Sırf kendi menfatin için insanları neden yanlış yönlendiriyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
50 Mbps 70₺ Netgalaksi Yeni Kampanyası (9. sayfa)
-
-
@Diridiri06 hocam özelden yardımcı oldu evrak işlerini hizlica halletti. Yarın modem baglanmasi icin gelicekler bakalim. Süreci burdan yazarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50mbit 70tl kampanyası devam ediyor mu?
Ayın 2. De başvurdum 3. Taşıma işlemi gerçekleşti fiber altyapi memnunum simdilik millenicomdan bir farkı yok hatta daha hızlı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
turknetten geçmeyi düşünüyorum. bağlantı kaç güne tamamlanır acaba?
türkenet haziran'da 140 tl yapacakmış fiyatı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman -- 5 Mart 2022; 7:31:51 > -
Özelden yazdım kardesim
Bende farklı firmaya geçtim aynı modem ile devam ediyorum
Teşekkürler, siz hangi firmaya geçtiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Millenicom dan netgalaksi ye gectim
Aynen kardeşim ama aslında eski modemi verip yenisini alsaydın modem de güncellenmiş olurdu ama pekte önemli değil sanirim
Vdsl de oluyor mu modemi yenileme. Kaç TL fark çıkıyor?
Kardeşim sadece fiber modem veriyorlar adsl vdsl modem yok kendin temin ediyorsun
bakalım türnet büyük zam yaparak çok müsteri kaybedecek neredeyse 3 yıl türknetteyim haziran gibi ayrılacam mecbur
-
Özelden yazdım
turknetteyim vdsl kullanıyorum , 75mbite kadar olan kampanya için pm atar mısınız ayrıntıları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeterözeR -- 5 Mart 2022; 23:17:35 > -
Internet bağlandı. 1 ay sonra yorumlarımı tekrar güncellerim.
Teşekkürler hocam @Diridiri06
Şimdi hocam netgalaksi kullanan bazı Arkadaşlar sorun yaşayıp kapattıramadık falan diyorlar. Bizde senin vasıtanla geçiş yapsak ilerde böyle bir durum olursa yardımcı olur musın
Yok kardeşim öyle bir problem problem yaşadık diyen kişiler ile iletişime geçiyoruz hizmet numarası istiyoruz veremiyorlar belki abone bile değiller
farklı issden taşımalarda 60 tl aktivasyon ücreti alınıyormu
-
Diridiri06 sağolsun yardımcı oldu. Cuma günü evrak gönderdim cumartesi olmasına rağmen TT görevlisi gelip hattı halletti. Daha öncede kullanmıştım. Fiyat/performans olarak öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X