taahut yok ama aktıvasyon ucretı var hocam 60 tl |
50 Mbps 70₺ Netgalaksi Yeni Kampanyası (10. sayfa)
-
-
Sıfır kurulumda var geçişlerde yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zmn denemeye deger
-
Kampanya devam ediyor mu? Türknetten geçiş yapacağım. İlgili arkadaş bilgi verirse sevinirim.
-
Konuyu takipteyim geçen arkadaşlar ping hakkında ve yoğun saatlerdeki hız performansı hakkında bilgi verebilir mi? Haziran gibi turknet ten kavimler göçü yapacaklar ile geleceğim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen hiç kullanici yorumları gelmiyor
Evet devam ediyor
Netten anlamayan kullanıcılar sorunları anlatmış hep ama hiç kullanıcı yorumu yok.
-
Selamlar yaklaşık 10 aydır aktif olarak 24 X2 50mbit tarifesini kullanıyorum. Sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim
yaklaşık 3 aydır abonesiyim netgalaksinin 16 megabit tarifesindeyim kopma v.s sorun yaşamadım gayet memnunum türktelekom 120 tl derken burada 60 tl ödüyorum
-
8.aydayım sanırım, 58mbit alıyorum şuan, akşamları 30lara düştüğü oluyor ama genel manada hızından ve kalitesinden memnunum. Daha önce turknet kullanıyordum, onda da aynı benzer bir kalitem vardı. Bu sebeple hattım dolayısıyla düşüşleri bi tık hissediyorum diye düşünüyorum.
Haziran ayında da aynı seviyede kalabilirlerse TurkNet ten zıplarız gibi görünüyor. Zira gigafiber yok. 70mbit hız için 100 verirken 140 olacak.
-
Bu dediğiniz modemden 2.elde buldum, üzerinde türk telekom yazıyor. Herhangi bir kilit vs oluyor mu telekomun verdiği modemlerde? Satan fiber modem diye yazmış, ben vdsl olarak kullanmak için bakıyordum, olur mu?
Bu modem vdsl destekliyor bende gecen hafta 100 tlye letgodan aldım kilit yok turk telekoma göre ayarlı ama baska operatorlerde kullanmak icin değişiklik yapiliyor
Oyunlarda ping durumu ? sorun yaşatıyor mu ?
-
fiber modemlere ekstra ücret alınıyor mu?
-
Hayırlı alınmıyor
Bence güzel modem is görüyor
Zam gelecek boşuna geçiş yapıyorsunuz.
-
Altı ay fiyat garantisini var baktın zam mı geldi memnun mu değilsin başka firmaya taşırsın denemeye deger
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X