Evet sayın forum kullanıcıları şu anda kullanmakta olduğum serçeye gaz beyni arızalandığı için benzinde binmeye karar verdim. 2 gün önce 15 lt benzin aldım ve araç bugün sabah işe gelirken kırmızı ışık yaktı. Toplam yaptığım yol ise 50 km! Araçta içinde ve dışında benzin kokusu var lakin kaçak yapan bir yer göremedim. Altında ki araç v12 bir araç olsa aslan besleyen yemini düşünmez der geçerim lakin bu araç 1.3 motor bir araç. Başına daha önce böyle bir durum gelen var mı? Kaçak için nerelere bakmanı önerirsiniz. Teşekkür ederim iyi forumlar
15x4,75/50=1.425 Tl O.M.G
Kesinlikle kaçak var. Yoksa koku gelmez. Benim 206 da da benzin kokusu vardı. Arka koltuğun altında benzin pompasında kaçak çıktı. Koku kesildi sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: emindoner09
15x4,75/50=1.425 Tl O.M.G
4.90 dan alıyorum benzini ben
osmanenes3O
kullanıcısına yanıt
Yolda 4.42 vardı la 😜
serce aslan kesilmis 😀
krkmz1666
kullanıcısına yanıt
Ucuz etin yahnisi yavan olur
osmanenes3O
kullanıcısına yanıt
111 bin oldu 6 sene ucuz mazot alırım
Benim yahni sünger gibi
Sıkıntı yok
Benzinli arabam olsun gene alırım
Hele bu serçeye 😜
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
111 bin oldu 6 sene ucuz mazot alırım
Benim yahni sünger gibi
Sıkıntı yok
Benzinli arabam olsun gene alırım
Hele bu serçeye 😜
Benim kuzenimde serçe var benzinde KM' de 75-80 kuruş civarı yakıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Jozef38
Benim kuzenimde serçe var benzinde KM' de 75-80 kuruş civarı yakıyor.
Bunu satıp s500 alsam yakıt farkı olmaz valla
quote:
Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası
Kesinlikle kaçak var. Yoksa koku gelmez. Benim 206 da da benzin kokusu vardı. Arka koltuğun altında benzin pompasında kaçak çıktı. Koku kesildi sonra.
Bi baktırayım hocam
quote:
Orijinalden alıntı: osmanenes3
Evet sayın forum kullanıcıları şu anda kullanmakta olduğum serçeye gaz beyni arızalandığı için benzinde binmeye karar verdim. 2 gün önce 15 lt benzin aldım ve araç bugün sabah işe gelirken kırmızı ışık yaktı. Toplam yaptığım yol ise 50 km! Araçta içinde ve dışında benzin kokusu var lakin kaçak yapan bir yer göremedim. Altında ki araç v12 bir araç olsa aslan besleyen yemini düşünmez der geçerim lakin bu araç 1.3 motor bir araç. Başına daha önce böyle bir durum gelen var mı? Kaçak için nerelere bakmanı önerirsiniz. Teşekkür ederim iyi forumlar
Sen istasyonda serçeye benzin alırken, E180 e lpg dolduruyorlardı yanda.
Sonra pompacılar dövdü mercedesin sahibini.
quote:
Orijinalden alıntı: savas1000
quote:
Sen istasyonda serçeye benzin alırken, E180 e lpg dolduruyorlardı yanda.
Sonra pompacılar dövdü mercedesin sahibini.
Km de cok yakıyor 1.3 motor az yakması gerekiyor. 1.6 doğan şahin benzinde 50 krş yakıyor sizinkinde mutlak kaçak var.
quote:
Orijinalden alıntı: akyurt
Km de cok yakıyor 1.3 motor az yakması gerekiyor. 1.6 doğan şahin benzinde 50 krş yakıyor sizinkinde mutlak kaçak var.
Bence de var çünkü en son hortumda kaçak vardı onu giderdim ama şimdi başka bir yerde daha var ama göremiyorum. Arabanın içi dışı benzin kokuyor.
quote:
quote:
Bence de var çünkü en son hortumda kaçak vardı onu giderdim ama şimdi başka bir yerde daha var ama göremiyorum. Arabanın içi dışı benzin kokuyor.
Yangın ihtimali çok yüksek. Egzos a değerse yangın kaçınılmaz olur dikkat edin. Bir an önce çözmeye bakın.
quote:
quote:
quote:
Yangın ihtimali çok yüksek. Egzos a değerse yangın kaçınılmaz olur dikkat edin. Bir an önce çözmeye bakın.
Hocam dün arabayı park edip altına filan baktım kaputu açıp baktım altında veya motor üstünde bi kaçak göremedim. Ama benzin otomatiğinde biraz benzin var gibi duruyordu
osmanenes3O
kullanıcısına yanıt
Olmaz miss gibi binersiniz ama Serçe'nin verdiği zevki S500 verecekmi
Jozef38J
kullanıcısına yanıt
Serçe de ne zevk var ki hocam Motor kucağında gibi çalışıyor araba
osmanenes3O
kullanıcısına yanıt
Zevk orda işte hızlanınca kanatlanıp uçacak gibi olması beni benden alıyor