Şimdi Ara

50 Km'de DSG Arızası Veren Golf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
10.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka gibi. Araba sıfır. 50. kilometrede DSG arızası vermişler çekici ile servise götürülmüş. Garantiden yapılacakmış. Hani trafikte yok N konumuna al yok P konumuna al arıza çıkarmaz diyenler bu aracın hatası neydi :D Bir de Volkswagen'in fan sayfasının sahibinin başına geliyor.50 Km'de DSG Arızası Veren Golf50 Km'de DSG Arızası Veren Golf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozelciii -- 3 Haziran 2019; 0:26:40 >

• 50 kmdeki arıza bildiğin fabrikasyon hatası. Diyeceksiniz bu arabalar kalite kontrolünden geçmiyor mu diye ama altı üstü almanın amelesinin bindiği golften bahsediyoruz pek önem vermemişler demekki. Ülkemizde maalesef sıfır araç aldım sorunsuz kullanacağım diye birşey de yok. Boyalı hatta parça değişmiş arabayı sıfır diye millete kakalıyorlar.
  • Hahaha abi dsg ya hemen vites atiyoo :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belki 50 km boyunca sürekli bir şey yapmıştır. Hani ne yaparsa 50kmde şanzuman patlar bilmiyorum ama.

Ya da hiç bir şey olmadıysa bile kesinlikle bir şeyler olmuştur ama fark edememiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 Km'de DSG Arızası Veren Golf

• Gerçekten soruyorum , sıkılmadınız mı ??
  • Dsg ve arıza : olağan zorunluluk

• Kullanıcıları ilgili başlıklarda sizi fircaliyor.bizim vatandaşımız otomatik vites kullanmayı bilmiyor diye.

Sıkışık trafikte manuel kullancakmisim,ışıklarda n ye alcakmisim felan fesmekal.

Arabayı çalıştirir gaza basar giderim.frene basar dururum.amaci bu degilmi?kolaylik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sahurda nerden bulum popcornla coca colayı şimdi .Yine de keyifleniyo insan.Dsg coook keyifli seri az yakiyi olsun yahu bayramda ikameyle gezerik sıfır araç yatsın serviste nolicek asdkczxcfddfff

• Bu EAT8'inde başına gelebilir ZF8'inde
    Malesef fabrikasyon hataları her şanzımanda olabiliyor.
    Bu da bariz şekilde fabrikasyon arızalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulanıklı499

Hahaha abi dsg ya hemen vites atiyoo :)
    Bu forumda gercekten, hayatindaki tum mutluluk kaynagi butun vw motorlarinin ve sanzimanlarinin bozulmasi olan bir guruh var. DSG patladikca, TSI’lar yag yaktikca zevkten nirvanaya ulasiyorlar. Cok ilginc. Tibbi olarak incelenmesi lazim.

• gitarist308 G kullanıcısına yanıt
    Hahaha gülmedim değil sonuçta bi marka yani ama bu kadar yüceltilmesini doğru bulmuyorum gökten vahi inse vw diye herkes ona itaat eder ülkece vw fan çılgınlığı böyle ee durum böyle olunca ironi yapmak da cabası.

• Umarım 50.000 km dir dedim. 50 km imiş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir tsı kullanıcısı olarak yazıyorum. Bugün bir audi q3 yeni kasa Tdı gördüm. Ama nasıl mavi duman atıyor anlatamam sanırsın 20 yıllık pazarcı H100'ü gibi. Çok tuhafıma gitti. Tsı candır.

• Çok normal. Kalite kontrolü geçemeyen tolerans dışı kalan belirli araçları TR gibi tüketici haklarının olmadığı veya işlemediği pazarlara salla gitsin.
  • 50 kmdeki arıza bildiğin fabrikasyon hatası. Diyeceksiniz bu arabalar kalite kontrolünden geçmiyor mu diye ama altı üstü almanın amelesinin bindiği golften bahsediyoruz pek önem vermemişler demekki. Ülkemizde maalesef sıfır araç aldım sorunsuz kullanacağım diye birşey de yok. Boyalı hatta parça değişmiş arabayı sıfır diye millete kakalıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 3 Haziran 2019; 7:12:23 >
  • Yav zaten sifir aracin bile indi bindi ile km 10-15 oluyor. 30 km de DSG arizasi vay be

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yav zaten sifir aracin bile indi bindi ile km 10-15 oluyor. 30 km de DSG arizasi vay be
    Aslında olağan sonuç olmuş
    İnmiş
    Sonra çekiciye binmiş

Sevinen grup neden seviniyor bakmak lazım.

Ben vw yi sevmem, doğuşu da. Vw nin türkiyede çakılı bir taşı yoktur. Ancak milyonlarca aracı vardır. Paramız hep dışarı gider ekonomi açısından. Bir de pahalıdır normalden. Üzerine 0 km araçları arıza verir. 0 da olsa arıza vermeyen yoktur amma, böylesi de çok eski araçlarda olabilecek sorunlardır. Arkadaş tüketici kanununa bir baksın bence. Arabada şanzuman değişmesi değerini düşürür, kanuna göre ayıplı mal ve yenisi ile değiştirebilirler. Biraz da doğuşa masraf.... Şey edilsin.

• 20000 TL servis kaydı. Haşırt to the blackboard Satsın bakalım o arabayı kime nasıl satacak?

Fosfogen abi Golf abi çeyrek altın gibi zarar ettirmiyor abi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.