Şimdi Ara

50 Km'de DSG Arızası Veren Golf (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
10.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW DSG alıcısı: Otomatik alıcaz ama sorunlu diyorlar
    VW Servis: DSG sorunu yeni nesil yazılım + yeni nesil kavrama + biraz boş sallama ile çözüldü.
    VW DSG alıcısı: Tamam alalım, tok kapı sesli Alman tankı olsun.

DSG Mekatronik arızası verdiğinde:

VW DSG alıcısı: Bu nasıl 10.000 km de arıza verir? 7 ileri kuru kavrama kötü diyorlar? Bize neden kuru? Islak olsa ileri-geri geçirmeler (vites) daha rahat olmaz mı?

VW Servis: Öncelikle niyetiniz çok önemli, iyi mi bakalım? Halis niyetli misiniz?

VW DSG alıcısı: Vagcıyız ezelden! Gönlümüz geçmez dizelden. TSi ile benzin üretmek var serde.

VW Servis: O halde size ücretsiz olarak garanti kapsamında sadece cüzi işçilik ücreti 1500 TL'den yapacağız.

VW Yandaş Medya: Ya DSG'yi kullanmayı bilmiyorlar, önce N'ye al el frenini çek, sonra P'ye al. Yokuşlarda autohold kullanmadan kalkma, yoğun trafikte vites kolunu sağa çek 1. Viteste sür .....

VW DSG alıcısı: Valla sağolsunlar ya garantiden ÜCRETSİZ değişim yaptılar 1500 lira işçilikle kurtardık. Hata bendeymiş yanlış kullanıyormuşum. Haklılar abi nazik aletler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 4 Haziran 2019; 10:24:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Söz konusu alman olunca ve markasida woswos oluncaaa vede en önemliside piyasasi olunca amann yemişimm arizayi yemişim parasini alirim kullanirimm benden kiymetlimi en fazla günlerce haftalarda servisi beklerim garantisen yaparlar..paraniz haram sizinn başka sözüm yok.!!

• fabrikasyon ürün arızalı üretilmiş olabilir,
    Asıl sıkıntı bir aracın 50 km de bozulması deği bu dünyanın her yerinde yaşanır.Sıkıntı amerikada 10 yıl garantisi olan ürünün türkiyede piyasanın 5 katı servis ücretine mahkum olarak şartları belirsiz ve ücreti kişiden kişiye değişen göstermelik bir iyi niyet garantisi kapsamında satılması, ayrıca sıfır bir araç aldınız ve arızalı çıktı hiç bir firma araç değişimine gitmiyor sıkıntı tüketici haklarını koruyan bir yasal sistemimiz yok.

3 yıl önce seatdan sıfır araç almaya gittik ornek araçlardan biri bariz biçimde boyalıydı(kaput-tampon) , boyalı oldugunu soyledim müşteriye bilgi veriyor musunuz dedim boyasız dediler, ispatladım boyalı olduğunu öyle şeyler oluyor dediler.

Bu tarz bariz ayıplı mal satanlara bir ceza gelmedikçe, alımdan belli bir süre içerisinde geçerli sebeplerle cayma hakkı verilmedikçe ve bir firmayla davalık oldugunuzda yaşanan maddi ve manevi kayıplar dava sonunda fazlasıyla tazmin edilmedikçe ve bu davalar kısa sürede sonuçlanmadıkça bu piyasa düzelmez malesef.

• 150 ile giderken geri vitese takmaya çalışmıştır kesin yoksa bozulur mu yahu 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tehlike.com

Vw işi şans işi
    150 bini ver sonra şans işi de gülücük at. Arkadaş milyoner heralde :D
    Kalite mi şans mı bi karar versinler artık

• Aracım ford focus powershift 3. Kez geçen ay kavrama değişti
    Araç 45 binde

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Söz konusu alman olunca ve markasida woswos oluncaaa vede en önemliside piyasasi olunca amann yemişimm arizayi yemişim parasini alirim kullanirimm benden kiymetlimi en fazla günlerce haftalarda servisi beklerim garantisen yaparlar..paraniz haram sizinn başka sözüm yok.!!
    Öyle düşünseler gene iyi.
    Biri konu açmıştı vw sini nasıl hızlı sattığını gelen yoğun telefonlardan nasıl bunaldığjnı ironi yaparak anlatan.
    Yani olay şu genel patlama süresine yakın kullan sonra son sürat sat. Zaten alan da patladı ama çok zevk aldım diyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yav zaten sifir aracin bile indi bindi ile km 10-15 oluyor. 30 km de DSG arizasi vay be
    Kimleri görüyoruz tsi ve dsg baş savunucusu ve 1 litre ile tasarruf yapmaya çalışan arkadaşımız

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Kimleri görüyoruz tsi ve dsg baş savunucusu ve 1 litre ile tasarruf yapmaya çalışan arkadaşımız

Alıntıları Göster
    Dostum başka konuda teknik verilerle geldik konuştuk. Yani bırak o konu orada kalsın ben bilimsel verileri ortaya döktüm benim için olay bitti yani.

Bu forumda da böyle bir şey var. Başka konuda tartışıyorsun adam orada nasıl dolmuşsa cevap veremediği için başka konuları arayıp açık arıyor mesaj mesaj konu konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 3 Haziran 2019; 19:29:17 >

• Son zamanlarda çıkanlar birazdaha iyidir diyorduk ama dsg aynı dsg

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Dostum başka konuda teknik verilerle geldik konuştuk. Yani bırak o konu orada kalsın ben bilimsel verileri ortaya döktüm benim için olay bitti yani.

Bu forumda da böyle bir şey var. Başka konuda tartışıyorsun adam orada nasıl dolmuşsa cevap veremediği için başka konuları arayıp açık arıyor mesaj mesaj konu konu.

Alıntıları Göster
    Bende bilimsel sonuçlara önem veririm fakat gercek hayattaki kullanım senaryolarına bakarım. Ben dolmadım yada size karşı bir kinim yok öyle olsaydı o konuda uzatırdım...

Dsg sayesinde arabalarimiz 5 sn daha erken 200 km hıza ulaşıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Son zamanlarda çıkanlar birazdaha iyidir diyorduk ama dsg aynı dsg
    DQ200 olan yani 7 ileri kuru kavrama şanzımandan VAG grubu da umudu kesti ki garanti süresini uzattılar. TAbii ki Türkiye'de uzamadı.

Yani değişen bir şey yok ülkemizdeki sıfır DSGlerin %95'i patlayan cinsten. Hatta %99 falandır 250 tork üstü kaç tane vag grubu araç satıyor ki
  • Eat 6 ve eat 8 otomatik alınacaksa bunları tercih etmek lazım.

• Arkadaş bi ben bozmuyorum heralde şanzımanı

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakk0131

Hyundailerdeki dct nasıldır hocam?

Alıntıları Göster
    Hyundaideki dct lerde kuru kavrama çok tavsiye etmem

• 50 km de neymis bu be ariza vermez zaten arizaliymis o :)

• Bizim arkadaşın passatta dsg patladı bayağı fanatikti ama şimdi vosvos un yanında geçmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Arkadaş bi ben bozmuyorum heralde şanzımanı
    Saatli bomba olabilir

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Demirden korksak trene binmezdik hocam

• 2 sene önce 1.6 dizel otomatik Octavia satın aldım . 35 bin km oldu şimdilik bir sorun yok ama hep bı arıza olur mu korkusu var . alışkanlık oldu park ettikten sonra N konumuna alıp el freni çekip sonra P ye alıyorum . Birde ileri geri manevra yapacağım zaman çok hızlı Cat Cat gecirmiyorum biraz sakin davranıyorum . Onun dışında çok dikkat ettiğim bir husus yok .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.