Şimdi Ara

50 inç plazma hakkında ( Acil bilgiye ihtiyacım var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 9 Ağustos 2017; 22:0:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Lifetime şukadar sayı ise almayın diyeceğiniz bi rakam varmı? Birde ekranın arkasında 450 küsür watt yazıyor, bu çok aşırı bi elektrik tüketimi yaparmı? Bu konularda biraz cahilim maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hooper113 kullanıcısına yanıt
    Panasonic Neo-Plazmalarin (2010 ve sonrasi) ortalama 25.000s (100.000 saat iddialari da vardi) gibi dayandigini duymustum fakat 12 sene once uretilen model icin yorum yapamayacagim. Pioneer PDP ler daha da uzun gidebiliyormus sanirim, Can Bey (Albani) bu yonde bilgi vermisti. Kullanim saatine baktiktan sonra once yil sonra gun bazinda bolun, size uygun gelirse degerlendirin. Plazmalar LCD /LED lerin aksine daha dayanikli cihazlar.

Plazmalar muadillerine gore biraz fazla enerji sarfiyati olusturabilirler evet. Ucuz fiyata bir watt olcer alip tuketim degerini sevdiginiz ontanimli ayarlarla tespit edebilirsiniz. Guncel elektrik birim fiyati uzerinden de size aylik yillik maliyeti hesaplarsiniz.

Ornek hesaplama:

Watt/1000=Kw degeri (450W=0.45Kw)

Elektrik birim fiyati (vergi dahil 1Kw/s 0.42TL idi sanirim, arastirin)×Kw=saatlik tuketim maliyeti

Cihazin gun icinde kac saat calistiracaksiniz×saatlik tuketim maliyeti=gunluk tuketim maliyeti

Gunluk tuketim maliyetix30=aylik tuketim maliyeti

Urunun model nosunu da tespit edip hakkindaki yorum ve incelemeleri arastirabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 5 Ağustos 2017; 18:13:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.