< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
50 Mbps 70₺ Netgalaksi Yeni Kampanyası (8. sayfa)
-
-
Şuana kadar hiç kesinti yaşamadım şansmidir nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgeden bölgeye fark eder tabi ama şuan ki kesinti biraz farklı ve uzun süreli oldu güncelleme çalışma olduğu söylenmekte ama böyle bişey yapılacaksa bile önceden haber verilmeli ve çok hızlı bı şekilde çözülmeli online bi dünyada yaşıyoruz herşey internet üzerinden kısa kesintiler belki sıkıntı yaratmaz ama uzun kesintiler yaşadığımız hayat için gerçekten büyük sıkıntı ve sorunlar yaratabiliyor.
Hak veriyorum kardeşim internet Paketim azaldı sabah wifiden ayrılıp ise giden sure bile izdirap geliyor inan işten çıkıp servise binesim gelmiyor eve gelene kadar İnternetsiz kalacağım diye acaba bağımlı mi olduk ki
Bağımlılık gibi bişey online bı dünyada yaşıyoruz eskiden dizileri TV de seyrederdim şimdi telefondan izliyorum faturamı online bankaciliktan yatırıyorum bunların hepsi internet sayesinde oldu ve alıştık geriye dönmek çok zor hatta imkansız
Sonumuz hayrolsun
Hat 58 MB destekliyor
Ne ödenir ?
İnternet iki gündür yok. Ne zaman gelir bilgisi olan var mi
Destek talebi olusturdun mu
Dün kesilmişti bugün geldi problem var sistemlerinde
Türk Telekom güncelleme yapıyor deniyor
fiyatlar netspeed ile hemen aynı fiberde 100 megabit 95 tlye kullanıyorum kurulum aktivasyon ve modem kira ücreti yok adsl hattımda da 65 tlye 16 megabit kullanıyorum pek bir fark yok ve şimdiye kadar hiç kesinti yaşamadım
-
Netgalaksi üzerinden 2 farklı aboneliğim var ikisi de sorunsuz birisi 50mb vdsl diğeri 100mb fiber tabi fiberin keyfi başka
Aynen kardeşim herkeze tavsiye ederiz
uzun zamandır kullanıyorum . yan komşumta ttnet kullanıyor. onun internetinde de zaman zaman sorun oluyor benimkinde de. Türk telekom altyapısından yada binadan kaynaklandığını düşünüyorum(50 yıllık binamız)
yani demem o ki 2 katı fiyata gidip türk telekomda kullansam sorun yaşama ihtimalim ondada mevcut o sebeple gerek yok. genel olarak memnunum tavsiye ediyorum
-
Aynen kardeşim çalıştığım yerde Türk Telekom bağlı Birgün boyunca gelmediği oluyor ben netgalaksi de böyle bir sorun yaşamadım şükür
50 Mbit 2 yıl taahhüt 70 lira olsa bir an düşünmez abonelik başlatırdım ama taahhütsüz iken başvuru yapmam. Yarın 100-150 olmayacağının bir garantisi yok, ki temmuzdan sonra 2x hız da yok. Zamdan sonra başka iss ara, geçiş için uğraş dur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri hizmetlerini aradım, Türk Telekom Fiber kullanıyorum, size geçiş yaparsam elimdeki modemi kullanmaya devam edebilir miyim diye sorduğumda biz yeni modem vereceğiz dedi.
Turknet ve poyraznet ile görüştüğümde her ikisi de aynı modem ile kullanmaya devam edebilirsiniz demişti.
Türktelekomun modemini iade etmek için 1 saat yol gidip otopark parası verip iade etmekle uğraşmak gerekiyor, yeni taşındığım için nakil yapmak zorunda kaldım ve 2 aylık modemimi müdürlüğe kadar gidip iade etmem gerekti. Modem iade prosedürü olmadan farklı iss'ye geçmek istiyorum.
Bu konuda tecrübesi veya net bilgisi olan var mı?
-
Yanlış bilgi almışsın aynı modem ile devam edeceksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X