyon.Pek fazla bilmişlik yapma!

kesssss orda sen dur . Adam bilmeden söylemiş sen neyine fazla bilmişlik taslıyon ??
    bence demiş hem hem silkroada gir bak diyo asıl sen kendini bişi sanıyosun git allam ya

• adam gibi yorum yapan ların hepsine hurmetler ve de saygılalr hepsıne karsı boynum kıldan ınce ama BEN 'hic birzman bilmediğim bi konu hakkda yorum yapmam kesınlıkle bılmeyen lerde topıc kırletmelsın lutfen aynı benım gıbı her topıce farkındaysanız yorum yapmıorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.