< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozelciii -- 3 Haziran 2019; 0:26:40 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozelciii -- 3 Haziran 2019; 0:26:40 > |
Belki 50 km boyunca sürekli bir şey yapmıştır. Hani ne yaparsa 50kmde şanzuman patlar bilmiyorum ama.
Ya da hiç bir şey olmadıysa bile kesinlikle bir şeyler olmuştur ama fark edememiştir. |
Vw işi şans işi
150 bini ver sonra şans işi de gülücük at. Arkadaş milyoner heralde :D |
Kullanıcıları ilgili başlıklarda sizi fircaliyor.bizim vatandaşımız otomatik vites kullanmayı bilmiyor diye.
Sıkışık trafikte manuel kullancakmisim,ışıklarda n ye alcakmisim felan fesmekal. Arabayı çalıştirir gaza basar giderim.frene basar dururum.amaci bu degilmi?kolaylik |
Hahaha abi dsg ya hemen vites atiyoo :)
|
Çok normal. Kalite kontrolü geçemeyen tolerans dışı kalan belirli araçları TR gibi tüketici haklarının olmadığı veya işlemediği pazarlara salla gitsin.
|
50 kmdeki arıza bildiğin fabrikasyon hatası. Diyeceksiniz bu arabalar kalite kontrolünden geçmiyor mu diye ama altı üstü almanın amelesinin bindiği golften bahsediyoruz pek önem vermemişler demekki. Ülkemizde maalesef sıfır araç aldım sorunsuz kullanacağım diye birşey de yok. Boyalı hatta parça değişmiş arabayı sıfır diye millete kakalıyorlar.
|
Umarım 50.000 km dir dedim. 50 km imiş
|
Bana da DSG'lerin kronik sorunlu olduğu bilinmesine rağmen, şans işi deyip DSG şanzımanlı araba almak ilginç geliyor. Tıbbi olarak incelenmesi lazım.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 3 Haziran 2019; 7:12:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |